Kapcsolat

Kérem, töltse ki a lent látható űrlapot. Ha  kitöltötte, kattintson a "Küldés"  gombra. Ezt követően én megkapom az üzenetet az e-mail címemre. Minden mező kitöltése kötelező! A szövegbox tartalma 900 karakterre van korlátozva. Ennyi bőven elég arra, hogy itt röviden leírja a lényeget, különösképp a panaszokat és a tüneteket.

Az üzenetet csak én olvashatom el és amint tudok, válaszolok az e-mail címére. Elképzelhető, hogy ez nem történik meg azonnal, mert a tanfolyami napokon nem tudom átnézni az e-mailjeimet. Tudom, hogy Ön beteg, én pedig orvos vagyok. Éppen ez az oka annak, hogy amint tudok, azonnal válaszolok. Addig is megkérem, hogy ismerje meg az 5 biológiai természettörvényt,
amelyet  megnézhet itt. Ez azért is  fontos, hogy a  betegségének is megértse a valós okát.

(A telefonszámra vonatkozó rubrika csak számokat fogad el. Kérem egybeírva írja oda be a telefonszámát, + jel, szóköz,vagy  zárójel nélkül például: 00367998810, vagy 06307978855) Kérem ellenőrizze az e-mail címét, hogy helyesen írta-e be, mielőtt még a levelét elküldené, mert ha az e-mail cím nem helyes, akkor a válaszomat nem fogja megkapni.

 

Köszönöm a bizalmat és a türelmet!

Írjon üzenetet