az út

Az Út benned van! – Kurt Tepperwein

Teljesen mindegy, hol vagy és mit teszel, és az sem számít, hogy kinek hiszed magad. Az sem érdekes, hogy hiszel-e, és mennyire erős a hited. Nem számít, hogy sikeres vagy-e, vagy hogy az életed kudarcok folyamatos láncolatának tűnik-e. Az sem számít, hogy mire áhítozol, vagy hogy mit keresel az életed során.

Mindig csak önmagadat keresed!

Akármit teszel is, egy szép napon meg fogod találni az utadat. Eldöntheted, hogy nehéz utat választasz, vagy a lét könnyűségén lebegsz előre – megvan a lehetőséged a választásra.

Még ha azt hiszed, hogy mindennek vége, akkor is csak egy lépésnyire állsz az úttól, hiszen az úthoz vezető kapu befelé nyílik!

Abban a pillanatban kezdődik el az életed, amikor elindulsz az utadon. Megint csak választhatsz, hogy vársz még néhány évet, vagy akár néhány újjászületést, de megkezdheted az igazi életedet éppen MOST is, ebben a pillanatban. Hiszen a legalkalmasabb időpont mindig a MOST!

Mihelyt azonban rálépsz az Útra, attól a pillanattól kezdve mindaz, amire eddig törekedtél, jelentéktelenné zsugorodik a szemedben: elveszti fontosságát a siker, a pénz, a vagyon, a hatalom, az elismerés; és mindaz, amire eddig oly kevés figyelmet fordítottál, a felismerés, a belátás, a fejlődés, az öntudat egyszerre mindennél fontosabbnak látszik.

Ezen az úton olyan erőket és képességeket fogsz felfedezni magadban, amelyeknek létéről még csak sejtelmed sem volt eddig, és amelyek olyan életlehetőségeket kínálnak neked, amelyekről álmodni sem mertél volna. Ez azonban mind a saját szellemi örökséged – örök időktől fogva rád vár, arra, hogy felébredj, és önmagadat saját tulajdonodként nyilvánítsd ki.

Csak a régi énedet kell elengedned, hogy előtérbe kerülhessen az igazi éned – például éppen MOST!

Ossza meg ismerőseivel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content