vendégkönyv

Nagyon fontos a visszajelzés, mert ennek tudatában javíthatom ki mindazt, amit csinálok, vagy nem jól csinálok. A műhelymunkák után egy héttel kérek visszajelzést, van-e még hatása a hallott ismeretanyagnak a hallgató mindennapjaira. Természetesen bárki beírhatja véleményét, tapasztalatait. Azért osztok meg párat ezekből, hogy tudja mindenki, mire számíthat, ha időt tölt a weblapon elérhető tudástárral, vagy egy hétvégét  rászán arra, hogy megismerje önmagát biológiai és lelki szinten egyaránt.

visszajelzések

Cecília

Kedves Karesz és Réka!

Egy csodálatos hangulatú konzultáció okán írok:

A tavaszi kerti munka során vettem észre, hogy egy nagy (több mint egy fél öklömnyi) igen fájdalmas kemény csomót tapintottam ki a jobb mellemben.
De még mielőtt nagyon megijedtem volna eszembe jutott, hogy “megoldást követő szakasz” Akkor már ismertem hallásból a germán új medicinát és azonnal kapcsoltam, hogy igen most ez van itt tartok.
YouTube-on találtam rá az új germán medicina webkonferenciáira és a “A mellet érintő biológiai külön programok” videót meghallgatva, magamra ismertem és megértettem mik az okok, amik az elváltozásokat okozták, mi a mechanikája és ennek megfelelően képes voltam leállítani a tumor növekedését. Erre rá, két hónap alatt fokozatosan zsugorodni kezdett majd teljesen el is tűnt.
Ahogy lefutott a mellprogramom, rögtön utána indult a nyirokcsomó elváltozás. Először csak egy kis szerecsendiónyi enyhén fájdalmas csomót találtam a jobb hónaljamban, de ezt is tudtam hogy egy értelmes biológiai külön program, nem pedig “áttét” amitől nekem félnem kellene.
Pokolian fájt amikor a maximális méretet elérte (zöld dió nagyságú volt egy pár szőlőszem nagyságú csomó kíséretében) ez az állapot 2 hónap alatt gyönyörűen kitisztult és teljesen el is múlt. Külsőleg nyoma sincs.

Végtelenül hálás vagyok ezért az útmutatásért Dr. Budainak és kedves feleségének, mert egy csodálatos tudásra vezettek rá!

Retkes György

Itt szeretném megköszönni azt a számtalan segítséget, amit az egészségem megóvásához, visszaállításához kaptam/kapok.
Legnagyobb segítség a veseelégtelenségből való kigyógyuláshoz szükséges út megmutatása, egyengetése volt! Inzulinos „cukorbetegként” amikor az eGFR értékem 44-re csökkent (most már 74-re javult) az orvosaim csak annyit mondtak ez szövődmény, nem gyógyítható. Diétával, életmódváltással lassítani lehet, de visszafordítani nem lehet a folyamatot.

Ekkor találtam rá arra a „csatornára”, ami elvezetett az öt biológiai természettörvény megismeréséhez. Egy kivételével az összes kedd esti webkonferenciát láttam. Az eredménye az, hogy a háziorvosomnál 82 évesen úgy vagyok nyilvántartva, hogy „betegség nélküli gondozott”.!

Köszönet érte (gyurii) 2021.01.22.

Timi Székelyudvarhely

Kedves Réka és Karesz!

Hálásan köszönöm, hogy ilyen részletesen, érthetően bemutattátok az ADHD-t, jellemzőit, a konstellációkat, szenzációs volt. Még jobb rálátást, megértést kaptam, tudom, hogy mivel kell foglalkoznom és teszem is, mert tudom és hiszem, hogy van több és ha olykor igen embert próbáló, az eredmény felemelő, szabaddá tesz. Jobban megértettem a tünetek mögötti valós okokat. Öröm és hála van bennem, hogy nem vállaltam a gyógyszeres kezelést. Kitartóan hallgatjuk továbbra is a „Jézuskát” (az Archaikus dallamot Hamer doktortól) és dolgozom a házi feladaton. Szeretettel ölellek benneteket (2020.09.02.).

Weinhaeusel-Farkas Ildikó

Kedves Réka és Karesz!

Az Online tanfolyam számomra egy nagyon fontos ismétlése volt a szeptemberi tanfolyamnak. Rengeteg mindent tanulhattam ismét. Az anyag hatalmas, jó többször hallani, leírni, elgondolkodni és elmélyülni az egy-egy pillanatra végre felbukkanó lelkemben. Hála és Köszönet hatalmas munkátokért, amit szívvel lélekkel végeztek.
Szeretettel gondolok Rátok!
Ildikó

Tóth Attila

Kedves Karesz és Réka .

Őszinte hálánkat és köszönetünket szeretnénk kifejezni legelőször is!

2019 Decemberében voltunk nálatok konzultáción 79 éves apósommal, akinek a szervezetében enyhén véres vizelet kivizsgálása alkalmával “áttéteket” találtak. Nevezetesen, a húgyhólyagban, a keresztcsontban (7 cm) és a tüdejében. Az orvosi rendelvény sürgősen 18 db. kemotherápiás kezelés.
Mi, 2019 novemberében már voltunk a feleségemmel a debreceni képzéseteken, ill. addigra már videóitok 70 %-át megnéztük, megértettük. Tehát nem volt kérdéses mit fogunk tenni. A család, a feleségem testvérei nem igazán tudták miről van szó, mitévők legyenek csak azt, hogy nem kell a kemo. Szerencsére elég meggyőzőek lehettünk, mert a mi általunk javasolt utat választották.
Úgyhogy, már csak apósommal kellett extra gyorsasággal megértetnünk, hogyan működik a biológiánk, ami az “öt biológiai természettörvény, a Vizeléssel kapcsolatos biológiai különprogramok” sokszori megnézéséből és a Hameri dal éjszakánkénti hallgatásából állt.
A konzultáción Kedves Karesz rávilágítottál ,hogy a három “áttét” az gyakorlatilag három régen lezajlott különprogram maradványa, “emlékműve” nem kell háborgatni de nem is fog okozni semmit” csak úgy van “…
Illetve javasoltad még hogy a 140-es vérnyomásra szedett vérnyomáscsökkentőt is hagyja abba és csak eseti jelleggel használja, ha az 170 fölé emelkedne.

Tisztelettel jelentem, apósom azóta ragyogó egészségben van, semmi problémája, a vérnyomása is teljesen rendben van. A Hameri zene is folyamatosan megy.
Mindezek leírásával azért vártam egy évet, hogy én is igazoljam az ellenkezőjét annak a “jóslatnak” amit a kemotherápiás orvos ingerülten, fennhangon a telefonba mondott ,amikor lemondtuk a kezelést….” Ha visszamondják a kezelést a beteg egy éven belül meg fog halni….” Mélységes HÁLÁNK NEKTEK…. nem így történt…..

Tisztelettel és óriási köszönettel : Tóth Attila és Anikó

2020 október 05. Hajdúszoboszló

Szalma Éva

Kedves Réka és Karesz,
Mondhatom hogy évek óta hallgatom a netes anyagaitokat, és szeptemberben végre eljutottam a budapesti képzésre. Ez a hétvége számomra sorsfordító volt ! Leirhatatlan az élmény és a tapasztalás,azóta is itt dolgozik bennem. Hihetetlen kincset adtok az embereknek. A szekszárdin ismétlést tervezek, remélem megtartható lesz. Áldás a munkátokra !

B. Tibor

Minden anyaguk tökéletes! Eddig egy Buddhista központban éltem és sok gyógyító jógival találkoztam. Valamint az orvosok akikkel együtt dolgoztam sok éven keresztül is hívtak meg ide hazánkba indiai vadját. De ennyire pontosan sehol nem mondtak magyarázatot a betegségek lényegiségére. Sok tanítást hallottam a tibeti hagyományból is a tudat mérgeiről és az okokról amik betegséget hoznak. De csak szimbolikus vagy mágikus szinten adták át az információt. Sőt sok esetben találgattak. A Germán Medicinában tapasztaltam valóságos magyarázatot és működő magyarázatot. Az Önök anyagában különlegesen pontos magyarázatot. Türelmes és könnyed hangvételben.

A varázsdallamról mikor először hallottam szinte már nem is csodálkoztam a Gandharvák tanulmányozása után. Valamint ami nagyon fontos a magyar néptánc és népdal hagyomány tanulmányozása után. Ilyen tudományos magyarázatot mint amit Dr. Hamer adott egyetlen Lámától és yogitól sem kaptam. Sőt ez ábrázolva diagramon is!

Kíváncsi vagyok mi lesz ebből a nagy egészből, így a néptánc és a népdal a Germán Gyógytudomány és az ayurveda összességét nézve valami felfoghatatlan jó bontakozik ki. Olyan amiről lehet Viktornak fogalma sincs:D

Hegedűs Krisztina

Kedves Karesz és Réka!
2019. november végén vettem részt a 3 napos tanfolyamon. A puszta kíváncsiság vezetett, hiszen egészséges vagyok, testi tüneteim nem voltak és amikor a múltban mégis volt valami “bajom” megvártam míg magától elmúlik, nem szívesen mentem orvoshoz, nem bírom a várótermi légkört.
A tanfolyamon tudatosult bennem, hogy a legrémisztőbb “betegségben” szenvedek, ami tünetmentesen, és éppen ezért szinte láthatatlanul felemészt és ez nem más, mint az önleértékelés, ami egyenlő az önpusztítással.
Azóta minden éjszaka nagyon halkan a varázsdallamot hallgatom és a tükörterápiás gyakorlatot végzem. Napról napra jobban vagyok. A karantén alatti online ügyeletért meg rendkívül hálás is. Ezalatt az idő alatt sikerült egy kézzelfogható sikert is elérnem.
A karantén helyzet közepe tájékán elkezdtem szédülni amikor leültem vagy felálltam. Sokat segített, hogy tudtam, ez egy működésváltozás és nem ijedtem meg. Átgondoltam a dolgokat, és valóban az volt a megélésem, hogy kihúzták a lábam alól a talajt és elvesztettem a biztonságérzetemet, pont úgy ahogy Tőled tanultam. A szédülés kb. a 3. napra teljesen elmúlt. Csodálatos! Köszönöm. Azóta sok embernek beszélek a Germán Gyógytudományról, de már nem vagyok megmentő, hagyok mindenkit tanulni tapasztalni. 🙂

Szeretettel ölellek Benneteket! Kriszta

Székesfehérvár, 2020.06.03.

Mecsné Fullajtár Ildikó

Kedves Réka és Karesz! nagy dolog, hogy megismerhettelek! 2018 októberében a konzultáción hihetetlenkedve hallgattam, hogy a sok aggódás, és izgalom okozhat melldaganatot… Aztán, voltam a 2019-es februári győri előadáson. Előtte nagyon fáradt és kedvetlen voltam, a műtét utáni kemo, sugár kiborított. Aztán, Győrből felvillanyozva, boldogan jöttem haza, éjfél előtt a lépcsőházban a korábban nehéznek tartott bőröndöm lóbálva értem fel a harmadikra, azóta, hihetetlenül boldog vagyok! Kinőtt a hajam, göndör, már vállig ér, és tervem, hogy sokat kiránduljak, gyalogosan a hegyekben, mint gyerekkoromban. Elmúltak a sok apró egyéb tüneteim is, segített ebben a több előadáson részvételem, és a sok sok webkonfi. Újra nézek egyes videókat. Elmúlt a sérvem, a különféle “fertőzések”, a gyomorsavam, a visszerem visszahúzódott. Nagyon ritkán, talán 2 délután fájt a fejem, akkor is valamiért túlbuzdulva mérgelődtem… jól alszom éjszaka, a már másfél éve utolsó “kontrollról” kijöttem, és a veseödéma, parenchima elmúlt, nem foglalkoztam vele, hiszen semmi tünetet nem okozott az ultrahangon talált újabb “betegség”… A családtagjaim, férjem és a fiam is követik, olvassák a Hamer dr. tanításait, Karesz filmjeit. Semmilyen gyógyszert nem szedek, és nagyon jól érzem magam a bőrömben, 57 évesen! Ildikó

Moncz Renáta

Kedves Karesz!
A világot a példamutatásod fogja megváltoztatni és nem a véleményed“ címszó alatt minden nap önkéntes alapon és teljesen ingyenesen Germán Gyógytudomány webkonferencia online ügyeletet vállaltál a koronavírus okozta megváltozott életkörülmények enyhítése céljából, hogy támogasd embertársaidat nyugalmuk és egészségük megőrzésében 2020.03.21-től 2020.05.19-ig, vagyis a helyzet megoldódásáig ill. a körülmények rendezéséig.
Köszönjük szépen, hogy napról-napra, 21:00-tól átlagban naponta 3 órán keresztül páratlan elhivatottsággal, töretlen lelkesedéssel, teljes odaadással, önzetlenül és szolgáló szeretettel tanítgattál minket, sokszor Rékával karöltve, egy jobb és egészségesebb emberré válni! Hitelesen előadva, valódi tettekkel adtatok nekünk példát az Élet Lényegéről, vagyis hogy mi a feladatunk ezen a Föld nevű bolygón?!
Ez aztán az igazi példamutatás! Maratoni teljesítmény volt! Be kell vallanom, én már alig bírtam… De megérte, mert úgy érzem, végre sikerült rendet tenni a fejemben és átformálni a gondolkodásmódom. Remélem, nem csak ideig-óráig…
Áldás és Világító Csillagok Vagytok számunkra, akik mutatják az utat a sötét éjben!!!
Ezt a felvállalt és sikeresen véghezvitt elkötelezett szolgálatotokat az Úr fizesse meg ezerszeresen!!! Mélységes hála és köszönet mindezért is!
Sok szeretettel és tisztelettel: Renáta

ingrid

Kedves Réka! Kedves Karesz!
Örömhírem van! Ismét sikeresen túl vagyok egy megoldáson!
-November végén sikeresen levizsgáztam, meglett a jogsim! (konfliktus megoldása)
-Pár napra rá, megkönnyebbültem, 🙂 jött az irdatlan hátba fájdalom. (exsudatív fázis)
-Fájdalmam mosollyal nyugtáztam, valamit megoldottam. S kezdtem a beazonosítást is. (mivel ilyen fizikai érzetem az ikerszülést követően volt, jött a gondolat, hogy valami nagy dolgot tettem le magamról, s hirtelen az izmok most visszahúznak.) Másfél év volt, mire eljutottam célomba, a beiratkozástól. Kb. két hétig csak a hősugárzó félórás melegítésével tudtam beindulni, napközben is a forró fűtőtestek környékén lavíroztam. Karácsony előtt elvágták eme igényem, s melegségem támadt csak úgy. Szentestén gyanúsan fitt voltam, mindenem tökély! (epileptoid krízis) Ezután jött a csúcs, másnap hulla fáradtság, irdatlan fájdalom, hogy tudjam hol vagyok. (hegesedési fázis) Karácsony első napján sziesztában töltöttem, fejben készülve a következő napi vendégseregre, akiket nem tolhattam következő évre. Kissé bágyadtan vettem a vendégeket, befogtam mindenkit segíteni, így azt hitték ez is a közös nap része.
– Majd 3 nap sikeres munkamentes, pihenek mert kell! Utána mentünk 15 km-re szilveszterezni.
– Akkor még fel sem tűnt, én vezettem oda-vissza, jól éreztük magunkat. 2-án gondolkodtam el, az újévben újra fitt vagyok!!! Köszönöm jól vagyok!!! (program lezárult)

Köszönöm nektek is a rengeteg tanítást!

Millió puszi! Ingrid

Pap Edit

Nagyon hasznos volt a tanfolyam, amin 2020 március 12-15-ig részt vettem Székelyudvarhelyen, egy nagyon nagy tudás anyaggal találkoztam, ami teljesen megváltoztatta az életről való felfogásomat, megéléseimet.
Talán most kötöttem össze először a test-lélek folyamatot, valahogy a lelkemet mostanig külön kezeltem. Kiváló mestertől tanulhattam, egy ajándék az élettől.
A tanfolyam után teljesen másképpen hallgatom az előadásokat, amit megosztva találok az interneten. Mély tisztelettel és köszönettel.

Sz. Anita

Tisztelt DR. BUDAI LÁSZLÓ KÁROLY!

Még tavaly kértem segítséget a szemrángásom miatt, ami akkor már hosszú hónapok óta folyamatosan tartott. Az éneket folyamatosan hallgattam, és bejött pár kép, ami még februárban történt velem. A kisfiam iskolájában, összeütközésbe kerültem az osztályfőnökkel és az igazgató úrral heteken át. A problémámat nem értették meg, ami a kisfiammal volt kapcsolatban. Ezek a képek jelentek meg többször is, és rosszul érintettek, de ahogy hallgattam a zenét egyre könnyebb lett… Egy hét alatt teljesen elmúlt a szemrángásom, ami hihetetlen volt, és persze mégse 🙂 Nagyon hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan segített nekem, nagyon köszönöm önnek!
Minden jót kívánok, és elnézést, hogy ilyen sokára jelentkeztem,

Üdv: Sz. Anita

Kemecsei Tibor

Gyógyulásom a “gyógyíthatatlanból” és a rákból a Germán Gyógytudománnyal.

7 évvel ezelőtt kaptam egy gyógyíthatatlannak mondott autoimmun Colitis Ulcerosa (fekélyes vastagbél gyulladás) diagnózist. Ez idő alatt a létezett világon mindent kipróbáltak rajtam. A folyamatos gyógyszeres, injekciós, infúziós, biológiai terápiás kezelések és még sorolhatnám az ilyen- olyan hab, és kúp (igen széles a gyógyszeripar palettája) ellenére sem tudtak hosszabb ideig stabilan tartani. Ezért gyógyszer-kísérletet ajánlottak fel, éreztetvén velem, hogy nagyon hálásnak kellene lennem. Ezt viszont már én nem vállaltam, mert elég sok halálos kimenetelű esetről személyesen volt tudomásom. Valahogy nem vonzott, hogy beálljak a sorba. Ekkor határoztam el, hogy a klinikára nem megyek vissza. Az akkori döntésemnek így utólag nagyon örülök. Egyébként ez évek alatt számos alternatív megoldással is kísérleteztünk, úgy mint a semmit nem érő híres gyógygomba verziók, paleolit étrend, mindenféle tea, fű, csepp, molekuláris hidrogén, biorezonanciás kezelés, vitamin halmok, stb. stb.
Ezt követően találtunk rá a Germán Gyógytudományra és Kareszékre.
Ekkor még nem is tudtuk, hogy már egy végbél és vastagbél rákos programot is elindítottam, mint az később kiderült. Egészen más tünetek jelentkeztek. Hirtelen fogytam 10 kilót a 60-ból. Úgy néztem ki mint egy röntgenlelet. Borzalmas kínjaim voltak, sok más velejáróval, de ezt még utólag sem szeretném részletezni. Emellett folyton lázas voltam és izzadtam. Mivel konzultáción május végén voltunk, de a tanfolyam csak 3 hónap múlva augusztusban volt Nagyváradon, így Karesz és Réka tartották bennem a lelket ez idő alatt. Ezért el sem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok Nektek. Nagyon keserves egy nyár volt.
Ha Ti nem lettetek volna, akkor biztosan az onkológián végzem …..
A tanfolyamokat követően sok mindent megértetem, pl. hogy miért is lettem beteg, és hogyan gyógyíthatom meg magamat.
Nem voltam egy egyszerű eset. Folyamatosan hallgattam az EREDETI hameri zenét, napi szinten alkalmaztam a képzéseken tanultakat és lassan, de megjött a teljes gyógyulás. Mellékhatáskén a daganat lebomlását követően a Colitis is végérvényesen meggyógyult. Plusz volt egy másfél centis átmérőjű anyajegyem az orr és szem találkozásánál, ami közel húsz év után felszívódott.

Hálásan köszönök Nektek mindent!

Kemecsei Tibor

BETTI

Kedves Réka és Karesz!
Kislányom aki a 4. gyermekem, tehát van viszonyítási alapom, mind a várandósság, mind a szülés tekintetében :-)), már pocaklakóként, a kezdetektől hallgatta, velem együtt a varázsdallamot. Panaszmentes, könnyű, boldog várandósságból,végül otthonunkban, háttérben a Mein Studentenmadchen dallammal, csodálatos, gyors, és fájdalommentes , vajúdás, majd a születés után egy csodálatosan kiegyensúlyozott gyermek érkezett közénk.

Köszönöm 🙂

szidónia

Kedves Károly.
Nagyon örvendek,hogy önre találtam(az orvosi rendelő előtt egy művész férfi ajánlotta önt, árulni szokta az utcán a festményeit és ráírta önnek a weboldalát és a youtube csatornáját a névjegy kártyájára) Éppen megnéztem a yt-on levő előadásait és nagyon jó érzéssel tölt el, hogy láthatom,hogy még vannak jó emberek…Mindenképp szerettem volna köszönetet mondani, szerintem mindenki nevében. Remélhetően nagy nehezen lehet majd a törvényeken is változtatni…de hogyha ezen az úton haladunk akkor úgy érzem, hogy sikerülni fog..Így tovább!!!

 

Lídia

Tavasszal részt vettem két 3 napos képzésen is, hallgattam a webkonferencia anyagait is rendszeresen. 13 éves korom óta borzasztó hasfájással járó menstruációm volt, amihez minden alkalommal dupla adag fájdalomcsillapítót kellett bevennem, hogy ne kuporodjak az ágyban a sírástól. Ugyanakkor közel egy hétig tartott minden ciklusom. Mióta rájöttem, hogy mi okozta ezeket a bonyodalmakat, és azt érzelmileg feloldottam, majd kibírtam egy menstruációs ciklust fájdalomcsillapító bevétele nélkül, a következő hónapban úgy jött meg, hogy észre se vettem, Nemhogy fájdalmat, enyhe kellemetlen érzésem sem volt. Azóta stabilan 4-5 napig tart, rendszeres és fájdalommentes. Januárban újra előbukkant a hasfájás (kevésbé kínzóan, mint a megoldás előtt). Ekkor elkezdtem hallgatni a Mein Studentenmadchent, gyakoroltam a tanult fájdalomcsillapítást, pihentem, és elgondolkodtam azon, hogy mit élhettem meg úgy, ami ezt eredményezte újból. Még aznap este elmúlt a fájdalom és következő nap már ugyanolyan fájdalommentes volt. Ez nekem elég bizonyíték a Germán Gyógytudomány hitelességére.
Köszönöm!
(Megjegyzés: részletek a Menstruáció és meddőségről szóló webkonferencia anyagban)

KUCSERA SÁNDORNÉ

Kedves Réka és Karesz!

Az idén októberben email-ben kértem segítséget, novemberben a debreceni tanfolyamotokon vettem részt, azóta már több hét is eltelt. Sokat segítettetek abban, hogy el tudjam fogadni önmagamat, és meg is tudjak bocsátani magamnak. Úgy érzem sikerült elengednem sok mindent, de még van teendőm. Biológiai bal kezesként a “billegést” nyugalommal fogadom. Sokat segítenek a videóitok, az “Ébresztő gondolatok”, a “Léleképítők” a tanfolyami jegyzetem és a Hameri zene. Köszönöm a “megoldási kulcsokat”, amiket használok. Köszönöm, hogy segítettetek felismerni, mi az amit abba kell hagynom, és másként lássam magam és a világot. Áldott ünnepeket, és sok örömet , sikert az utatokon!

Szeretettel: Erika.

MAKKAINÉ ÉSIK DÓRA

Drága Réka, Karesz!
Mindenkinek megvan a maga útja. Mindenkinek! Ezt az utat keresem, kb. 10 éve. Úgy éreztem, hogy valami hiányzik az életemből. Fáradhatatlanul kerestem, kutattam. Rengeteget olvastam, különféle egészségmegőrző, ezoterikus előadásokon, tanfolyamokon vettem részt. Ez évek alatt találkoztam sok nagy tudású orvossal, előadóval, de éreztem, hogy tovább kell kutakodnom, mert nekem az IGAZAT-IGAZIT kell megtalálnom. És ekkor végre Rátok találtam, két csodálatos, hiteles, IGAZ EMBERRE.
Az első 3 napos képzés végén tudtam, hogy végre megtaláltam mindazt, amit kerestem. CÉL-ba értem!!
Megértettem, ahhoz, hogy a saját utamat járhassam (természetesen egészségesen) meg kell értenem az összefüggéseket, szeretetet és elfogadást kell táplálni Önmagamban. Ehhez minden segítséget megkapok, kapunk Tőletek. Megmutattátok, hogyan éljünk félelem nélkül. Mert ez a legnehezebb az életben. Ehhez rengeteg segítséget, útmutatást kapunk a könyvetek által is. Fantasztikus a könyv! HOGYAN SEGÍT A GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY EGÉSZSÉGESNEK LENNI ÉS MARADNI Bármikor felüthetem, ha megerősítésre van szükségem. Azt érezheti az ember, hogy állandó „orvosi felügyelet” alatt áll. Mindez közérthető nyelven. Mindenkinek szeretettel ajánlom, minden családban ott a helye.
Elmondhatom, hogy nem csak az én életem, de a családom minden tagjáé 180 fokot fordult. Természetesen pozitív irányba. Számtalan sikertörténetről tudok beszámolni… Teljesen megváltozott a gondolkodásunk.
Én remélem, hogy egyre többen felismerjük, hogy betegségeinkért, egészségünkért egyaránt mi, saját magunk vagyunk a felelősek.
Hálás vagyok, hogy Rátok találtam, s az életünk részei vagytok. Mindent köszönök!
Szeretettel ölellek Titeket,
Dóra

B. TIBOR

Tisztelt Doktor Úr!

Egy izomsorvadásból, vastagbél és vékonybél gyulladásból gyógyultam ki az Ön videói segítségével és a varázs dallam, valamint a TM meditációval.
Nem volt egy leányálom, de sikerült és megmondom őszintén senki nem hiszi el. Ezért nem is írtam a gyógyulásom végén Önnek, mert nem hisz nekem senki, de már elfogadtam és úgy gondoltam Ön sem fogja elhinni.
Egyedül az anyám hiszi el, mert ő végig látta min megyek keresztül.
Minden “stresszem” feljött az epileptikus szakaszokban pontosan, mint gondolat tudtam, mi miért van.
Miért lett izom sorvadásom és miért lettek a bél gyulladások. Sőt a rángásoknál tényleg az a mozdulat ismétlődött, ami a “stresszkor” ment végbe.
A videóit a legnehezebb szakaszokban egész nap hallgattam, hogy felülírjam a fájdalommal kapcsolatos tévhiteket. Közben háttérben ment a varázsdallam minden nap míg a jókedvem és az éhségérzetem megjelent, valamint az erős fáradtság érzet és forróság.
Vigyáztam a vízfogyasztással, ha nagyon erős volt a nyomás a fejben kávét ittam. Mindent úgy tettem, ahogy a videókban van, csak még pluszba rendszeresen meditáltam. Tönkölybúzából készítettem kenyeret, amikor már enyhébb volt a gyulladás, amikor kifutott és a hegesedés is elmúlt egyből elkezdtem a tejsavó fehérje kúrát.
Ez az egész másfél éve játszódott le. Azóta minden második nap edzek, hosszú km-eket gyalogolok. Nehéz dolgokat cipelek. Persze ha kell pihenek nem merítem ki magam. Akik most ismertek meg nem hiszik el, hogy csont soványra fogytam és sorvadtak az izmok és jártányi erőm sem volt akkoriban. Nem hiszik el, hogy nem bírtam már megenni semmit, mert mindentől puffadtam és folyton fájt a fejem. Minden működik, ami a videókban van.
Köszönöm szépen az egész világ nevében munkájukat. Ahol járok és kérdeznek egészséggel kapcsolatban, mindenhol mondom a weboldalukat. Általában az emberek nem értik és ha kérdeznek is akkor is csak felületesen kérdeznek mert belül rettegnek. Senki nem hiszi el, hogy csak hallgattam a videókat és hagytam lenni a folyamatokat mert azok teljesen értelmesek. Nem tudom mit mondjak erre talán mondani sem lehet semmit. Az a csoda, amit Önök képviselnek megfizethetetlen a teljes szabadság egy aspektusa.
Semmilyen gyógyszert nem szedek már évek óta. Már az izomsorvadás előtt sem szedtem. Ayurvédával és meditációval foglalkozom és az Önök videóját nézem.
Remélem tudok találkozni Önökkel mert Önökkel érdemes találkozni.

Hálával
B. Tibor

IZABELLA

Kedves Réka és Karesz!
A debreceni képzésen vettünk részt férjemmel még hónap elején.
Szeretném megköszönni a csodás élményt nektek, amit a tanfolyam adott nekünk, legalábbis nekem mindenképp!
A vasárnapi nap nekem nagyon megdöbbentő volt, én mind eddig csak a GNM-el foglalkoztam, a spirituális résszel egyáltalán nem. Mivel nem számítottam rá, így nagyon furcsa volt számunkra belekóstolni ebbe a részbe.
Köszönni sem mentem oda hozzátok a végén, mert úgy éreztem fel kell dolgozzam a hallottakat, egyszerűen nem tudtam hova tenni.
Na azóta nem tudom letenni a könyveket, amiket vettem és folyamatosan keresgélek ezzel kapcsolatban minden felé, egyszerűen szomjazom a tudásra.
A weboldalról kb már mindent elolvastam és megnéztem.
Folyamatosan kutatom, hogy mit olvassak még el könyveket.
Úgy érzem az életem nagyon nagy változás felé indult, természetesen csodás irányba!
Sok sikert kívánok nektek a további munkátokhoz és remélem egyre több emberhez eljut, amit képviseltek! Tanfolyamon még találkozunk!

MONCZ RENÁTA

Drága RéKAresz!
Engedjétek meg, hogy megosszam Veletek a mohácsi nyári tábor után megtapasztalt érzéseimet.
Úgy érzem, hogy engem a JóIsten nagyon szeret, mert ha végig nézek az életemen, elmondhatom, hogy mindig a legnehezebb időszakokban – „mikor a lelkem roskadozva vittem, csöndesen és váratlanul átölelt az Isten“, vagyis küldött az életembe olyan embereket, akikre az adott helyzetben a leginkább szükségem volt.
Drága RéKAresz! Rátok is éppen ilyen élethelyzetemben találtam rá a világhálón. Vajon véletlenül? Nem hiszem! Valahogy úgy érzem, nincsenek véletlenek!
Öt nappal a tábor kezdete előtt értem haza Medjugorjéből, ahol egy csodálatos és felejthetetlen hetet tölthettem el. Ezen a szent helyen megtapasztaltam a Szűzanya és az Úr Jézus valóságos jelenlétét és szeretetét.
Hasonló érzéseket élek át a Ti közeletekben is: legyen az konzultáció, tanfolyam, tábor vagy webkonferencia… Teljesen mindegy! Érzem, hogy jó helyen vagyok és hogy csak a javamat akarják! Azt, hogy egészséges, boldog és jobb emberré váljak!
Elméleti szinten már sikerült felfognom és megértenem a lényeget, gyakorlati szinten még van mit tanulnom és nagy út áll előttem, de elhatároztam, hogy kitartó leszek és nem adom fel! Szemem a célon!
Drága Szűzanyám! Béke Királynője! Könyörögj érettünk! Békét adj szívünknek, békét családunknak, békét nemzetünknek, békét a világnak! És szépen kérlek, vigyázz erre a két Igaz Emberre: Rékára és Kareszre, mert Ők nagyon értékesek az emberiség számára, hatalmas kincs hordozói, ugyanis birtokolják a gyógyítás tudományát lélek – agy – szerv szinten is! Ők a Szív Doktorai! És akinek a szívét sikerül meggyógyítani, meggyógyul egészen! Én már csak tudom…

A lényeg, amiért mindezt leírtam, majdnem kimaradt.
Örömmel tudatom, hogy meggyógyultam!
Elmúltak a tüneteim!
Boldog és egészséges vagyok és az is maradok!!!
Hála Nektek, drága RéKAresz, mert átadott tudásotokkal már én is birtokában vagyok a Titoknak, hogyan tudom fenntartani ezt a jelenlegi állapotot és hogyan éljek úgy, hogy meg se betegedjek!
Ölellek Titeket és még egyszer mélységes hála és köszönet Mindenért!!!
Renáta

SZÁSZ TÍMEA

Drága Réka és Karesz!

Bár majdnem 2 hét is eltelt a kecskeméti tanfolyam óta, az ott hallottakkal azóta is foglalkozom és alkalmazom a tanult módszereket minden nap.
Elmondhatatlanul hálás vagyok a Gondviselésnek, hogy az utamba “sodort” Benneteket és hogy részese lehettem ennek az eseménynek. A tanfolyam bámulatos tudatossággal volt felépítve és levezetve, minden tiszteletem a munkátok előtt.
Tökéletes példáját láthattam annak, hogy milyen az, ha a profizmus szeretettel, alázattal és emberséggel párosul.

A tanult technikákat beépítettem a napi rutinomba és elmondhatom, hogy a Tőletek kapott ismereteknek és megoldási módszereknek köszönhetően a gyógyulásomba és egészségembe vetett amúgy is erős hitem mára megingathatatlanná vált.

Még egyszer hálásan köszönöm Nektek az átadott tudást és ezt a csodálatos élményt!

Szeretettel: Timi

TERÉZIA

Kedves RéKaresz!
Szeretnék 2 sikertörténetről beszámolni, elnézést ha picit hosszú lesz. A budapesti képzésen vehettem részt a jóvoltatokból, talán emlékeztek. (Fekete ruhában, -ennek jelentősége lesz, csomó problémával mentem.) A 3 nap csodálatos volt. Bevallom nem csináltam mindennap házi feladatot, de mindennap eszembe jutott egy-egy része a tanfolyamnak, olvasgattam a jegyzetet és mindennap tudatosan ill kevésbé tudatosan dolgoztam az érzelmeimen és a feloldáson. Érdekes módón nagyon sokszor bakapcsolt munka közben a telefonomom a hammeri zene magától (a telefonom a zsebemben van munka közben, de hadsettel, tehát nem hallottam és senki más se, de órákon át ment a zene észrevétlen). Sok megoldandó “feladattal” rendelkezem még, direkt kerülöm a “betegség” szót. Többször eszembe jutott, mikor Réka odajött hozzám a második napon, amikor egyedül álltam az aulában és átölelt én meg sírva fakadtam…olyan szeretetet éreztem.
A bal halántékomom van egy anyajegy, ami elég erősen barna színű volt, gyulladtnak találták, és le akarták venni, melanomává átalakulás kizárása miatt. Nem mentem el levetetni, mindig Karesz mondata jutott eszembe, ha megoldódik, majd leszárad, elmúlik. Nem nézegettem naponta, mert szerencsére a hajam takarja, néha megtapogattam, meg hajfestésnél bekentem krémmel, hogy védjem, de ennyi. 2 hete elkezdett viszketni, megvakartam körülötte, de továbbra sem foglalkoztam vele. Néha megnéztem, láttam elkezdett kicsit fehéredni a felső széle, és érdekes mód duzzadtabbnak éreztem. Eszembe sem jutott pánikolni, csak néha Karesz mondata járt a fejemben. Ma meglepődve tapasztaltam odanyúlva, hogy valami liffeg…nos az anyajegyem az…elszáradt a felülete és már csak felül tartja még a széle és pár mm…olyan mint egy összeszáradt, vastag tapíntatú bőr, alul sárga, felül barnás, alatta a bőr egy nagyon picit sebes, de igazán alig, és sima bőr van alatta…szóval leszáradni tűnik az “anyajegyem”, mindez úgy, hogy kimondottan, nem oldottam erre, bár sok érzelmemmel foglalkoztam és a megoldási kulcsokat olvasgattam, illetve fejben dolgoztam vele. Mivel Eü-ben végeztem és dolgozom, számomra ez csoda, hisz azt tanultuk, hogy csak kivágni stb. lehet egy anyajegyet, az soha nem tűnik el magától.
Szóval úgy is hat a módszer, hogy nem kimondottan ezen dolgoztam, hanem az érzelmeimre koncentráltam, vagyis feleslegessé tettem a melanoma létezését,
Volt már fájdalomcsíllapítási sikerem is, és a második siker, hogy a méhnyálkahártya megvastagodásom, ami eddig 20 mm körül volt, most legutoljára 7 mm menses elött. Ennek az okát tudom. Vagyis teljesen normális, a nőgyógyászom azt mondta, folytassam amit eddig tettem, nem kell gyógyszer és föleg nem kell műtét (már több orvos ki akart pakolni teljesen ) Nem tudja mit csinálok, annyit mondtam az érzelmeimmel foglalkozom.
Köszönöm Réka azt az ölelést, köszönöm RéKaresz a 3 napot, köszönöm a tudást, köszönöm a keddi webkonferenciákat és mindent. Jah és azóta már van színes ruhám, és egyre jobban szeretem őket.Puszi Nektek! 🙂

KISS IBOLYA

Kedves Reka es Karesz
Életem egyik legjobb döntését hoztam meg,amikor a szegedi tanfolyamra jelentkeztem. Mélyreható tudásotok és azt ahogy átadtátok fényesíti a lelkem. Dr Hamer felbecsülhetetlen kincset hagyott az emberiségre.
További sok sikert.
Kiss Ibolya

DUBA TAMÁSNÉ SZ. HORVÁTH VERONIKA

Szegeden vettem részt az elmúlt hétvégén az előadáson. Minden, ami ott elhangzott teljesen új volt számomra, ellentmondott mindannak, amit eddig gondoltam, hittem. De nem volt még olyan élményben részem, ami ennél megrázóbb lett volna, mert ráébresztett arra, hogy ki vagyok, mit teszek magammal és a környezetemmel és milyen kimenet várható, ha így folytatom.
Hálás vagyok Doktor Úr és Réka, azért, hogy a segítségetekkel megláttam a kiutat is. Igyekszem rendbe tenni a dolgaimat, megcsinálni a házit, hogy ezáltal is megszabaduljak a csomagjaimtól, amiket cipelek és jobb emberré lenni, hogy levegyem az emberekről a terhet, amit akaratlanul is, tudatlanságomban rájuk raktam. Nagy szavak, leírni kicsit feszélyez, de muszáj, mert ez van a lelkemben és nem engedek okosságoknak vagy érzéseknek, mert ÉN döntök.
Üdvözlettel: Vera

DR. P. SZABÓ JUDIT (JUTI)

Drága Karesz és Réka!
Nem tudom igazán szavakba önteni a köszönetet, amivel tartozom Nektek azért a sok tanításért, amit kaptunk a családommal tőletek… az azonnali tanácsokért, amikor bajban voltunk és azért, hogy Édesanyám ma is mellettem lehet, ugyanis:
2019. január 2-án történt az ijesztő eset családunkban, amikor is a 80 éves édesanyámat beszállították a kórházba, ahol a gyors vizsgálatok után a neurológiára került, ott a megfigyelőben helyezték őt el.
A kezelőorvosa tájékoztatott, hogy agyi infarktusról (stroke) van szó, a következő 72 órában eldől édesanyám sorsa, a vérvétel eredményei alapján az ilyenkor szokásos vérhígítót nem adhatják neki, így közölték: nem tudnak vele semmit csinálni…
Az első kétségbeesés után próbáltam úrrá lenni magamon és megkértem páromat, hogy hívja fel Rékát vagy Kareszt, kérjen tőlük tanácsot.
Közben haza kellett szaladnom édesanyám számára ruhákért és egyéb dolgokért, amit a kórházban kértek (kiderült, hogy állapotát annyira súlyosnak vélték, hogy elfekvő betegnek titulálták és a számukra szükséges eszközöket – pelenka, hintőpor, stb… – kértek, hogy hozzunk magunkkal), ekkor jutott eszem-be, hogy bevigyem neki a kis zenelejátszóját, amin – fülhallgatón keresztül – a hammeri zenét fogom vele hallgattatni.
Sajnos sem Rékát sem Kareszt nem tudtuk felhívni, mert épp Kanadában voltak, de nem adtuk fel, írtunk üzenetet, amire Karesztől rövid időn belül választ kaptunk.
A válaszüzenetben ez állt:
„Az egyetlen segítség itt a hammeri zene + tisztázni, hogy miben élte meg azt, hogy átverték, vagy ő maga csinált bolondot magából. Ezt fel kell oldani, hallgatni a zenét és mielőbb hazavinni. Nincs internetünk és a képzés folyamatos 9-21 között minden nap. A lényeget leírtam.”

Édesanyám állapota közben folyamatosan rosszabbodott, már annyira félrebeszélt, hogy abból egy szót nem lehetett érteni.
Késő estére szinte már egy tiszta, érthető mondata sem volt, de azt éreztem, hogy ő érti, amit mi kom-munikálni akarunk vele.
Így mielőtt elindultunk haza, a párnahuzatba tettük a zene lejátszót, a fülhallgatót pedig a lehető legkö-zelebb helyeztük el a feje mellé. És többször mondtuk neki, hogy azt hallgassa!!!
Folyamatosan nyugtattuk, hogy minden rendben van, mosolyogtunk, szeretettel ölelgettük és megígér-tük, hogy hazavisszük és ezt teljesen komolyan így gondoltuk!

Így hagytuk őt ott este 8 órakor, gépekre kötve.
Egész éjszaka nem aludtam egy percet sem, csak öleltem magamhoz édesanyám sálát – amit aznap viselt – és hol sírva, hol elcsendesülve, folyamatosan azt közvetítettem felé, hogy vele vagyok, tartson ki, holnap hazahozom!
Reggel próbáltam őt felhívni 6 óra után, de tizenegynéhány hívás is csak folyamatos csöngetés maradt. Nem vette fel édesanyám a telefont. A kórházat próbáltam elérni, ahol azt a választ kaptam, hogy al-szik.
Reggel, ahogy a kórházi szabályzat engedte, már bent is voltunk az őrző előtt, de a betegek mosdatása miatt nem mehettünk oda be.
Amíg várakoztunk, édesanyám felhívott és akkor tudtam, hogy jobban van, ugyanis a régi önmaga kér-dőre vont: „Hol vagy már!?”
Kereste a papucsát, mert a mosakodáshoz ki akart kelni az ágyból, de mezítláb nem akart a kövön állni,  mindenki nagy meglepetésére (Főorvos, ápolók)! Közben beszéltem a Főnővérrel, akit jól ismerek és közöltem vele, hogy a haldoklók közül hazaviszem Anyukámat! Azonnal intézett egy kórtermet, ahová mindenki megdöbbenésére Anyukám a saját lábán át botorkált, bár zavart volt.
Édesanyám elmondása szerint nem emlékezett igazán semmire az este folyamán, csak egyetlen dolog lebegett a szeme előtt, hogy neki a zenét mindenképpen hallgatnia kell!
Csak a hammeri zenére emlékszik! 🙂
Karesz üzenetét megfogadva még az este megbeszéltük a Fiammal és Párommal, akik szintén több alka-lommal részt vettek GNM oktatáson, hogy édesanyámat másnap mindenféleképpen elhozzuk haza!
Az orvos a kórházban azt mondta, hogy gondolom, hogy ilyen súlyos beteget hazaviszek! A CT felvétel kimutatja, hogy mind két agyfélteke érintett és nagy a baj!
Nem engedték el, mert a vérnyomására új gyógyszert állítanak be neki, mert véleményük szerint a szív-ritmuszavara miatt a szívében keletkező vérrög kialakulása okozta a stroke-ot.
Karesszal egyeztettünk ismét, akitől a következő üzenetet kaptuk:
„Drága Juti! Most van ismét szünetünk. A beszédzavarnak nincs köze a szívritmus zavarhoz!!! A bolondot csináltak belőlem/magamból program agyi ödémája okozza a beszédzavart és a többit!!! A meg nem értettség, a kórház, a kiszolgáltatottság ezt fent fogja tartani!!!”

Ezután, közöltem az orvossal, hogy legkésőbb másnap édesanyámat hazaviszem!

Közben a másik fontos kérdést iparkodtam letisztázni édesanyámmal, miszerint mi volt az a dolog, amit ő úgy élt meg, hogy átverték, vagy bolondot csinált magából.
Gyorsan kiderült ez is…
Szilveszter este nem voltam otthon, neki viszont folyamatosan magas volt a vérnyomása (hypertóniás) és a gyógyszerek beszedése után sem javult a helyzet. Én erre úgy döntöttem, hogy Szilveszter ide vagy oda, haza megyek, hiszen én is így leszek nyugodtan.
Mire hazaértem – szerencsére – teljesen rendben volt, viszont azt, hogy miatta mentem haza és közben neki már semmi baja nincs, úgy élte meg, hogy bolondot csinált magából…
Megkértük, hogy ott ezt azonnal engedje el, mert semmi ilyen nem történt! Ez csak az ő megélése volt!
Január 4-én reggel kapott infúziót és benne valamit/valamiket, amitől újra félrebeszélt, zavart volt a tekintete, a Fiammal egymásra néztünk és azonnal öltöztettük, hazahoztuk, minden papír zárójelentés nélkül!!! (január 2-án került be és január 4-én haza vittük)
Útközben kicsit gyomorgörcsöm volt, és kérdések cikáztak a fejemben: biztos, hogy jól döntöttem /döntöttünk? Bevallom kicsit féltem!
Hazaértünk, Anyukám első szava az volt, DE JÓ ITTHON!
Délutánra teljesen kitisztult a feje – ami azóta is így van – tiszta lett a tekintete, megnyugodott!
Nem szorul segítségre, ő segít nekem! Ez a gyógyulás maga a csoda!!!
Sokat beszélgetünk, és bár a kórházban nem mondta és nem is mutatta, de FÉLT, hogy haza jön-e még…
Anyukám szinte olyan, mint azelőtt, annyi különbséggel, hogy sokkal vidámabb, boldogabb! Azt gondolom, átértékelte a dolgokat, mit érdemes és mit nem!
Mellékeltem két fotót, amin jól látható, milyen jól néz ki az én ügyes Anyukám!
A történetünk is bizonyítja, hogy a GNM működik!
Ha hiszel benne, ha nem!
Természetesen a hameri zene azóta is szól éjjel-nappal!
Ölellek Benneteket nagy szeretettel: Dr. P. Szabó Judit (Juti)

BEDI MARGÓ

Kedves Réka és Karesz!

A győri tanfolyamon belém oltott információk tömegének, a kapott tudásnak köszönhetően, 2 nappal később nem ugrottam a megmentő (áldozat) szerepébe.
Tegnap a kerepesi KlubNap-on – a kiküldött kérdőívben feltett kérdésemre – megkaptam a választ.
Már “csak” magamon kell dolgoznom, hogy a jelenlegi helyzet ellenére is meg tudjam őrizni az egészségem.
Hálás vagyok, hogy az életem részei vagytok.
Margó

LENGYEL TIBORNÉ EDIT

Kedves Réka és Karesz!

Annyira boldog vagyok azóta is, hogy Győrben részt vettem a tanfolyamon.
Ott teljesen más ember lettem, rájöttem, hogy ki is vagyok valójában,
átadtam a lelkemnek a testem irányítását, tudom nincs miért aggódnom, minden úgy tökéletes, ahogy van.
Hiszek abban, hogy a testem, biológiám tökéletesen működik, teszi a dolgát.
Korábban bosszantottak apró dolgok pl.bolti bevásárlás után nézegettem a blokkot, hogy már megint ” becsaptak”.
Elfogadtam, hogy ez a világ ilyen, ehhez hasonló dolgok már nem tudnak felbosszantani.
A világot megváltoztatni nem tudom, de a magam hozzáállását, gondolkodását igen.
Igyekszem sokat mosolyogni, és örülni mindennek és hálás lenni a Sorsnak azért, hogy “véletlenül ” az interneten rátaláltam a weboldalatokra.
Hálás szívvel gondolok Hamer doktorra, hogy felfedezte a Szent Medicinát az emberiség számára . Sok szeretet és áldás kísérje munkátokat és kívánom, hogy ez a tudás, minél több emberhez eljusson.
Hálás köszönet : Edit

RUZSA EMŐKE

Kedves Károly! Köszönöm a sok érdekes információt,amit a tanfolyamon kaptam. Még tart a lelkesedésem és a pozitív lelkiállapotom.Igyekszem napi szinten alkalmazni sok mindent és el akarok mélyülni a továbbiakban az eddigi alapok továbbfejlesztésében a saját egészségem és a velem kapcsolatba kerülők segítésében is. Kívánok további hasonlóan lelkes munkát mindkettőtöknek. Üdvözlettel Ruzsa Emőke

TÓTHNÉ BALOGH MÁRIA

Kedves Karesz és Réka!

Örömmel jelentem be, hogy nemrég voltam mammográfiai vizsgálaton, és a leletemben ez áll: a jobb oldali képlet eltűnt!!! A 9 éve tartó jobb oldali többrekeszes emlő cysta, amit több alkalommal kiürítettek (!) (fültanúja voltam, hogy ez sohasem sikerült teljes mértékben) regressziója megtörtént.
Hálásan köszönöm segítségeteket! Hiszen ez vezetett el a megoldáshoz!
2017-ben 2x voltam tanfolyamon (Egerben, majd Karcagon). Azóta is lelkesen lapozgatom jegyzeteimet, hasznosítom a tanultakat. A webkonferenciák lelkes hallgatója vagyok, – jönnek továbbra is az ahá élmények, a megértések. A weblapotokon is gyakran megfordulok, és Geerd éneke állandóan kíséri álmomat.
Mellesleg a tanfolyamok előtti térdfájásom is már a múlté, és egy hónapja a második, utolsó vérnyomáscsökkentő gyógyszeremet is elhagytam.
És BOLDOG vagyok!

Tóthné Marcsi

BODOR MÓNIKA

Hála és köszönet megtaláltam a megoldást gyógyulok elmúlt a 15 éve tartó folytonos köhécselésem egyik napról a másikra. Megtaláltam a konfliktust és elengedtem. Csodálatos amit Váradon tanultam tőletek. Megértettem a dalok üzenetet. Köszönöm Köszönöm. Köszönöm.

MIKLÓS

Kedves Budai Doktor Úr,

Szeretnék visszajelzést adni a HPV nemi szemölcsökről. Nyomtalanul eltűntek, mindenféle beavatkozás nélkül.
A kulcsot abban látom, hogy abbahagytam az idegeskedést a tünetek miatt. Körülbelül 2 hét alatt felszívódtak.

Köszönöm a tanácsait,
Miklós

JÚLIA

Kedves Karesz!
A győri tanfolyam után írom visszajelzésemet. Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem, hogy “élőben” is meghallgatom az előadásokat! Több videót is megnéztem a honlapotokról, ezek voltak az elindítók. A 3 nap során rendkívül elkötelezett, nagy tudású, jóindulatú, hittel teli és hitet adó gyógyító EMBERt ismertem meg személyedben. Rékával együtt igazán jó párosítást alkottok, az Ő személyisége, mondanivalója szervesen beleépül ebbe a színvonalas munkába, amit végeztek. Bízom benne, hogy sokáig hatása lesz mindennapjaimra, szemléletemre amit Tőletek hallottam a tanfolyamon.

LUKÁCS CSABÁNÉ

Tisztelt: Dr. Budai Úr!
Engedje meg, hogy gratuláljak és mély tiszteletemet fejezzem ki Önnek! Számomra lenyűgöző volt ez a magas színvonalú előadás, melynek helyszíne Cegléd volt. Ilyen mérhetetlenül, szeretetteljes önzetlen emberrel ritkán találkoztam. Teljesen véletlenül kerültem önökhöz az előadásra. Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy sikerült még időben regisztrálni. Mindig is nagy tisztelője voltam- vagyok a természetes gyógymódoknak. A tanácsokat igyekszem megfogadni és betartani. Volt is benne részem, mikor a szüleim és a férjem meghaltak 3 hónap alatt. Nem a nyugtatók, hanem a segítőim és a saját akaratom által, álltam talpra 2011-ben. Még egyszer köszönök mindent, amit kaptam önöktől, és még jobban megerősítette bennem a hitet. Üdvözlettel: Marika.

ILONA

Drága Réka és Doktor Úr!

Hálásan köszönöm levelét, melyből mindenre választ kaptam.
Februárban olvastam az Önök tanfolyamáról ,azóta egyfolytában hallgatom a videókat, olvasom a fantasztikus honlapjukat és részt veszek a web konferenciákon ahol rengeteg segítséget nyújtanak a gyógyulni vágyóknak. Ilyen ingyenes előadás azt hittem csak a mesébe létezik.
Készülök a Dunaújvárosi tanfolyamra.
Már alig várom, hogy személyesen is találkozhassam Önökkel, két csodálatos emberrel, akiket az első pillanatban a szívembe zártam.
Kicsit féltem , hogy sokba kerül a tanfolyam ,de kellemesen érintett, hogy ilyen méltányos áron részt vehettünk rajta.

Hálás szívvel köszönök mindent: Ilona

SIPOS IZABELLA

Kedves Réka és Karesz!

Szeretettel üdvözöllek benneteket!
Nagy örömmel és boldogsággal írom ezeket a sorokat minden olvasónak függetlenül, hogy részt vett vagy nem a GNM 3 napos kurzusán. Mióta a Germán Gyógytudományt megismertem. azóta (5. hónapja) nem múlik el nap ,hogy ne alkalmaznám a tanfolyamon elsajátított megoldási kulcsokat. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, mert a családom minden tagja is részt vett a képzésen. így egymást tudjuk segíteni és jobban megérteni ha nehézség támad. Természetesen ők is áthelyezik a gyakorlatba a tanultakat, örömmel számolhatok be arról, hogy igen sikeresen. A Hameri zenét hallgatjuk decembertől, a gyermekeim is arról számoltak be ,hogy pihentebben ébrednek reggel. Az algák jótékony hatását is meg kell említenem, főleg az én személyemnél, mert 33 éve ízületi problémáim (vannak) VOLTAK!!!! Rengeteget dolgozom magamon de megéri , mert már TUDOM, hogy megoldható minden probléma és ha Fáj akkor GYÓGYUL!
Szeretném ha sok -sok embertársam és családjaik átéreznék azt a határtalan boldogságot, szeretetet, örömet, reményt, kitartást amit nyújtott nekem és családomnak a Germán Gyógytudomány.
Szeretettel. tisztelettel, alázattal, köszönöm Réka és Karesz, hogy segítetek az úton mikor az kissé rögössé válik: Köszönök mindent Nektek!!!!!
Üdvözlettel: Bella

FICSUR ÁGI

Kedves Réka és Karesz!

Február elején Kerepesen volt szerencsém meghallgatni Titeket. Hálás szívvel köszönöm mindazt amit ott kaptam tőletek: a tanítást, a szeretetet, az őszinteséget, a kedvességet és hogy bármikor számíthatok a segítségetekre. Alkalmazom minden nap amit tanultam és sokkal nyugodtabb vagyok. Most már tudom mit kell tennem.
Még egyszer köszönöm Nektek.

Ági

GELLÉRT

Kedves Réka!

Tegnap este feleségemmel voltunk a kerepesi ingyenes előadásukon, és be kell valljam, hogy nagyot “csalódtam” ???? a kedves férjében. Már vannak tanulmányaim a Germán Gyógytudomány terén, sok előadást végig hallgattam, de még ilyen frappáns, egyszerűen, érthetően, de mégis hitelesen előadott három órát a legfontosabb tudásról nem hallottam. Mentségemre legyen, hogy eddigi hozzáállásom (elhatárolódásom) “hozott anyagból” táplálkozott. Mivel minden úgy van jól, ahogy van, talán az sem véletlen, hogy csak most jutottam el a téma számomra eddigi legértékesebb forrásához.

A hallottak után egyértelmű, hogy szükségünk van az Önök által adható tudásra.
Csodálom azt az emberi minőséget, amit képviselnek.

Üdvözlettel:
Gellért

HORVÁTH IMRE

Kedves Réka és Karesz!
Köszönöm a decemberi turbó tanfolyam 3 napját. Nagyon jóóóó volt, bárcsak egy hétig tartott volna. Hihetetlen erővel és kitartással taníttatok!!! Gratulálok Nektek!!! Jó egészséget kívánok továbbra is.
A kerepesi szálloda nagyon tetszett, kiváló volt erre a célra, vendégszerető kiszolgálás, szép tiszta környezet, a nyugalom, ami körülvett minket az összetartás a beszélgetések, Réka meditációja, Karesz tanítása, beszédei ..Csodálatos volt !!! Köszönök mindent !!! Jó egészséget, kellemes Ünnepeket BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK !!!

HORVÁTH KITTI

Kedves Réka ès Karesz! Szeretnèm megköszönni a decemberi turbó tanfolyam magával ragadó hangulatát ès az ott elhangzó információkat. Azóta törtènt velem egy eset, ami règebben biztos pánikba ejtett volna???? Egy anyajegyem napról napra hirtelen csúnya lett. Először beduzzadt, majd elfeketedett. Elkezdtem sokat hallgatni a gyógyìtó zenèt ès meggyőztem magam arról, hogy minden rendben van. Mára olyan szèp lett, mint règebben. Nagyon boldog vagyok, hogy magamon is tapasztalhattam azt, hogy kèpes vagyok magamat regenerálni. Nagyon sokat tanultam Tőletek a 3nap alatt! Rèka meditációja annyira jó volt! Kár hogy nem kaptuk meg, hogy itthon is tudjuk gyakorolni. Legközelebb már a fèrjem is jön velünk alap tanfolyamra ès a turbóra is, már nagyon várom, hogy Kerepesen is újra legyen. Köszönök mindent! Bèkès , boldog karácsonyt ès sikerekben gazdag új èvet kìvánok! Szeretettel:Kitti

martonné antónia

Kedves Réka és Karesz!
Voltam olyan szerencsés, hogy részt vehettem Egerben a Flóra Hotelben tartott rendezvényeteken. igazán nagy hatással volt rám, én voltam az aki a gyermekét elvesztette tragikus balesetbe miközben az unoka már pocaklakó volt. 2012 április 25-én történt a baleset, Bálint az unokám 2012.10.14-én született. a mi kis csodánk. Rá egy évre kezdődtek a problémáim depresszió pánikbetegség. Egészen vasárnap estig csak altatóval tudtam aludni. Aztán a veletek átélt események hatására hétfőtől sikerült száműzni az életemből az altatót, és nagyon jól alszom. Köszönet ezért nektek. Réka előadása nagy hatással volt rám , hogy azokat akiket elvesztünk ők nem meghalnak hanem frekvenciát váltanak. A félelemeimet elkezdtem feloldani . Hosszú út lesz de megéri. Még egyszer nagyon köszönöm. Békés Boldog Ünnepeket Kívánok Nektek!

MUSTOS KATI

Kedves Réka és Karesz!
Szívemből áradó őszinte szeretettel köszönöm ,hogy megismerhettelek benneteket!
A veletek eltöltött három nap után úgy érzem megtaláltam az utat, a megoldást a több éve fennálló fizikai és lelki fájdalmaim megoldásához! Végtelenül hálás vagyok nektek ,annak az önzetlen segítő akarásnak amit kaptam tőletek! Tudom van kire számítsak ha bajba leszek, tudom kitől kérjek tanácsot ! Hálás köszönettel kívánok nektek boldog békés ünnepeket! A jó Isten segítségével kérem ,hogy mind azt az erőt és szeretetet amit adtok nekünk még nagyon sokáig sugározzátok felénk! Nagy nagy hálával és üdvözlettel köszönöm azt a szépet és jót amit most Egerben kaptam tőletek! Nagy szeretettel ölellek benneteket Mustos Kati!

SPERKA EDIT

Kedves Barátaim!
“Orvosaim” azt mondták a betegsègem nem gyógyìtható. Kaptam gyógyszereket, azoktól még rosszabbul lettem.
Dr. Budai L Károly azt mondtad a betegsèg a beteg nélkül nem gyógyítható. Kaptam bizalmat, gyógyszerek nélkül.
Skóciában élek, ezért elsőnek a webkonferenciákon vettem részt, akkoriban még járni sem nagyon tudtam. Nagy meglepetésemre azt tapasztaltam, élnek EMBEREK a Földön, akik azért dolgoznak, hogy én is meggyógyuljak! Réka! Karesz! Hála és Áldás!
Betegen mentem Kiskunfélegyházára a 3 napos tanfolyamra, kinlódva és erős fájdalommal ültem végig. De ott voltam a legjobb helyen, mert most 80%-ban gyógyult vagyok. Örülök, hogy megismerhettem sok csodàs lényt. Hálás vagyok a szeretetèrt, ami körül ölelt és a köszönöm kedves szavakat Mindenkinek!
Drága Réka és Karesz! Hálás vagyok a tanìtásèrt a bizalomèrt és az útravalóért! Hamarosan találkozunk!
Szìvem összes szeretetével kívánok mindenből a legjobbat Mindenkinek!

REGINA

Drága Réka és Karesz!

Végtelenül hálás vagyok, hogy ismerhetlek Titeket! Olyan földön túli segíteni akarás, szeretet és odaadás van Bennetek, amit nagyon nehéz szavakkal kifejezni! Szerencsések vagyunk, hogy Ti itt vagytok a Földön, a Kárpát-medencében és segítitek mindannyiunkat! Szívből kívánom, hogy az a sok jó, amit Tőletek kapunk, sokszorozva jusson vissza Hozzátok!

Ez a három nap felemelő és csodálatos volt! Köszönöm, hogy feltankoltatok üzemanyaggal! Azon leszek, hogy ez az üzemanyag nagyon sokáig kitartson! De jó tudni, hogy ha mégis elfogyna, Ti itt vagytok és újból mehetünk tanfolyamra. 🙂

Fantasztikus ez az út, amin elindítottatok! Lépésről-lépésre, tanfolyamról-tanfolyamra ismerem fel önmagam, aki valójában vagyok és kapom meg azt a hitet, amire mindig is vágytam! Köszönök mindent!

Nagy szeretettel ölellek Benneteket!

Regi

NOÉMI

2017. 09. 21.
Kedves Karesz! 14 éve kivették a pajzsmirigyemet túlműködés és kis göbök miatt. Euthyroxot szedek, néha pici eltéréssel, de rendben volt a TSH-m. Májusban 6-ra emelkedett, az orvos azt mondta, emeljem meg a napi adagot. Webkonfin megkérdeztelek, azt mondtad, Te nem tennéd, hadd kezdjen működni az időközben 3 cm-re visszanőtt pajzsmirigyem… Noémi

2017. december 02.
Kedves Karesz, nagy hírem van!!
A 6,8-as TSH értékem másfél- két hónap alatt 3, 8-ra esett vissza! Igyekeztem nagyon betartani, amit javasoltál, és egész jól sikerül: már lazábban veszem a stresszes dolgokat otthon és a munkahelyemen is, nem “kapom fel olyan könnyen a vizet”, ha mégis, nem múlik el nap a haragommal, tehát estére túlteszem magam rajtuk. Sokszor kinevetem magam a hülyeségeim miatt bosszankodás helyett. Türelmesebb vagyok a környezetemmel, rájuk hagyok dolgokat, nem muszáj, hogy mindig nekem legyen igazam. Már nem annyira fontos, hogy minden bugyi 9-rét legyen hajtogatva a fiókban, és elcsúszik-e a légy az ablaküvegen… Szóval sokat változtam, de még van teendőm magamon.
A tükörterápiánál pedig mindig a szépen működő pajzsmirigyemre gondoltam, … – mert egy jól működő, visszanőtt pajzsmirigy bizony tényleg a javamat szolgálja.
Az algát felemeltem napi 8-ra, kb. másfél hónapja. A háziorvos elégedett volt, azt hiszi, hogy emelt Euthyroxot szedek azóta, mert azt javasolta.
Ha jövőre jöttök Kaposvárra vagy Pécsre, elmegyek újra. A webkonfikat mindig meghallgatom, nagy öröm és segítség is egyben!
Jó egészséget kívánok Nektek, hogy még sokáig folytathassátok!
NAGYON-NAGYON HÁLÁS VAGYOK NEKTEK ÉS NAGYON BOLDOG IS!!!

LAURÓ TAMÁS

Kedves Karesz !
Nagy élmény volt a Veletek töltött 3 nap Kiskunfélegyházán, ezúton is köszönöm.
Úgy érzem elindultam egy helyesebb irányba, azonban szeretném a kisebb – nagyobb testi tüneteim függvényében konfliktusaim tisztázásában segítségedet kérni. A germán gyógytudomány remek alap a jelenlegi tüneteim/ konfliktusaim tisztázásához, de a célom Isteni Tamás újra felfedezése. Azonban most még a félelmeim cincálgatnak. Kérlek segíts a sok apró tünet konfliktusainak és ezek esetleges összefüggéseinek tisztázásában egy konzultáció keretében. Hogyan van erre lehetőségem ?

BÁNFI CSALÁD

Születésnapi köszöntő
Kedves Karesz!
Szeretnék magam és családom nevében még legalább ugyanennyi erőben, egészségben, szeretetben, boldogságban eltöltött születésnapot kívánni Önnek 🙂 Én és a családom lelkes hallgatói vagyunk minden héten mind a két webkonferenciának. Köszönjük ezt a hatalmas tudást amit átad nekünk hétről hétre, a végtelen türelmét (Rékával együtt) szeretetét. Csodálatos amit az emberekért tesznek!
Végtelenül hálásak vagyunk, hogy akik nem végeztünk tanfolyamot, mi is részesei lehetünk a keddi webkonferenciáknak, lebilincselő az előadásmódja, nagyon sokat lehet minden konferenciából tanulni, meg a fórumból is, meg abból a sok anyagból is amit feltett ide az oldalára. Tényleg csodálatos ez a Germán Gyógytudomány, hála Dr. Hamernek és Önöknek.
Én személy szerint sokat gyógyultam már Ön által: elhagytam a vérnyomás csökkentőt, a gyomorsav közömbösítőt, az antidepresszánst, a pajzsmirigyem és az emésztésem is helyreállt. A térdem még nem tökéletes, de dolgozok rajta, hogy teljesen meggyógyuljon, igyekszem minél jobban elengedni a makacsságomat, meg a bosszankodásomat. A férjemnek is már csak ritkán fájdogál a dereka. Én és a családom már több mint 1 éve fogyasztjuk az algát, amit szintén Önnek köszönhetünk, ami szintén csodálatos dolog. Azóta tele vagyunk energiával, egészségesek vagyunk, jó méregtelenítő hatása van. Tervezzük hogy mind a hárman elmegyünk valamikor tanfolyamra, csak őszintén szólva, még soknak tartjuk hogy a három napon keresztül reggeltől estig odafigyeljük ilyen sok információra, még ilyen irányban erősödnünk kell 🙂

Még egyszer hálás köszönetünk mindenért. Sok erőt, kitartást, jó egészséget kívánunk

SZERETETTEL: Bánfi család (Ildi, Dezső, Brigi)

csilla és robi

Kedves Karesz!

Még “csak” 2 hét telt el a kiskunfélegyházi 3 napos tanfolyam óta, de ami azóta történik velem és Csillával, azt nem lehet leírni, csak megélni- átérezni.
180 fokot fordult velünk a világ és ez jó- NAGYON JÓ! 🙂

Dióhéjban: 2 hete nem káromkodom, 2 hete nem lehet felidegesíteni, 2 hete nem nézek teleVÍZIÓT- na jó, a foci vb- t azt igen- szigorúan reklámok nélkül, 2 hete nyolcvannal közlekedek főúton az autóval és meglátom azt a sok szépet, ami mellett eddig elsuhantam, 2 hete megélem a pillanatot, 2 hete “csoda” történt velem-velünk, amit Neked és legfőképp magunknak köszönhetünk.

Először persze furcsa volt minden, próbáltam megmagyarázni a dolgokat, utána viszont rájöttem, hogy nem kell magyarázni semmit sem, minden úgy tökéletes, ahogy van! 🙂

Mondtam is magamban, hogy kíváncsi vagyok, mert “minden csoda 3 napig tart”, de nem így történt, az örök elégedetlen Robit elhagytam valahol 2 hét magasságában és egyáltalán nem hiányzik.

Folyamatosan zárom le magamban a régi dolgokat- sérelmeket- agyalásokat, amik csak úgy előbukkannak a “semmiből”.

Múlt héten befizettem a júliusi tábor előlegeit, írom a kért adatokat:
Nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk Veled és a Többiekkel, mindig jó érzés Rátok gondolni, olyan igazi jó libabőrözős!

Baráti Szeretettel és Üdvözlettel,
Csilla- Robi

BÓDIS RITA

Kedves Réka és Karesz!

A K.k.félegyházi tanfolyamon vettem részt, köszönöm a felismeréseket ezúton is! /az én testem volt aki a verést elszenvedte/.
A sok feltöltött anyag között most találtam meg a Bruce Lipton, A Hit biológiáját, hát elképesztőnek találtam! Eddig is rengeteg mindent megtaláltam az oldalatokon, de ez nagyon összeszedett!
A tanfolyammal kapcsolatban csak annyit, hogy az én meglátásom szerint sokat segít, ha tanfolyam előtt sok előadást megnéz az ember, mert sokat segít a megértésben. Rengeteg az információ és jó ha közben már valamire rá tudunk rögtön “bólintani”,nem akkor halljuk először. 
További jó munkát Nektek!
Remélem még találkozunk!
A már fél Isteni bioboltos Kecskemétről:
Üdvözlettel, öleléssel:
Rita

JUHASZ MONIKA

Kedves Reka es Karesz!
A visszajelzesem picit tobb idot vett igenybe mint 1het,En Karcagon lehettem veletek a 3csodas napon. Mentsegem talan,hogy a 3nap utan szinte azonnal probara is tett az elet… Mit is sajatitottam el a toletek tanultakbol. A legnagyobb proba edesapam hirtelen, gyors frekvencia valtasa es az a konfliktus ami elinditott feletek, egy rosszindulatu nyirokcsomo attetes diagnozis…es a tobbi aprosagrol nem is beszelek. Talan nem veletlen, es jo is hogy ennyi ido eltelt, igy tokeletesen latom… mi is az amit kaptam toletek. Az, hogy a testemben nincs rosszindulat es attet az biztos…a mutetem utan 5honappal tokeletesen egeszseges vagyok, es errol kontroll papirom van… 🙂 es ezt kemo, sugar, es gyogyszer nelkul… Edesapam frekvencia valtasat megertettem es elfogadtam.. Tobb, nem eves hanem evtizedes aprobb problemaim tuntek el... Persze vannak meg megoldatlan konfliktusaim epp ezert orulok, hogy hamarosan a varosomban lesztek igy termeszetesen ujra ott a helyem a 3napon..:)Mikor megkerdezik tolem hogyan tudtam ezeket megoldani?A valaszom Reka, Karesz es a German gyogytudomany es persze kellek hozza En is, mert”a beteg nelkul a betegseg nem gyogyithato! “es nem mulik el nap hogy naponta 2x a tukros gyakorlatot ne vegeznem nem alszom el haraggal soha… Halas vagyok minden nap mindenert ami az eletemben tortenik,es szinte folyamatosan hallgatom a’ hameri zenet” Vegul, de nem utolso sorban koszonetet szeretnek mondani neked Reka es Karesz,amit ezzel a levellel nem tudok tokeletesen kifejezni… KOSZONOM ES HALAS VAGYOK NEKTEK!!!
Monika 🙂
Ui:elnezest az ekezetekert.. Nem vagyok toppon a mobil kutyukben… 🙂 🙂

NAGY KATALIN

Drága Réka és Karesz!
Küküllőkeményfalván (Szeptember 15-17) tartott Turbó tanfolyam után 3 napig nagyon, nagyon , nagyon boldog voltam (nem lehetett velem beszélni, nem is tudom, hogy tudtam végezni a munkámat az irodában, azt hiszem ösztönösen). És azért voltam nagyon boldog 3 napig, mert 3 nap alatt sikerült megoldani a 3-as pontú (Munkafüzet félelem skála) félelmemet. És mindezt a TI segitségetekkel és a csoport minden egyes tagjával egyetemben. A mai naptól kezdve ráirtam egy fehér lapra a következő 4-es pontértékű félelmemet, amit természetesen nem fogok megoldani 3 nap alatt, mert egyedül kell dolgoznom, de biztos vagyok benne, hogy sikerül megoldani egy hét alatt, és ha egy hét, akkor biztos vagyok benne, hogy egy hétig megint nagyon boldog fogok lenni. Összesen hat darab félelmet irtam le a munkafüzetbe, amit meg fogok oldani. És természetesen megajándékozom magam ugyanannyi boldogsággal is. Remélem, amire megoldom ezeket a félelmeimet, sikerül emlékezni legalább öt elkövetkező más konfliktusra, hogy legyen amin dolgozzam majd az elkövetkezőkben. Nagyon várom a következő “Székely” tanfolyamot, jó egészséget, és minden elképzelhető jó kivánok, szeretettel,
Nagy Kati

ESZTER

Kedves Réka és Karesz!

Hihetetlen mennyiségű ERŐ és SZERETET van bennetek. Hálás vagyok nektek, hogy felnyitottátok szemem és sikerült kinyitnom lelkem, szívem, a TI segítségetekkel. Úgy érzem felszabadultam, teljesen más ember lettem, más gondolkodásmóddal. Elfogadtam és újra szeretem önmagam és azokat az embereket, akikre eddig rossz szemmel néztem!!! 🙂 Köszönöm, hogy eljöttetek Csíksomlyóra és megtartottátok nekünk ezt a felejthetetlen előadást.
Mindenkinek ajánlom! Szakítson időt magára… csak 3 napról van szó és megváltozik az élete 🙂
Ölellek benneteket, Csürös- Hegyeli Eszter

HORVÁTH IMRE

Kedves Réka és Karesz!

Nagyváradi előadáson voltunk, színvonalas és kitűnő előadásokat hallhattunk, amelyekben ott az igazság! Csodálatosan éreztük magunkat, rengeteget tanultunk az emberi test a lélek és a szellem működéséről. Azóta gyógyítom magamat és egyre jobban vagyok.
Köszönjük nektek Réka és Karesz hogy megismerhettük a Germán Gyógytudományt és Hamer professzor tanításait!
Sok ilyen színvonalas tanfolyamot kívánok még Nektek!!!!

Üdvözlettel: Horváth Imre

VERES JUDIT MÁRIA

Pió atya Magyarországról szóló próféciája:

“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra.”

Arra vágyom, hogy TI – Dr. Budai László Károly, a Germán Gyógytudomány terjesztői – és a hozzátok csatlakozó egyre több orvos, “paciens”/ isteni gyermek, hozzájáruljon/segítse e gyönyörű madár kirepülését. Kérjük Isten segítségét és a nagyhatalmú őrangyal védelmét a Kárpát_medencére, az egész világra.
Köszönöm Istennek, hogy megismertelek benneteket, hogy részt vehettem a múlt hét végén (2017 aug 24-27)- Nagyváradon- általatok tartott előadáson + 3 napos tanításon. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egészségesen , boldogan, hitében megerősödve akar élni.

niki

Sziasztok Réka​ ​​& ​Karesz​!​

Nem​ ​b​í​rtam magamban tartani​,​ hogy ne os​sz​am meg veletek​,​ hogy mi t​ö​rt​é​nt velem ma reggel 🙂
Itt hallom a f​ü​lemben azt az egyetlen mondatot amit Karesz a 3 nap alatt elmondott..
NEM KELL ELHINNED​,​ CSAK PROBALD KI 🙂
H​á​t ma az t​ö​rt​é​nt velem​,​ lehet kicsit vicces lesz de mostans​á​g sz​ó​dabikarbon​á​t haszn​á​lok izzad​á​s ellen​…​ ​P​r​ó​b​á​lok leszokni a t​ö​bbi vacakr​ó​l ​é​s felvittem a h​ó​naljamra​,​ ami frissen le volt borotv​á​lva​… ​ ugye nem a jelenben voltam​,​ hogy ilyet tettem​,​ mert am​ú​gy eszembe sem jutna hiszen mindj​á​rt​ a​ reakci​ó​ a pirosod​á​s kipattog​á​s 🙂 ​ ​és eszembe jutott a R​é​ka sztorija​,​ amikor leforr​á​zta a l​á​b​á​t​… ​ ​Gyorsan r​áraktam a kezem egy vizes zsebkend​ő​vel ​é​s bocs​á​n​a​tot k​é​rtem​,​ hogy ezt tettem ​é​s elmondtam​,​ hogy ezent​ú​l jobban fogok figyelni ​é​s nem teszek ilyet t​ö​bbet, ​é​s ELM​Ú​LT :))))))))) tiszta piros volt ​é​s nagyon h​ó​lyagos..​. és aztán semmi..
H​á​t mit mondjak elakadt a l​é​legzetem j​ó​ ​é​rtelemben :))))

Jobb dolog nem is t​ö​rt​é​nhetett velem ebben az ​é​letemben​,​ hogy MEGISMERHETTELEK TITEKET​ ​ :-​)​ teljes szivemb​ő​l k​ö​sz​ö​n​ö​m nektek​,​ amit tesztek ​é​rt​ü​nk ​é​s hogy ennyi szeretetet adtok nek​ü​nk.
Ezt le sem lehet ​í​rni​,​ hogy milyen ​é​rz​é​sek kavarognak bennem, de ahogy ezt ​í​rom nektek potyognak a k​ö​nnyeim​,​ mert nem tudom nektek megk​ö​sz​ö​nni
el​é​gszer.

Vigy​á​zzatok magatokra​!
​M​inden szeretetem​m​el k​ü​ld​ö​m ​ö​lel​é​sem nektek​!​

Niki…

kriszta győrből

Drága Réka és Karesz!
Általatok olyan magasságokba kerültem, annyi lánctól szabadítottatok meg a hétvégén, hogy a mi csodás, részletekben gazdag anyanyelvünk sem elég, hogy kifejezzem.
Szeretet, áldás. s hála, mely életemet azóta kíséri.
Már az első nap írtam Nektek… így utólag olvasva veszti értelmét, s láttatja, mennyire földhöz ragadt a megfogalmazás. Akkori tudatosságom mégis próbálta jelezni, mennyit lendített rajta, amit aznap átadtatok.
Biztosan tudom, hogy valami csodálat történt velem vasárnap, hiszen már délben éreztem, a szemem gyullad. Másnapra annyira begennyedt , öröm volt megélni! Egész nap fájt, feszített, szúrt, viszketett. 2 oldalnál többet nem tudtam olvasni. Fantasztikus, hogy ahogyan megélem lelki fejlődésemet, a testem újrateremti önmagát.
Amiért késztetést éreztem az írásra…
A kisfiam pénteken az iskolában felejtette a rollerjét. Mikor hétfőn ez tudatosult bennünk, elküldtem, hozza haza az udvarról. Nem találta meg. Megbeszéltük, hogy ma reggel érdeklődje meg, esetleg az iskolában valaki elrakta-e, mielőtt zárt?. Nemleges választ kapott.
Van a településünkön egy facebook csoport, gondoltam írok bele, hátha segít. A legnagyobb szeretettel köszöntem meg, hogy valaki elrakta a szakadó esőről, vagy sajnálva, hogy egyedül árválkodik, elvitte magával haza. Csak szeretnénk most már visszakapni…
Már vacsoráztunk, mikor csengettek, hogy láttak egy hasonló rollert az egyik bandánál a faluban. Tudom, milyen gyerekek alkotják, gondoltam magamban, na, nesze. Megkaptad. 🙂
Fogtam a kisfiamat, elmentem hozzájuk. Láttuk az udvaron lehányva. Csengettem, közben kértem a fiamat, nézze meg, biztosan az övé-e.
Percek kellettek, mire megjelent az egyik srác… Rövid beszélgetés után hálával a szívemben megköszöntem, hogy megtalálták. A kisfiam annyira örült neki, hogy látható módon megkönnyebbült a fiú akinél egyértelműen tudtam, hogyan jutott hozzá.
Örök hála, hogy olyan tapasztalást adhattam a kisfiamnak, ami velem tart majd akkor, mikor úgy döntök, hogy itt az idő. S talán arra a másik fiúra is jutott a gyertya-fényéből.
Ölellek Benneteket!
Kriszta

ISTENI EDIT

Kedves Réka és Karesz!
Szeretném leírni, mit érzek, mit adott nekem ez a tanfolyam. Nagyon nehéz szavakba formálni azokat az érzéseket, amit érzek. Ezért megkértem az Isteni Editet, írja le mindazokat az érzéseket, amit adott nekem ez a tanfolyam.
Második alkalommal vagyok ezen a tanfolyamon. Első alkalommal csak kapizsgáltam a tanultakat. Ez abból is fakad, hogy én ápolóként végeztem és azokat a tanításokat cáfoltad meg, amit az iskolában tanultunk. Tehát ki kellett lépni a biológiai testből és a lelki- és szellemi tan szerint kellett látnom. Második alkalommal a tanfolyamon már értettem, mit tanítasz. Mint a szivacs úgy szívtam magamba a tanultakat, bár még van mit tanulni!
A másik nagy élmény vízválasztót adott az életemnek. 30 évig Jehova tanúja voltam, az utolsó 10 évben már nem éreztem jól magam, mert azt éreztem valami hibázik. Az embereket beskatulyázzák és otthagyják. Kerestem a lelkem az igazságot. Mindent megértettem. A “szeretet szabaddá tesz”.
Ez a kulcs mondat. Ott hagytam az egyházamat. Semmi félelem nélkül. A félelmet beprogramozzák az emberbe.
Megtanultam ezen a tanfolyamon: nincs félelem. Mi Isten gyermekei vagyunk nem az egyházé. Vissza kell térnünk ebbe a szellemi életbe. Sok munka van, mert sok program van az emberben. Nekem a kitartás a nehéz, mert szeretném minél hamarabb érezni az igazi énem.
Nagy segítség volt a tanfolyam, még abban, hogy megtudtam miért agyvérzésben halt meg az apám. Apám rájött, hogy “rászedték”, ez lett a halála oka, ha nem jövök el erről nem lesz tudomásom.
Végül szeretnék még többet tanulni. Embereken segíteni. Alkalmat majd megkapom. Úton van már.
Másképp látom a világot. Hálás vagyok, hogy megláthatom ezt az új világot. Minden földi teremtménybe, tárgyba, tárgyak mintázatába Isten teremtését látom. Kinyílt a világ. Minden, ami jön része az életemnek, ad valamit jobbá tesz. Nem fogom magam sajnálni, örök életem van. Aki él vele az megtapasztalhatja, aki nem az a saját élete. Szabad akarat van. Ezt a szabadságot soha nem éreztem. Olyan érzés, mint aki 30 év után kijön a börtönből. Még nem tudja mire is használja a szabadságát. Még szoknom kell ezt a szabadságot.

Áldást kívánok a munkátokra! Minél több ember érezhesse a szabadságot!

Üdvözlettel: Isteni Edit 2017 február 11

JANKOVICS ANDREJ

Drága RéKaresz !

Nagy örömmel és boldogsággal töltötte el a szívemet, amikor megtudtam, hogy hetenként kedden is lesz webkonferencia. (Germán Gyógytudomány webkonferencia 2017 március 28-tól). Egy amolyan kisebb tanfolyamot kapunk ismét Tőletek keddenként.
Mindannyian kaptunk már Tőletek valamit egy-egy tanfolyam ideje alatt. Egy álmot, egy-egy megfontolandó gondolatot, tanácsot, sok-sok érzéseket, bátorságot, reményt, … Mindenki valamit, amire éppen abban a pillanatban szüksége volt, és azt a visszavezető utat, amit nekünk kell megtenni és tovább folytatni a mindennapi életben.
Úgy is mondhatnám, hogy mindenkinek ki van jelölve egy sínpár, már a születésekor s azon kell haladnia az élete során. Van, amikor akadályok kerülnek erre a sínpára. Időnként letérünk erről és úgy döntünk, hogy nem a saját vágányunkon haladunk tovább.
Az életünk során nem mindegy, milyen sínen vagyunk. Hogy egy biológiai sínen vagy az életünk sínjén.
De mindenre van MEGOLDÁS. Minden egyes sínen vannak váltók . Csak meg kell találni őket, és használni ezeket, és olyan állásban állítani, hogy irányt válthassunk.
Esélyt adtok akik ide látogatnak erre a webkonferenciára, hogy visszatérjen mindenki a maga saját élete sínjére.
Az internetre felrakott videókkal sokat segítetek ezeket a váltókat megkeresni, és a helyes irányba fordítani.
Van Bennetek valami különleges tulajdonság, ahogy gondolkozásra tudjátok ébreszteni az embereket.
Az emberek idővel sok mindent elfelejtenek, amit mondotok, és elfelejtik, amit tesztek értük. Az egyetlen dolog, amire emlékezni fognak, az, hogy milyen érzéseket váltottatok ki belőlük a tanfolyamon, a webkonferencián vagy az életben egy beszélgetés alkalmával. Ezek az érzések mindig elkísérik Őket az útjukon, s ha kell újra felidézhetik bármikor, ha szükségük van rá. Emlékezni fognak rá.
Sok-sok sikert kívánok a webkonferencián!!!
Én már nagyon várom!!!!! Este ott leszek!!!!!! Köszönöm hogy e-mailbe értesítettetek, hogy lesz ilyen alkalom.
A lelketek egy-egy újabb rezdülését ismerhetem meg már most keddenként is. Köszönöm, hogy vagytok!!!!!!!
Hurrá kedd van!!!!!!!!!!! és holnap szerda !!!!!!!

További gyönyörű szép napot kívánok a kedves barátaimnak!

Boldogasszony Anyánk áldását kérve vigyázza utatokat, tetteiteket és álmaitokat.
Baráti szeretettel ölellek Benneteket: Andrej

ZSUZSA

Kedves Réka és Karesz!
Annyi mindent tudnék írni az elmúlt másfél hétről, hogy nem is tudom hol kezdjem.Megpróbálom röviden 😀
Először is, köszönöm Nektek is ezt a csodálatos hétvégét! Sokféle helyen megfordultam már, amik mind segítettek az utamon, amik hozzásegítettek
ahhoz, hogy végül Veletek és a többi résztvevővel találkozhassak, de egy közös
motívuma mindegyiknek volt. Megmaradt a magány. Az ősbizalom
megtapasztalása pillanatok alatt szertefoszlott…
De most nem. A múlt hét éjszakáin sokat potyogtak a könnyeim, mert úgy
elöntött a hála érzése, hogy nem fért el a szívemben. Még most, ebben a
pillanatban is könnybe lábad a szemem…
A tanfolyam utáni héten, egy csoda volt az élet. Többen meg is kérdezték,
mi történt velem, mert úgy megtáltosodtam. Megtapasztaltam, hogy amiként
én megváltoztam, úgy minden és mindenki megváltozott körülöttem.
Csodálatos élményben volt részem emberekkel, őszinte gondolatokat osztottak
meg velem. Például hosszú évek óta először volt egy mély és őszinte
beszélgetésem az apukámmal
Eldöntöttem, hogy magán vállakozó leszek, és már csak 3 rövid műszakot
vállalok gyógyszerészként patikában. Már 17 évesen is természetgyógyász
akartam lenni, mert az egészséggel és a jóléttel szerettem volna foglalkozni, de
akkor még meg lehetett félemíteni. Az elmúlt 8 évben, elvégeztem a
homeopátiát, jegyzeteteket készítettem gyógynövényekről, tibeti
hangtálterápiával is foglalkozom két éve, de sohasem vállaltam fel ezeket
igazán. Szóval múlt szerdán reggel felébredtem, s úgy döntöttem, bevállalom,
és léptem. Érdekes volt figyelni, ami körülöttem zajlott. Persze Bella retteg
rendesen. A főnököm pedig igazán igyekezett is félelemben tartani. Aztán a
férjem megölelgetett, s annyit mondott: Nyugi Bella, nem halunk éhen.
Napjaim során igyekszem a pillanatban maradni, s hagyni, hogy megéljem azt,
ami éppen történik.S ez azért sikerül jobban mint máskor, mert bár sokat lehet
ilyenről olvasni,most nem szavak csengnek a fejemben, hanem meg van az
élmény, és fel tudom idézni az érzést, hogy milyen úgy létezni, hogy minden
úgy van, ahogy lennie kell, s hálás vagyok az életemért, az új napért.
Igyekeztem jól megfogalmazni, mit is érzek és élek meg. De még szép és
képies anyanyelvünk szavaival sem igazán tudom leírni.
Szeretettel:Zsuzsa

HAJNALKA CSÍKSOMLYÓ

Draga Karesz es Reka !
Nem tudom betartani azt a bizonyos hetet,maris muszaly megosztanom
erzeseimet.
Be kell vallanom ket ilyen csodas emberrel mint Ti nem nagyon
talalkoztam. Mosolyog a lelkem, hisz vegre megkapta a jelent amely egyetlen
bizonyossag. Ulok a csendben,felre teve regi gondolataimat. Ez a bizonyos csend
lelekben megerint magaval ragad es boldogga tesz.
Megjobban raebredtem ezekbol a csodalatos tanitasokbol, hogy a
valosagom a Szeretet amelyben elek, megbocsajtok, elengedek, koszonettel
es halaval vagyok.
Elmem es lelkem felszabadult uj erot meritve hisz elfogadom Onmagam.
Magamba szivom a Feny erejet, ahol kovetni akarom valodi celjaimat.
Mikor penteken megismertelek Benneteket tudtam es ereztem, hogy nagyon sokat
fogtok nyujtani elmemnek, lelkemnek. Ereztem, hogy sokkalta tobbek vagytok,
oriasi ero, szivtol szivig fakado komunikaciot kaptam.
Toletek megkaptam draga Karesz es Reka azt a bizonyos magas rezgest a
lelkemnek, ami eltolti oszinte, feltetelnelkuli szeretettel es ami a
legfontosabb a lelkem vissza tert a valodi Hit utjara. Ket olyan lelek vagytok
akik irant oriasi megbecsulest erzek, tiszteletet, szeretettet.
Raebredtem vasarnap, hogy a lelkem nem csak a fajdalomtol sirt hanem orom
konnyek is amelyek gyokeret szortak szet eletemben.
Tudom azt, hogy magamban mindig friss viragok fognak nyilni illatozni es
egysegben elni. Hala, koszonet Nektek.
Mikor megfogtuk egymas kezet felismertem, milyen a magyarnak egyutt, egymas
karjan, kez a kezben, mosolyban, boldogsagban, szabadon elni.
Ahogyan Karesz tanitottal: Ha En vagyok,minden van.
Ha Mi vagyunk akkor minden lesz!
Draga Reka, amikor a lanyt atolelted abban a lelki tusakodasaban, felismertem
az oszinte tenyleg szivtol szivig valo torodesed. Tobb tanfolyamon voltam de
ilyenbe meg reszem nem volt. Ez a valodi sziv, amely abban a pillanatban eggye
valt azzal a 73 emberrel. Csodasak, Szeretettre meltok vagytok.
Alig mentetek el es mar varnalak vissza, hallgatnalak a halhatatlansagig.
Koszonet, Hala ezert a kulonleges, ertekes hetvegeert.
Sok sok szeretettel olel, puszil Benneteket Hajnalka

VERONIKA

Drága Karesz!
A Germán tanfolyam óta folyamatosan jár az agyam, emésztem a hallottakat, az első
tanfolyam is fantasztikus volt, ámbár nekem túl tömör. De így a második után, mikor
a kép kezd összeállni, és egy jó párszor arcul csap a felismerés, hát ennek hatását
választékos szókincsemmel sem tudom ide leírni.
A logika egyértelmű a mondandódban minden tanfolyamon, csak talán elsőre az
ember tudata nem hiszi el, és nem akarja befogadni azt az információt, ami szöges
ellentéte annak, amivel egész életében tömte a társadalom, az orvosok, az iskola, a
szomszéd, és mindenki más. Egész életünkben tiltakozunk ezen dolgok ellen, de a
tanfolyamon mindenki rájöhet, hogy nem kell ez ellen tiltakozni, hanem saját
magunknak, nekünk Isteni lényeknek változtatnunk kell ezen a családunk és
közvetlen környezetünk jól felfogott érdekében.
Nekem személy szerint az az érzésem, hogy valami felemelő csoda ezeknek az
információknak a tudatában lenni, és nem tudom elégszer megköszönni, hogy ott
lehettem újra.
Hatalmas ölelés Nektek:
Veronika

SZABINA

Drága Karesz!
Megvártam az egy hetet a tanfolyami visszajelzéssel 🙂 Sajnos a hétköznapi rohanás kicsit kiragadja az embert azokból a fantasztikus érzésekből, melyekkel távoztam a tanfolyamról, de azért igyekszem figyelni most is a tanításokra. Én imádtam a tanfolyamot! 🙂
Nem konkrét betegség miatt mentem – bár van bajom nekem is – hanem én gyógyítani szeretnék. Régóta tudom, hogy nem elég csak a testet gyógyítani, a tartós gyógyuláshoz a lelket is kezelni kell! Sőt, ott kell elsősorban kutakodni.
Már terveztem egy ideje, hogy meg szeretném tanulni a GNM-et, leveleztünk is erről, hogy volt némi dilemmám. Most örülök, hogy téged választottalak, hogy tőled tanultam, hiteles voltál nekem nem csak az orvosi múltad miatt, hanem sok minden más miatt is: a szeretet, az adás, az elfogadás, az alázat, az összefogás, a segítő szándék mind-mind meghatározók a személyiségedben, melyek a tanításokban is visszaköszönnek.
Nagy volt a kíváncsiság bennem egész végig, ittam a tudást, az információkat, az érzéseket!
Nagyon köszönöm, mert nagyon sokat kaptam a tanfolyamtól!

A GNM csodálatos dolognak tűnik, abszolút logikusnak és kézenfekvőnek, persze át kell még rágnom és sok mindent meg kell értenem, de nagyon szeretnék majd “gyógyítani” ezzel a módszerrel. És hogy mit kaptam még a hameri tudás mellé? Ezt nehéz megfogalmazni, mert inkább érzések. Jó volt ott lenni, olyan volt, mintha közeli barátokkal lettem volna együtt, nagyon sok életvezetési, életmóddal, gondolkodásmóddal kapcsolatos pluszt is kaptam, rengeteg felismerést, mely tovább segít az úton, amelyen egy ideje haladok. Nagyon tetszett például, hogy köszönd meg, hogy megtanított valaki megbocsátani, meg hogy légy a pillanatban, a szabadság-szeretet, de ezek egyáltalán nem könnyű dolgok.
Már említettem többször a dalokat … nekem nagyon fontos a zene, főleg a magyar zene, aminek a szövege értelmes, a lelkemhez szól, és a lelkemből énekel.
Mikor újra hallgattam őket, nagyon sok érzést hozott ki belőlem. Ezt köszönöm neked! A tanfolyam ily módon felépítve nagyon erősen hatott rám, jó volt ott lenni, részese lenni.
Örülök, hogy megismertelek és még sok nagyon csodálatos embert ismertem meg ott, akikkel átéltünk együtt valami szépet, valami fontosat, valami egységélményt.
GNM ide vagy oda, azért nagyon fontosak az emberi kapcsolatok, a szeretetteljes emberi kapcsolatok. 🙂
Köszönöm!!!
Szeretettel: Szabina

SM ÁGI

Kedves Karesz és Réka!
Örömmel jelentem, hogy működik… nálam is! Megfigyeltem és visszagondoltam, a tegnapi nap miben is különbözött az eddigiektől? Abban, hogy tegnap
1. olvastam a „Mi a fenét keresek én itt”-et,
2. félelmet oldottam, és szeretettel elengedtem őket,
3. bár eszembe jutott, hogy valamikor valaki a görényhez hasonlított, már majdnem beleestem az egó csapdájába, aztán mégis azt gondoltam, hogy anélkül nem az lennék, aki most vagyok… és ehhez mindenki “munkájára” szükségem volt, egyébként is imádom az állatokat, tehát
4. megköszöntem jót, rosszat egyaránt!!!
És suhantam! Úgy tekertem a szobabiciklit, mint egy egészséges ember! Közben kérdezgettem a családtól: Nézzétek már! Látjátok? Látjátok? Még most is könnybe lábad tőle a szemem! Bár ez nekem nem nehéz, de akkor is! Szóval: nem elég egyiket-másikat csinálni (magamról beszélek), hanem mindegyiket kell, és nem feladatként, hanem tényleg önmagam iránt érzett szeretetből!
Nem tudom kifejezni,több, mint nagyon örülök érzés!!!
Üdv: Ági
2016.10.19.

ROBI ÉS ERIKA GYŐR

Kedves Karesz!
Legelőször is szeretném megköszönni azt a csodálatos hétvégét amiben részünk lehetett.
Tudom, hogy 1 hetet mondtál, de tovább már nem bírom magamban tartani a tapasztalataimat.
Vasárnap este a közös énekkel és az ölelésekkel megváltozott az életünk. Erikával együtt, de külön-külön is nagyon sok tanfolyamon vettünk részt, tapasztaltunk is sok mindent, de azt amit ezen a hétvégén, még sehol, semmikor.
Amióta a búcsúzáskor azt mondtad nekem, hogy Győrben tapossam ki azt az utat, amely lehetővé teszi itt helyben azt a tevékenységet, amit végezni szeretnénk – én nem is a földön járok, hanem repdesek. Már nagyon régen nem éreztem magamat így! Tényleg mintha nem lenne akadály, csak teremteni kell és azok megadatnak.
Ezalatt a néhány nap alatt olyan dolgok kezdődtek el és látszanak megoldódni, amikre már hosszú-hosszú évek óta várunk. Már kb. 15-en jelezték a részvételi szándékukat a decemberi tanfolyamra. Olyan régi – új barátok jelentek meg az életünkben, ami elképesztő. Az ismerősök kérdezik, mi történt velünk, mert nem értik a változást, csak látják rajtunk. Jó értelemben esünk-kelünk a tapasztalásokon. Nem ragozom tovább, de még órákon keresztül tudnám mesélni a pozitív élményeket.
Köszönünk mindent és ölelünk sok-sok SZERETETTEL!
Robi és Erika

maca

A tanfolyam első napja: Mikor lesz már vége? Mindjárt elalszom? Mit mondott? – Már megint nem figyeltem! Fáradt vagyok. Nyűgös vagyok! 21:00 nem bírom tovább… Mezomi? Térjünk már a lényegre. – Jah, hogy arról beszél….. Megváltozik az életem? (???) A tanfolyam második napja: Délelőtt: Ez tényleg mondd valamit! Tényleg ekkora hülye vagyok!? Így elb…tam? De érdekes…. Délután: Úgy bekajáltam, mindjárt elalszom! Miről van szó? Aha, ez tényleg így van! Még mindig álmos vagyok! Este: De jókat beszél! Igen…. ezt én is így csináltam! De hülye voltam!
Személyes konzultáció dokival: Maca bőg, hülye, lehull a lepel, ölelés, „Ennyi?!”, És én eddig cipeltem ezt a súlyt? És miért is?
A tanfolyam harmadik napja: Ezt vártam! Itt fog leesni a tantusz! Reggeli izgulás… Jöjjön már az Évi és menjünk!!!! Itt vagyunk! Délelőtt figyelés, Ebéd után figyelés (nem számít, hogy megint belaktam). Azta! Ez k…va jó! Ennyi? Tényleg csak ennyi? Este: Most tényleg vége? Ne már!!! Még! Még! Még!
És az élet megváltozik! Nem tudod az életet ugyanúgy tovább színlelni. Nem tudsz megállni az mellett, hogy:
„elkaptam egy göthöt az iskolába” –
„pajzsmirigy túlműködéses vagyok”
„Meddőség!!!”
Mert mindenre tudod a választ! A gondot csak én okoztam!!!! És tessék, itt van a megoldás. Oldd meg a problémáid! Ennyi??!!!
Igen, ennyi.
A megoldás ÉN vagyok.
És ami a tanfolyam utána történt: Semmi és minden!
Szóval (és itt rátérnék a lényegre!): Másnap (2013.12.09.) bementem dolgozni (iskolába) vissza a ködös, csúfos, ítélkező, szörnyű valóságba. Minden ugyanaz, semmi sem változott! Csak én! A Doktor Úr szavai kísérnek azóta is, mindig hallom a fülembe, a szavakat, melyek megváltoztattak. Nem tudok a dolgok felett elmenni, („elkaptam az egyik gyerektől a náthát”, „úgy zavar, hogy múlt héten azt mondta…”) kiejtett szavak miatt rágódunk, a múlton merengünk, a jövőbe tervezünk. És mi van a jelennel? Azzal ki foglalkozik?????????
2014.01.02. És igaz lett! Az életem megváltozott! Szavakban leírhatatlan, kifejezhetetlen az, hogy miként változott meg minden. A múlt mozdulatai, beidegződött kliséi még mindig tartanak, persze csak egy pillanatig, hiszen utána jön a tiszta és önzetlen valóság, amit gondolok, amit megtanultam a tanfolyamon.
Illetve hazudok, hiszen nem megtanultam, hanem csak hallottam. A „tanulási” résznél tartok csak, de számomra már ez is haladás. Próbálom, illetve nem is próbálom, hanem véghez viszem egy-egy klisé átformálását.

timi

Drága Karesz és Réka!
Számomra csodálatos dolog, hogy az általatok kapott gondolkodást, nézetet napról napra tudom alkalmazni a munkám során. Egy betegemtől ma kaptam egy csodálatos köszönőlevelet, mely már azt mutatja számomra, hogy másként közelítem meg a dolgokat, eredményesen, sokkal-sokkal hatékonyabb a munkám így és könnyebb.
Mivel már le tudom azt tenni, hogy nem én akarom megoldani a problémáját, megadom a honlapotokat. Meghallgatják, elgondolkodnak….
ÓRIÁSI SEGÍTSÉG VAGYTOK!!!
A betegek másként jönnek a kezelésekre, és a felelősség nem engem terhel!!
MEGÉRTIK HOGY VAN LEHETŐSÉG MÁSKÉNT GONDOLKOZNI!! HATÉKONY!!
Óriási hála szívemben!!
KÖSZÖNÖM
TIMI

Béla

Kedves Karesz!
Nem akarom még elkiabálni a dolgokat, de valami változott. Úgy érzem sikerült felfognom, megértenem, hogy a tojás és a tej nem akar nekem rosszat, ez a saját hülyeségem miatt volt mind. A múltkor, mikor írtam Neked, tojást vacsoráztam, mindenfajta kételkedések nélkül. Élveztem az ízeket és szeretettel vacsoráztam. Reggelre semmi viszketés, szárazság, pirosság nem volt a nyakamon.
Nem nagyon akartam elhinni. 🙂
Tegnap “kénytelen” voltam tejpor helyett egy kis tejet tenni a kávéba, ki kellett próbálnom. Fél éve nem mertem inni, annyira súlyos volt tőle mindig. Erre most meg sem kottyant. Igyekszem nem visszahozni ezeket az idiótaságaimat. Most még kíváncsi vagyok, de úgy érzem meggyógyultam.
Hála Neked, hogy segítettél ebben! Megértetted velem, hogy hogyan működöm és értem végre, hogy minden értem van, nem ellenem. Még van egy-két kisebb problémám, de a legnagyobbat megoldottam. Jöhet a többi! 🙂
Minden jót Neked!

mónika

3 hete írtam neked, nem mondom, nem épp vidám levelet. Most jön az életvidám levél !!!!
Réka, képzeld, 1 hónapi bénultság után 3 napja egyedül ültem fel az ágyban, majd egyedül ültem át a kerekesszékbe, így vártam a szomszédom, aki munkába indulás előtt, 7 órakor jött kisegíteni az ágyból. Úgy megölelgettük egymást, boldogan puszit nyomott az arcomra.
Szóval azt hiszem megtört a jég… azt hiszem, amit én gyártottam magam alá, és azon csúszkáltam már jó ideje.
Aztán ideültem a géphez, és írtam egy jó reggelt üzenetet a facebook zárt   SM csoportunkba….
1 nap alatt 178 „tetszik” érkezett, és nagyon sokan írtak nekem kommenteket.
Mindenki velem örült!
Ma reggel már alig vártam, hogy 6 óra legyen, mert már annyira szerettem volna 
felkelni. Már 1 órája pakolgatok, úgy szeretném, ha körülöttem is rendezett környezet lenne.
Nem nagyon hittem Neked múltkor, hogy „innen felfelé vezet az út”, de így lett.
Köszönöm a biztatásodat, sokat jelentett.
Kérlek, meséld el Karesznek is, tudom, ő is velünk örül.
Ígérem, rendszeresen beszámolok hogylétemről.
Szeretettel: Mónika

kati

Sziasztok, Isteni Réka és Isteni Karesz!

A tegnapi tanfolyam után (2016.12.04) csak annyit mondtam búcsúzóul, hogy köszönöm, nagyon sokat kaptam Tőletek. Akkor még nem igazán voltam vele tisztában, mi az a sok. Ma már tudom.

Én voltam az a bizonyos “hiperspiri” /úgy emlékszem ezt a kifejezést használtad Karesz/, aki 30 éven keresztül rohangált egyik tanfolyamról a másikra és kiolvasott egy könyvtárnyi könyvet. Ti mutattátok meg, hogy ebből a rengeteg információból mi a lényeg.

De talán ennél is fontosabb, hogy láttam 3 napon át 2 olyan embert, akik már az Isteni Énjüket élik, azt, amit már én is oly régóta keresek.

Hálás köszönettel: Isteni Kati

szilvi

Kedves Karesz!

A múlt hétvégi tanfolyamodon vettem részt. A cukorbeteg kisfiú anyukája vagyok. Biztosan emlékszel, hiszen sokszor tört fel belőlem a felismerés, és érzelmek kavalkádja. Azóta teljesen megváltoztam lelkileg és másképp látom a dolgokat magam körül.

És hogy mi történt a héten:
Hát Vasárnap este például feltérképeztük a női testet a párommal. Eddig sem volt problémánk a 25 év alatt, de csodálatos együttlétünk volt. Tényleg működik, hogy légy ott, a pillanatnak élj!
Csodálatos!
És a munkahelyemen… másképp látom az embereket teljesen megváltozott a hozzáállásom, pozitívan állok a dolgokhoz, emberekhez, kimerem mondani amit belül érzek. Egyszerűen nem félek, nincs mitől!
Például: Csak 3 embert öleltem meg valamilyen okból a héten. 1 embert megerősítettem, aki felkerült egy másik pozícióba és helyt kell ott állnia.
És tudod egy olyan kollégámmal békültem ki, persze 4 napig erőt gyűjtöttem, akivel 6 hónapja nyilvánosan kerültük egymást és még sokszor köszönni sem köszöntünk. Megbocsátottam és átöltem kibékültünk, pedig ő bántott meg, de köszönetet mondtam neki ezért, hogy megtanított megbocsájtani. Nézett nem értett!! Nem baj, de kibékültünk.
És még azt is köszönöm neked, hogy megértetted velem, amit már gyermekkorom óta éreztem, csak nem tudtam a választ megadni ezekre az érzelmekre!
Mindig azt mondták anyuék, kollégák, emberek ó Szilvi te olyan naiv vagy mindenkiben a jót látod a rossz emberekben is! Azt éreztem ilyenkor, miért baj hogy én ilyen vagyok?? Meg ilyeneket is Szilvi te mindenhol ott vagy, olyan vagy, mint egy nagy gyerek! Miért baj ez kérdeztem magamban, miért baj, ha néha gyerekként viselkedem:
Magamban ma már tudom a választ, mert segítettél megadni mindenre a választ, az élet értelmére a hétvégén! Persze a honlapodat folyamatosan olvasom, mert kell még a sok pozitív gondolat, amit ott is kapok!

Köszönök mindent!
Szeretettel
Szilvi

ildike

Sziasztok!

Szeretném megköszönni az együtt töltött hétvégét, a segitséget, amit számunkra
nyújtotok.

A tanfolyamotok alatt tudatosult bennem, hogy az önértékelés hiánya az emberek alapvető problémája, ebből indul ki legtöbb negativ megnyilvánulás. Mindezeknek tudatában egy más minőségi életet lehet élni és másképpen szeretni.

Tanfolyamok garmadát lehet elvégezni, de úgy érzem, ti rávilágitottatok a lényegre: jelenleg ahhoz hogy emelkedni tudjon a tudatszintünk, a belső önértékelésben kell megerősödnünk és abban, hogy megtaláljuk a kapcsolatot az isteni énünkkel. A többi csak részletkérdés.

Szeretettel ölellek benneteket.
Marosvásárhelyről,

éva

Annyiszor kezdtem el ezt a levelet megírni, valahogy egyszer sem jutottam a végére!
Nem is tudom szavakkal leírni azt az érzést, ami lejátszódott bennem, azon a két csodálatos hétvégén!

Úgy vártam a tanfolyamot, mint egy első bálozós nagylány élete első bálját! 🙂
Izgatottan, kíváncsian vártam, de tudtam, megkapom a választ a sok kusza gondolatra, bizonytalanságra, ami addig kavargott bennem. Litániát készültem írni, de nem tudom, hol kezdjem, ezért csak annyit:
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Hálás vagyok azért az óriási segítségért, amit Tőletek kaptam, azért a hatalmas tudásért, információ halmazért, amit megosztottatok velünk! Ittam a szavaidat, nem győztem jegyzetelni, mert minden mondat aranyat ért, amit mondtál!

Hogy milyen hatással volt rám a tanfolyam, arról regényt tudnék írni, most csak röviden pár mondatban: Igyekszem a majmommal jóban lenni, és az irányítást átvenni tőle! 🙂

Jobban figyelek a belső hangomra, nem engedem meg, hogy a tanult szabályok eltérítsenek.
Naponta többször sikerül a most- ban, a pillanatban lenni. Folyamatosan söpröm és dobom ki a szemetet az agyamból, és a zsákomat, amit a hátamon cipeltem kiürítettem! 🙂

Jó úton vagyok ahhoz, hogy megtaláljam önmagam és küldetésemet is.
Végre megértettem, miért nem működött 30 évig az a sok könyv, amit olvastam, kijegyzeteltem, a rengeteg videó, amit rendszeresen néztem, a tanfolyamok, a programozásaim és a teremtéseim sem tetszettek!!! 🙂

Az érzelmet nem adtam hozzá, amire most ráébresztettél, hogy érezzem is azt, amit gondolok, amit teremteni akarok! Az Imáimat is másként, érzelemmel mondom már, hálaadásként. Mindenért hálát tudok adni! 🙂

Kiléptem a “megmentő” szerepéből is!
Azóta rendszeresen írom le papírra a nemtetsző dolgokat és égetem el. Nagyon jól bevált, megkönnyebbülök tőle.
A szeretet és a hála az irányadóm, és ez nagyon jó érzéssel tölt el! 🙂
“Annyi mindent kéne még elmondanom!”- még előttem van az a kép, amikor búcsúzóul elindítottad ezt a dalt, olyan hiányérzet kapott el, furcsa érzés volt, amit most is érzek, amikor meghallgatom.

Hálásan köszönök mindent! Várom a következő előadásod, és remélem hamarosan
élőben is kapunk utánpótlást a tudásodból Baján! 🙂

Szeretettel gondolok Rátok!
Hála és köszönet: Éva

tiborc

Kedves Réka és Karesz!

Páhiról írok a “zűrös házból”. Ma beszéltem Tónival és szóba került a diabéteszem. Vagyis, hogy most már nincs. Aztán végig gondoltam az időket mikor igen erősen kétségbe voltam esve -a gondolattól, hogy talán egész életemben szurkálnom kell magamat-, az előadásodat, a Rékával megesett beszélgetést, az algát, az azonnali baráti és szeretetteljes segítséget, a látogatást és az áldást. Köszönettel tartozom – tartozunk Nektek!

(Meforál szedését egy héttel a terheléses vérvétel előtt abbahagyva, és az azt megelőző este és éhgyomor után is cukrosat fogyasztva, 6 körüli értékek voltak beleértve a visszamenőleges százalékot is HbA1c.)

A feleségemmel szeretnénk részt venni a jövő heti Kiskunfélegyházán tartandó tanfolyamotokon. Ha erről tudnátok ismertetőt küldeni azt megköszönnénk.

A családom nevében is ölelve Benneteket!
Tiborc

üres

Próba