Germán gyógytudomány

Életemet és munkásságomat alapjaiban változtatta meg a Germán Gyógytudomány megismerése. 2011-ben Helmut Pilhar által kaptam meg Dr. Med. Mag. Theol. RYKE GEERD HAMER-től a sandefjordi egyetem "ZERTIFICAT"-ját, hogy ezzel foglalkozhatom, ezzel Őt képviselem. Már előtte is tanulmányoztam és végre világossá vált a biológiánk működése és mergértése! Erről tényleg MINDENKINEK TUDNIA KÉNE! A gyógyuláshoz viszont a beteg közreműködése is kell, a lelki konfliktusokat csak Ő tudja lelkileg is feloldani önmagában. Ehhez kell a terapeuta segítsége.

Sokat küzdöttem az akadémikus tudással magamban, de ismét a gyakorlat volt az, ami bebizonyította számomra az igazságot

Mi is az a Germán Gyógytudomány?

A Germán Gyógytudományról - röviden Dr. med. Mag. theol. RYKE GEERD HAMER 1981-ben elénk tárta a biológia működésének 5 törvényét és részletesen kidolgozta a Tudományos Táblázatban az egyes szervekre, szövetekre vonatkozó biológiai túlélő programjainknak a lefolyását. . Váratlan, meglepetésszerű lelki konfliktusok, amiket egyedül élünk át és nem találunk rá az adott pillanatban megoldást a biológiánkat a túlélő programok beindítására késztetik. Ez sejtek felszaporítását, vagy sorvasztását, vagy egy életműködés átmeneti fékezését fogja eredményezni a konfliktus alatt. A megoldásban pedig a fenti folyamatok fordítottja zajlik le. Ha viszont hónapokig, évekig nem oldok fel egy konfliktust tudatosan, akkor a folyamat nem tud leállni, hiszen az agyunk nem tesz különbséget a valóság, az álom és az illúzió között. Ezért minden múltbéli el nem engedett esemény, vagy jövőbeni félelem ma fogja beindítani a biológiai választ. Megoldás: a félelmek tudatos feloldása, megjelenni a pillanatban és még egy tucat megoldási kulcs, amiről a tanfolyamok szólnak Hihetetlenül egyszerű az egész, amit akadémikus orvosi gondolkodással nem akarunk elhinni, de a gyakorlat ezt naponta igazolja.

Összefoglalva:

A Germán Gyógytudomány egy  olyan  TUDOMÁNY, amely tapasztalati tények alapján, és  kutatási eredményekkel igazolva érte  el  létjogosultságát. Vallja, hogy  minden betegségnek lelki okai vannak. Ezek a megélt lelki  konfliktusok indítanak el biológiai  folyamatokat, amelyeket sokszor helytelenül betegségnek hívunk. Azért "sokszor  helytelenül"  mert  legtöbbször a  megoldási  szakaszban  jelentkeznek a  betegségszerű tünetek. Ha  megtanuljuk  feltárni és  rövid  időn belül  megoldani a  konfliktusokat, akkor  a  betegségek, a  krónikus  betegségek  elkerülnek  bennünket.

Jegyzetek

Videók

 

WEBKONFERENCIA ANYAGAINK

A mell, és biológiai programjai

A visszér és a béklyó-konfliktus

A Diabetes konfliktusai 2017. máj. 30 webkonferencia

A szem biológiai programjai

A pajzsmirigy konfliktusai a GNM tükrében

A derékfájás Ischias és más derék problémák konfliktusai

Női bajok - GNM szemmel

A férfi bajok GNM szemmel

A vizeléssel kapcsolatos biológiai programok

A vérnyomással kapcsolatos biológiai programok

A tápcsatorna felső szakaszához tartozó biológiai programok

Emésztés, felszívódás, ürítés, és a hozzájuk tartozó biológiai programok

A tüdő biológiai konfliktusai

A Sclerosis Multiplex mint értelmes biológiai különprogram

Angina pectoris és mellkasi fájdalmak a GNM tükrében

A bőr és biológiai programjai

Megfázás és  nátha a GNM tükrében

A nyirokrendszer és a lép biológiai programjai

Szisztémás Lupus Erythematodes a GNM tükrében

Epilepszia, mint értelmes biológiai különprogram

Az Archaikus Varázsdallam

A Non Hodgkin Limfóma és a golyva - félelem a jövőtől

Az elhízással kapcsolatos biológiai programok és tényezők

Az alsó és  felső végtag izületeinek biológiai programjai

A csontok és a vérképzés