videók

A “ctrl” és az “F”  gombok  egymásutáni lenyomása biztosítják, hogy rá tudjon keresni azokra a kulcsszavakra, melyek a videókat bemutató szövegekben találhatóak.

Pl. a gombok kombinációja után felugró ablakba beírja azt, hogy “myeloma” és bejön az a videó, amiben erről tájékozódhat. 

Ha valamit itt nem találna meg, keresse a saját YouTube csatornánkon (ikon a jobb felső sarokban)

webkonferencia anyagok

Videó lejátszása

A biológiai természettörvények felfedezése a józan ésszel

Nagyon fontos megértenünk, hogy ezek a törvények léteznek és hatnak ránk, akár elhisszük ezt, akár nem! Hamer doktor 5 természettörvénye nem hit kérdése. Mindenki megtapasztalhatta már saját magán az összefüggéseket a bosszankodás és a gyomorfájás, vagy epegörcs között… Igyekeztem mindenki számára egyszerűen és érthetően összefoglalni ezeket ugyanakkor egy kicsit rendhagyóan is…

Videó lejátszása

Hamer doktor élete és hagyatéka

Dr. med. Mag. theol Ryke Geerd Hamer életének és hagyatékának az ismeretéből erőt meríthetünk ahhoz, hogy az elénk gördített nehézségekkel megküzdjünk, hogy minden tragédia ellenére se adjuk fel céljaink elérését. Munkásságának, hagyatékának ismerete felszabadít minket a tudatlanságból és a betegségeket okozó félelmekből. Ezen ismeretek birtokában mindenkinek a saját döntése, miként folytatja az életét. Legnagyobb akadályt az előítéleteink és tévhiteink képezik.

Videó lejátszása

A Germán Gyógytudomány 5 biológiai természettörvénye és gyakorlati jelentősége

A Germán Gyógytudomány nem egy alternatív gyógymód, hanem az igazi megoldás, ha megértjük az alapokat és ezután a tudásunkról nem feledkezünk meg a hétköznapokban sem. Hatalmas a gyakorlati haszna, mert általa valós megértéshez, megelőzéshez és megoldáshoz jutunk!

Videó lejátszása

Mit mondott a pszichiáter Hamer doktorról

Az öt természettörvény bemutatásán túl ebben az előadásban idézem Prof. Dr. Paul H. Bressernek a Kölni Tartományi Bíróság tárgyalótermében tett kijelentését, amit Hamer doktor a VERMÄCHTNIS EINER NEUEN MEDIZIN® Az Új Medicina hagyatéka – II. kötet 218.oldalán írt le. “Csak azért, mert valaki a medicinában valami újat talált fel, még nem mindjárt őrült”… Igaz, ezért a kijelentéséért prof. Bresser az életével fizetett…

Videó lejátszása

Miért élünk meg konfliktusokat, hogyan tegyük feleslegessé?

Ameddig csupán a biológiai testünkkel és ennek szükségleteivel azonosulunk, mindig lesznek biológiai konfliktusaink és válaszként erre Értelmes Biológiai Különprogramok… Amikor a félelem alapú programok helyett félelmek nélkül kezdünk élni, feleslegessé tesszük a betegségek kialakulását. Tudatos teremtéssel élvezzük a létezés örömeit folyamatosan minden pillanatban…

Videó lejátszása

Vérképzés, myeloma multiplex, plasmocytoma, amyloidosis GNM szemmel

A myeloma multiplex, plasmocytoma, amiloidozis a vérképzéshez kötődő biológiai programok, tehát a vérképzésről szót kell ejteni. Mivel nem az a kiváltó ok, mint a leukémia esetén így természetesen más lesz a szervszintű válasz is. Szó van a sarcoidózisról és immunológiai alapokról is természetesen, valamint a Mein Studentenmädchen hatásáról a gyógyulási folyamatra.

Videó lejátszása

Granulomatosis és Sarcoidosis a Germán Gyógytudomány ismeretével

A granulóma olyan sejttömörülés, melyben az immunsejteknek nevezett sejtek, makrofágok tömörültek. Hogy miért, az kiderül az 5 természettörvény ismeretével. A sarcoidózis a granulómák elterjedését jelenti a szervezetben több helyen is. Ez is érthetővé válik, ha megismerjük sejtszintű működésünk alapszabályait. A megjelenés és az elnevezés igen változatos, de ez a lényeg megértésén nem változtat.

Videó lejátszása

A derékfájás, ischias és más derékproblémák konfliktusai

Amikor megértjük a visszatérő derékfájdalmak valós okait, akkor kapunk lehetőséget arra is, hogy ezt megoldjuk. Ehhez viszont az önmagunkhoz és a környezetünkhöz való viszonyulásunkon változtatnunk kell… 

Videó lejátszása

A felső és alsó végtag ízületeinek biológiai programjai

A leggyakrabban tapasztalt ízületi fájdalmak a végtagokat érintik – nem véletlenül. Ha megértjük az okokat, a megoldást és a megelőzést is megértjük.

A gyógyulásban itt is segít a Mein Studentenmädchen, Hamer doktor csodálatos archaikus dallama. 

Videó lejátszása

A gerincoszlop biológiai különprogramjai

A gerincoszlop biológiai különprogramjait összefoglaló előadásban megértjük a nyaki, háti és derékfájások kiváltó okait és a fokozott görbület (kyphosis, lordosis) és a gerincferdülés (scoliosis) kialakulását. Azt is kiderül, hogy mi okozza a csigolyák, porckorongok degeneratív elváltozásait a Scheuermann kórt, Bechterew kórt (SpA) és hogy miként támogathatjuk a szervezetünket a gyógyulásban.

Videó lejátszása

Az igazság és igazságtalanság biológiai hatása a Germán Gyógytudomány fényében

A négyéves évfordulóra az igazság és igazságtalanság biológiai hatását kibővítve összefoglaltam. Akinek nyaki és/vagy vállövi problémái vannak, annak érdemes ezt megnéznie. A bevezetőben az ünneplés, a végén a hozzászólások is visszanézhetőek. Amire itt választ kapunk: nyaki csigolyák spontán törése, porckorong sorvadása, nyaki gerinccsatorna szűkülete, osteosarcoma, nyaki izmok rángatózása, nyaki érszűkület, nyirokcsomó megnagyobbodása, Hodgkin kór, instabil váll, vállficam, arthrosis humeroscapularis, scalenus sy. costoclavicularis sy. hyperabductios sy.

Videó lejátszása

A csípőtájék biológiai konfliktusai

A csípőtájék biológiai konfliktusai érintik az itt található csontokat, a csípőízületet alkotó porcot és a lágy szöveteket, melyek a lágyékban fognak szöveti sorvadást okozni a konfliktus alatt. Ekkor nincs fájdalom, de a lágyéksérv, combsérv, csípőízület kopása és a combfejnekrózis ekkor jelenik meg. A megoldást követően jelentkezik a fájdalom, amit ha nem tudunk elviselni érzéssel élünk meg biztosítja, hogy elakadjon a gyógyulásunk. A Mein Studentenmädchen itt is segít, ha az EREDETI változatot hallgatjuk! Az előadásból az okokon túl útmutatást is kapunk a megoldásra.

Videó lejátszása

A csontok és a vérképzés

A legsúlyosabb önleértékelés a csontokra és így a vérképzésre is kihat. Megértjük a csontritkulás, vérszegénység, leukémiák mögött meghúzódó fel nem oldott konfliktusokat, de a csonthártyát érő biológiai programmal a reumát is. 

A Mein Studentenmädchen ezeken a fájdalmakon is tud segíteni! 

Videó lejátszása

Anaemia – vérszegénység az önleértékelés vészcsengője

Ebben az előadásban nem csak a vérszegénység kerül szóba, hanem olyan kórképek is, melyek kapcsolódnak a vörösvértestek működéséhez. Így tisztázásra kerül a vasraktározással kapcsolatos kórképek kialakulása is, mint hemosiderosis és hemocromatosis, vagy a ferritin szint változása mögötti tényezőkre. Mélyebben kifejtjük az anaemiaát létrehozó okokat és természetesen javaslatokat is teszünk a megoldásra.

Videó lejátszása

A fáradtság csapdái és ami mögötte van

A fáradtság a gyógyulás kísérő tünete mindig (a konfliktus megoldását követő szakaszban), de a konfliktus aktív fázisban is előfordul egyes biológiai programoknál. A gond csak az, hogy amikor a fáradtságot következmény konfliktusként éljük meg, akkor ezzel csak rontunk a helyzeten… Végül már minden mindennel összefügg és ezt csak akkor érthetjük meg, ha ismerjük az alapfogalmakat is.

Videó lejátszása

Ebben az előadásban rádöbbenhetünk arra, hogy egy hibás én-kép, megfelelési kényszer, túlhajszoltság, önmagam hibáztatása milyen biológiai következményekkel jár. Az önleértékelési konfliktusnak is van biológiai értelme, ami a program végén mutatkozik meg a lebontott szövetek túlszaporításában (csont, ízület, harántcsíkolt izom, szívizom, erek, kötőszövet, ivarmirigyek sorvadása, mellékvesekéreg sorvadása, majd visszaépítése). Nem lenne jó ezeket a tapasztalatokat megspórolni? Ennek mikéntjéről is szó esik ebben az előadásban.

Videó lejátszása

Ebben az előadásban rámutatunk arra, hogy milyen szerteágazó kapcsolat van az önmeghatározásunk, azaz identitásunk és az ebből fakadó egyéb konfliktusaink között. Mindezeknek hátterében azok a szerepek állnak, melyek meghatározzák az azonosultságainkat. Ezeket azért kéne tisztázzuk, hogy ezután csak eljátsszuk, de ne betegedjünk bele.

Videó lejátszása

A fájdalom megjelenése és megoldása a Germán Gyógytudomány ismeretében.

A fájdalom az, amitől mindenki retteg… pedig, ha tudom, hogy mikor és miért jelentkezik, még hálás is tudnék lenni érte – mondjuk idejében feloldok egy birtok-vesztés konfliktust és nem áll le végérvényesen a szívem… Ugye érdemes lenne megismerni a fájdalom megjelenésének pontos körülményeit? A megoldásban természetesen segít a Mein Studentenmädchen is!

Videó lejátszása

Fejfájás értelmezése a Germán Gyógytudományban

Ebben az előadásban a fejfájást okozó tényezők felsorolása után rámutatunk azokra a tényezőkre is, melyek mögött egy feloldatlan biológiai félelem áll, hogy megérthessük a valós okokat. Többek között az agyi ütőér tágulat – aneurisma, ami egy igazságtalanságként megélt birtokvesztés miatt alakul ki vagy az agydaganat, agygerincvelői folyadék áramlási zavara és a migrén is szóba kerül az egyéb tényezők között… Természetesen Dr. Ryke Geerd Hamertől származó gondolatok idézése után a megoldás 3 feltételéről és 3 lépéséről is szót ejtünk.

Videó lejátszása

A felső végtag biológiai programjai

Tudja mit jelent és mitől alakul ki a neurodermitis, vitiligo, bőrviszketés, psoriasis, pigmentfoltok, ekcéma,herpesz zooster, orbánc, erysipelas, melanoma, RA, Chondrosarcoma, ínhüvely gyulladás, carpalis alagút szindróma, Raynaud szindróma, Parkinson kór, tremor, MTCD mixed connective tissue disease), Szisztémás szklerózis (SSc), Polymiozitisz, Dermatomiozitisz (PM/DM), De Quervain szindróma, Finkelstein teszt, tenisz könyök, golf könyök, osteosarcoma, Kaposi féle sarcoma, Ewing sarcoma, TOS, scalenus-szindróma, costoclavicularis szindróma, hyperabdukciós szindróma? Ennyi minden fordul elő a felső végtagon!

Videó lejátszása

Az alsó végtag biológiai programjai

Ha tisztázni szeretnénk, mitől fáj a lábunk, lábszárunk, vagy combunk, akkor itt a választ megtaláljuk. Amit itt a csont, ízület, izom- és érprogramokon túl megtalálunk, az a kirakat-betegség (claudicatio intermittens) és az, hogy HOGYAN hat a csontosodásra Hamer doktor Archaikus dallama. Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól. https://drbudai-germangyogytudomany.hu/

Videó lejátszása

A visszér és a béklyó-konfliktus

Rövid összefoglaló egy nagyon gyakori kórképről. Mindenki, akinek van visszere fel fogja fedezni azt a béklyó érzést, ami ezt fenntartja… Belépés az ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól https://drbudai-germangyogytudomany.hu/

Videó lejátszása

Az erek biológiai programjai GNM szemmel.

Szeretné tudni, hogy mi áll a visszér, érszűkület, érelmeszesedés és a nyirokerek „betegsége” mögött? Mit kellene megoldani ahhoz, hogy mindezek megoldódjanak, meggyógyuljanak? Kedd este 21:00-tól megtudhatja az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferencián.

Videó lejátszása

A nyirokrendszer és a lép értelmes biológiai különprogramjai

A Germán Gyógytudomány ismerete rendet teremt az orvosi gondolkodásban. Ez a nyirokrendszerre fokozottan érvényes. Érthetővé válik az embriológia ismeretében, hogy mi tartozik ide és mi nem, valamint az is, hogy mi a különbség a Hodgkin és a Non-Hodgkin betegség között. A léppel kapcsolatos kérdőjelek is érthetővé válnak.

Videó lejátszása

A bélfodor biológiai programjai.

Ebből az előadásból megtudja, hogy mi áll a mesenterium, a hashártya, a kiscseplesz, a nagycseplesz, a GIST-gastrointestinalis stroma tumor, a lipoblastoma, a leiomyoma, a schwannoma, Panniculitis mesenterialis, a Mesenterialis fibromatosis hátterében. Miért akad el a gyógyulásunk?

Videó lejátszása

Sérvek és ami mögöttük van

Lágyéksérv, combsérv – femorális sérv, köldöksérv, hasfali sérv , epigastricus-felső hasi sérv, postoperatív sérv, belső sérvek, ritka sérvek, Costovertebralis (Bochdalek), Sternocostalis (Morgagni) Hernia lumbalis (tigonum Petit), H. obturatorica, H. ischiadica, H. perinealis H. lineae semilunaris (Spiegheli), Hydrokele, Varicokele, Spermatokele, növekvő hasüregi nyomás, Hernia paraumbilicalis, Rectus diastasis, rekeszsérv, hólyagsérv – cystocele, gerincsérv, hiatus hernia kialakulásának valós okairól szóló előadás.

Videó lejátszása

Az izmokat érintő értelmes biológiai különprogramok

Bénulás, sorvadás, ALS, sclerosis multiplex, Parkinson kór, tikk és chorea minor, mind érthetővé válnak, ha épp ez érdekel, de az epilepsziáról és az arcideg bénulásról is kiderül, hogy mitől, hogyan alakul ki.Ezek megoldásában segít a Mein Studentenmädchen hallgatása!

Videó lejátszása

Myastenia gravis a Germán Gyógytudomány fényében

A Myastenia gravis egy ritka kórkép, melynek éves előfordulása kb. 2–8/1000000 lakosra számítva. Érdemes megismerni mi áll a harántcsíkolt izmok változó mértékű fáradékonysága és gyengesége mögött, ami megerőltetésre fokozódik, pihenéskor megszűnik. Az izomerő gyengülése működésváltozás miatt lép fel, de itt a DHS ereje gyengébb és utána megmarad a függő konfliktus aktivitás… A myastheniás krízis, a tünetek fokozódása természetesen a túlzott igénybevétel, vagy a konfliktusok összegződése, súlyosabb megélése miatt lép fel.

Videó lejátszása

Epilepszia és Dravet szindróma a Germán Gyógytudomány fényében

A grand mal epilepsziás görcsroham alatt a motoros konfliktus egybeesik egy elválasztási konfliktus krízisével és ez adja az eszméletlen állapotot. Mivel a két konfliktust egyszerre élte meg a páciens, ezért jelentkezik a Megoldást Követő szakasz (MK fázis) közepén a két tünet is egyszerre – a policiklikus lefolyás miatt mindez ismétlődik, mert nincs a konfliktus ÉRZELMILEG lezárva. Egyéb megélt félelmek is jelen lehetnek a fenti kettő mellett és így minden sín, ami rögzült képes beindítani az epilepsziás görcsrohamot. A Dravet szindrómában a szakirodalom szerint 20-ból 19 esetben az első két roham lázas állapotban lép fel! Az esetek 1/3-ban a Di-Per-Te oltás beadásához volt köthető a roham… Hogy ennek mi köze lehet a genetikához, kiderül az előadásból.

Videó lejátszása

A Sclerosis Multiplex a Germán Gyógytudomány tükrében

A sclerosis multiplex megoldásához tisztában kell lennünk a mozgászavarok kialakulásával és a gyógyulás csapdáival. Ezek után pedig egy teljesen más szemlélettel vissza lehet építeni azt, ami elsorvadt, ismét megmozdul az, ami lebénult. Érthető ebből, hogy ez nem fog megtörténni a beteg aktív részvétele nélkül. Itt is segít a Mein Studentenmädchen a konfliktusok feltárásában, de az érzelmi lezárás a mi faladatunk marad.

Videó lejátszása

Idegbántalmak, neuropátia, neuritis, neuromyelitis, mint a működésváltozás eszköze a biológiában

Tudja meg Ön is, hogy mi áll a neuropátia, neuritis, neuromyelitis, polyneuropatia, vegetatív idegrendszer, gerincvelő, gliasejtek, neuroglia, idegdúc, ganglion, astrocyta, oligodendrocyta, microglia, ependyma, agykamrák, agygerincvelői folyadék, vér-agy gát, neurotranszmitterek, zsibbadás- vagy hangyamászásérzés, fájdalom, hideg érzet, neurofibroma, hasogató égő fájdalom, tompa feszítő fájdalom, bénulás, arcideg zsába, facialis paresis, trigeminus neuralgia, acusticus neurinoma, szaglás elvesztése, anosmia, ízérzés zavar, opticus neurinoma, neuritis retrobulbaris, meningeoma, ALS, SM, Parkinson kór, Epilepsia, izomsorvadás, mozgászavar, Guillain–Barré-szindróma, GBS, Neuromyelitis optica, NMO, Devic syndroma, Thoracic outlet syndrome, TOS, ischias, piriformis szindróma hátterében.

Videó lejátszása

A mellékvesék működése a GNM szerint

Amikor az, amit teszek, gondolok és érzek nem támogatja a túlélésemet, a biológiám igyekszik leállítani, mielőtt a vesztembe rohannék… Hogy hogyan – ez derül ki az előadásból: Addison kór, Cushing kór beiktatásával, de a mellékvese velőállomány az elviselhetetlen stresszben fog segíteni. Igaz ez pheochromocytomához vezet… Az előadásból a neuroendokrin tumorok sokféleségével is megismerkedünk.

Videó lejátszása

A vese biológiai programjai - a magányosságtól a laborértékig

Ebből az előadásból megértjük, hogy a vesére vonatkozó fel nem oldott konfliktusok miként okoznak elváltozásokat agyi szinten, szervi szinten (CT kép) és a laborértékekben. A lélek -agy – szerv tengelyen minden összefügg és ezt a leletek is igazolják. A veseelégtelenség, nefrózis szindróma, Wilms tumor és veseciszták kialakulása mögött mindig ott van egy fel nem oldott konfliktus… Tehát könnyebben fogunk tájékozódni a megértésben és a megoldásban is.

Videó lejátszása

A vesére ható biológiai konfliktusok

Mivel a vesében mindhárom csíralemezből eredő sejtek jelen vannak, így meg fogjuk érteni ezeknek a feladatát és a konfliktusok következményeit: Ezek a víz- és folyadék konfliktusok, elhagyatottság, kirekesztettség, meg nem értettség, egzisztenciális konfliktusok és a terület-kijelölés.Ha ilyen konfliktusaink nincsenek, akkor a vesénk nem érintett! Megértjük a vesedaganatok és a veseelégtelenség kialakulását és azt, hogy hogyan segít mindezen a Mein Studentenmädchen.

Videó lejátszása

Vizeléssel kapcsolatos biológiai programok GNM szemmel.

Inkontinencia, húgyúti fertőzések, veseelégtelenség, veseciszta, vese daganat, hólyagdaganat, néma vese, zsákvese, hidronefrózis, Wilms tumor, nefroblastoma, krónikus húgyúti gyulladás, vesemedence gyulladás, vesekő, hólyaghurut, vese TBC, véres vizelet, gyennyes vizelet, húgycsőszűkület, prosztata-túltengés, poliuria, oliguria mögötti értelmes biológiai konfliktusok feltárása a Germán Gyógytudomány szemszögéből.

Videó lejátszása

Ödéma, vízgyülem, duzzanat

Ennek nagyobb a fontossága, mint a szívinfarktus ismereték – vallja Hamer doktor, ugyanis az ide vezető gyilkos érzések tényleg pontot tesznek egy gyógyulásban lévő folyamat végére frekvencia váltással… az elhagyatott szenvedő ember a magányosságba és egzisztenciális konfliktusába fog belehalni egy veseelégtelenség kialakításával.

Videó lejátszása

A magány, elhagyatottság egzisztenciális félelmek hatása

A karantén alatt tartott GNM online ügyelet előadásaiból nem hiányozhatott a magány, elhagyatottság és egzisztenciális félelmek megbeszélése és ezek feloldására utaló javaslatok összefoglalása. Röviden a lényegről itt hallhatunk, tanulhatunk. Ha eljutunk a biológiai tudatosságig az itt is közölt ismeretek alapján, akkor már könnyebb lesz a megoldás is…

Videó lejátszása

Mein Studentenmädchen a gyakorlatban

Ez a csodálatos archaikus dallam Hamer doktor szerzeménye. Csodálatos módon tud segíteni minket a gyógyulásunkban, ha megismerjük, miként hat és az EREDETI változatot hallgatjuk! Belépés az ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól

Videó lejátszása

Mein Studentenmädchen 1.eset Kéz balesete és gátorüregi csontszövet kialakulása.

A mediastinum, vagy gátorüregben sok minden megtalálható, de csontszövetnek ott nincs helye. Hogy mégis hogyan kerülhet oda és hogyan segített az archaikus varázsdallam a “rosszindulatú” szövetnek “jóindulatúvá” válni ebből az esetismertetésből tudjuk meg. A Mein Studentenmädchen mágikus hatásai is szóba kerülnek, valamint az agyi ödéma, fájdalom terápia, pánik, optikai sín, hamisított hameri dal,csonthártya, neurodermitis, reuma, hideg végtag, krónikus fájdalom szindróma, kétoldali csontfájdalom, funkcionális egység, csontbeidegzés is.

Videó lejátszása

Éberkóma és az archaikus varázsdallam

Kíváncsi arra, hogy mitől alakul ki a plexus choroideus daganata, az ependyma, a vigil kóma, az oliguria, a veseelégtelenség, a teljes zavarodottság, az agyi ödéma? De szó esik a csontfájdalom és a reuma kiváltó okairól is.

Videó lejátszása

Mentőöv szülőknek és gyermekeknek - Mein Studentenmädchen hatása a szellemi fejlődésre

Esetbemutatás a Mein Studentenmädchen segítségével: Júlia 7 hónap alatt 0-ás érettségről a 13-as érettségi szintre fejlődött… Ez a könyv 24. esetbemutatása.
Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól. https://drbudai-germangyogytudomany.hu/

Videó lejátszása

A kezelés a Germán Gyógytudományban egészséges emberi értelemmel

Ez az előadás útmutatót ad ahhoz, hogy tudjuk, miként folyik a beteg kezelése a Germán Gyógytudomány ismeretével. Ezt minden orvosnak, terapeutának, segítő szándékú embernek és betegnek ismernie kell. Ugyanakkor kiderül az is, hony nem létezik standard megoldás, mely minden betegre alkalmazható lenne, de segíteni kell, hogy kitaláljon egy megbetegítő élethelyzetből saját meggyőződése, tapasztalata alapján. Itt a gyógyító eljárás főnöke a beteg!

Videó lejátszása

Miért akad el a gyógyulásunk?

Bemutatjuk a Dr. Ryke Geerd Hamer által felfedezett Germán Gyógytudományt, az 5 biológiai természettörvényt, illetve azt is, hogy miért akad el a gyógyulásunk? Ha ismerjük azt a 10 lehetőséget, ami megakadályozza a gyógyulást, könnyebben észre vesszük és el is kerüljük ezeket.

Videó lejátszása

Gyógyszeres kezelések a Germán Gyógytudományban

A gyógyszerek alkalmazásának a Germán Gyógytudományban is helye van. A természettörvények ismeretében mát tudjuk, mi az, ami adható és mi az ami árt, mi támogatja és mi akadályozza a gyógyulást. Minderről Hamer doktor előadás anyagából ismerkedhetünk meg.

Videó lejátszása

Hogyan segítsek úgy, hogy ne ártsak? Válaszok a Germán Gyógytudományban

Nem instant megoldásokról van szó, mert mindenki a számára alkalmazható eszközökkel fogja megoldani a konfliktusát – de ezt lehet fejleszteni! Segítünk abban, hogy milyen úton találhatnak ki egy bizonyos élethelyzetből. Az pedig már csakis a saját döntésükön múlik, hogy ezt az utat választják-e, vagy egy másikat. Itt ugyanis a gyógyító eljárás főnöke mindig a páciens. Részletek az előadásban…

Videó lejátszása

Agyvérzés és egyéb agyi történések valós okai.

Ezek a helyzetek drámai helyzetet teremtenek már KA szakaszban is (TIA, stroke, agyi infarktus). Ezért lenne jó TUDNI, hogy mi a kiváltó ok és azt megoldani mielőbb! Több embernek sikerült ez, főleg, ha közben hallgatta Hamer doktor archaikus dallamát a Mein Studentenmädchen-t…

Videó lejátszása

Rövid információ az agydaganatokról - Dr. Ryke Geerd Hamer hagyatékából

Hamer doktor hagyatékából készült ez az előadás is, feltárva benne, hogy mi az, amit “agydaganatnak” neveznek. Az agyvérzésről szóló előadással együtt teljes képet kapunk a koponyán belül folyó biológiai programok értelmezéséhez.

Videó lejátszása

Agybajok röviden

A kijárási korlátozás alatt készült előadás röviden összefoglalja a lényegét az agyi bajoknak, biológiai konfliktusok következményeinek. Örömmel tölt el, hogy épp egy agyvérzéssel és éber kómával kórházban fekvő betegnek sikerült segíteni az információk összefoglalásával és terápiás javaslattal, amit a felesége közvetített, így 89 nap után tért magához a beteg… már rehabilitációs osztályon kezelik…

Videó lejátszása

Tumormarkerek és kiértékelésük

A tumormarkerek tények, létezésük vitathatatlan. Egyetlen hátrányuk, hogy nagyrészt téves elnevezést kaptak – vagyis a tényeket diagnózisokkal terhelték meg. Azonban az orostudomány eddig nem tudott különbséget tenni egy megbetegedés KA és MK fázisa között és még kevésbé volt tudatában annak, hogy biológiai értelme van a folyamatoknak… Így fejlesztettek ki olyan markereket, melyek száma egyszer a KA fázisban volt magasabb, más markereké pedig a MK fázisban. Részletek az előadásban.

Videó lejátszása

Biológiai balkezesség vélt, vagy valós támadások, emlődaganat, önleértékelési konfliktusok.

A mezodermális programok, mint here és petefészek betegségek, visszér, érszűkület, elefántiázis, claudicatio, vagy kirakat betegség, a reumás fájdalom, ízületi fájdalmak, izomsorvadás, ALS, derékfájás, ischias, Bechterew kór, emlődaganat, övsömör, melanoma, irha betegségek, bőrbetegségek, a tapsteszt alapján balkezeseknél más oldalon jelennek meg, mint a jobbkezeseknél.

Videó lejátszása

Biológiai balkezesség birtok és elválasztási konfliktusok, konstellációk, működés változások.

Az ektodermális biológiai különprogramoknak a balkezesekre jellemző eltéréseit taglaljuk, mint szembetegség, hallás és egyensúlyzavar, bénulások, arcidegzsába, szaglászavar, mozgászavarok, cukorbetegség, szívmegállás, tüdőembólia, korpás haj, pikkelysömör, bulimia, anorexia, autista, agresszív konstelláció, depresszió, mánia, érzelmi fejlődés, viselkedés változások.

Videó lejátszása

A méhnyakrákról. 40.sz. eset Dr. Ryke Geerd Hamer könyvéből

Ebben a rádiójátékban Hamer doktor 40. este kerül bemutatásra párbeszédes formában, mint egy rádiójátékban. Kollégáinak bebizonyította, hogy a rák vastörvénye minden esetben igaz! Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól.

Videó lejátszása

A mellet érintő biológiai programok 2/2.rész - Hamer doktor esetbemutatásával.

Mellrák, emlőrák, melldaganat, emlődaganat, tumor, carninóma, carcinosztázis kérdéseiben tud részletesen tájékozódni “A mellet érintő biológiai programok 2. Hamer doktor esetbemutatásával” előadásból. Ez az videó a mellet (emlőt) érintő “betegségekről” szól, ami sajnos napjainkban már 8 nőből 1-et érint. A videóban egy esetbemutatást látnak, egy jobb oldali mellrák terhességi carcinostazissal. Azt is megtudhatja, hogy hogyan oldható fel ez a program.

Videó lejátszása

A női biológiai programok idegi és hormonális szabályozása a GNM ismeretében

Ez az előadás tömör összefoglaló, mely érthetővé teszi a petefészek, méhnyálkahártya programjait és az agykérgi konfliktusok hatását a menstruációs ciklusra, a meddőséggel együtt. Ez utóbbiakról külön részletes előadást is találunk.

Videó lejátszása

Menstruációs zavarok és a meddőség értelmezése a Germán Gyógytudománnyal

Mi áll a kóros menstruáció, ciklus kimaradása, hypermenorrhoea-erős vérzés, méhtest rák, fehér folyás, ösztrogén alultermelés, amenorrhoea, endometriózis, veszteség-konfliktus, policisztás ovárium, indurált ciszta, görcsös menstruáció, dysmenorrhoea, oligomenorrhoea, méhüri vérzés, metrorrhagia, hypermenorrhoea, menorrhagia, polimenorrhoea, menstruációs migrén, premenstruációs szindróma, PMS, barnás váladékozás görcsös fájdalmakkal, pecsételő barnás vérzés, sötét-lilás darabos vérzés, pecsételő vérzés, áttöréses vérzés, híg halvány rózsaszínű vérzés, meddőség, prolactin szint hétterében?

Videó lejátszása

A menopauza tünetei a Germán Gyógytudomány értelmezésével

A hőhullámok, alvás és hangulatzavarok, csontritkulás, fogak elvesztése, vaginális diszkomfort és szárazság, vizelet tartási nehézségek NEM a hormonális változás következményei, NEM KÖTELEZŐ tünetek a menopauzában. Minden tünetnek EGY kiváltó oka van és mivel a hormonális változás lelki-érzelmi szinten is komolyan érinti meg a hölgyeket, így ennek szervi szintű tünetei is lesznek. Aki nem csinál gondot a változásból, sőt örömmel fogadja, többnyire tünetmenetes. Csak az első birtokzónás konfliktus konfliktustömege az, aminek lesznek tünetei a hormonális változással.

Videó lejátszása

Orgazmus és várandóság értelmezése a Germán Gyógytudománnyal

Az orgazmus is a várandóság is a 2. Természettörvény szerint zajlik a szervezetünkben. Ezek megértése és megélése természetesen megtörténik, ha kiiktatjuk a gátló tényezőket, melyekről szó esik az előadásban. Az impotencia és frigiditás is ezért kerül bemutatásra itt is valamint a várandóság alatt megélt konfliktusok, melyek elindítanak egy-egy Értelmes Biológiai Különprogramot (betegséget).

Videó lejátszása

Terhesség alatti konstelláció és pszichózis Mein Studentenmädchen - 7. eset

A Mein Studentenmädchen csodálatos hatása Hamer doktor könyvéből. Szó van olyan fogalmakról, hogy pánik, optikai sín, fájdalom terápia, reuma fájdalom, agyi ödéma, csontfájdalom, konstelláció, rémület félelem, szexuális konfliktus, birtok féltés, paranoid-hallucinációs skizofrénia, gyermekágyi-pszichózis, terhességi-pszichózis, fenyegető vetélés, kissúlyú magzat, hangok hallása, depresszió, szülés fájások nélkül, megfelelési kényszer, szívizom elhalás…

Videó lejátszása

A mellet érintő biológiai programok 2/1 rész

Ameddig nem ismerjük meg a melldaganatokat kiváltó okokat, addig a megoldásokkal sem leszünk tisztában. Az okok megismerése után viszont komoly változásra is szükség van, hogy az aggódás, az elszakadás egy szeretett embertől vagy épp az állandó vitákhoz való viszonyulásunkat megváltoztassuk. Ennek hiányában nem fog megváltozni szervi szinten az, amit mi érzelmileg nem oldunk meg. Fontos a következmény konfliktusok elkerülése is, vagy pont ezek okoznak tragédiát!

Videó lejátszása

Hanno Beck – A rák gyógyítható! A tudáselnyomás egy példája

A tudáselnyomás már régen ismert történet, mint Carl Ludwig Schleich esete is a helyi érzéstelenítés felfedezésével. Hanno Beck könyvéből viszont Dr. Ryke Geerd Hamer életrajzi adataival is megismerkedhetünk, Dirk Hamer meggyilkolásával, hogy mit tett Vittorio Emanuele, Cavallo szigetén 1978.08.18-án. A konfliktus típusok, falat konfliktus, vélt, vagy valós támadás, önleértékelés, birtok konfliktusok, elválasztási konfliktusok is szóba kerülnek ebben az előadásban is.

Videó lejátszása

A veszteségkonfliktus biológiai következményei

Ebben a GNM online ügyeleti videóban a nőket és férfiakat érő veszteségkonfliktusokat együtt foglaltam össze röviden, hogy lássuk a lényeges következményeket mindkét nem esetében együtt. A veszteség konfliktusa az ivarmirigyeket érinti. A konfliktus megoldása azt eredményezi, hogy a petefészekben vagy a herékben a hormontermelő mezodermális sejtek túlszaporodnak, amikor a veszteség miatti önleértékelést feloldjuk. Ez természetesen a hormonális állapot kibillenését okozza, de csupán a fajfenntartás érdekében.

Videó lejátszása

Impotencia, Frigiditás, Nimfománia, Casanova, Orgazmus

A szexuális viselkedésváltozások mögött is feloldatlan birtokzónás konfliktusok vannak,. Az előadásból megismerjük a konstellált állapotok kialakulásának szabályait a birtokzónában. Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól.

Videó lejátszása

Tabu témák férfiaknak GNM szemmel

Ebben az előadásban az őszinteség, intimitás és férfi szerepek megbeszélése után sor kerül a férfiasságot befolyásoló biológiai tényezőkre is: orgazmust és merevedést gátló tényezőkre, az impotencia, Casanova konstellációra és Oidipusz komplexusra. A gyakori agresszív konstelláció hátterét is megismerjük, de természetesen megoldási javaslatokban is bővelkedik az előadás. Csupán ezért lett hosszabb az átlagosnál…

Videó lejátszása

Férfi-bajok GNM szemmel

Az előadásban arra mutatok rá, hogy mi áll a prosztatarák, a hererák, a merevedési zavarok, az impotencia, a férfi meddőség, a hormonhiány és a férfi hormonális változások hátterében.

Videó lejátszása

Párkapcsolati konfliktusok a GNM tükrében 1. rész (1/4)

Aki végignézi a 4 részes előadást egy mini-tanfolyamot végez el, hiszen a párkapcsolati konfliktusokat széles skálán vagyunk képesek megélni és ugye mindenkinek a saját megélése az egyetlen valóság. Amint a végére érünk, megértjük önmagunkat, megértjük a társunkat és harmonikusabb kapcsolatot építünk ki, ha a javaslatainkat is átviszik a gyakorlatba…

Videó lejátszása

Párkapcsolati konfliktusok a GNM tükrében 2. rész (2/4)

Aki végignézi a 4 részes előadást egy mini-tanfolyamot végez el, hiszen a párkapcsolati konfliktusokat széles skálán vagyunk képesek megélni és ugye mindenkinek a saját megélése az egyetlen valóság. Amint a végére érünk, megértjük önmagunkat, megértjük a társunkat és harmonikusabb kapcsolatot építünk ki, ha a javaslatainkat is átviszik a gyakorlatba…

Videó lejátszása

Párkapcsolati konfliktusok a GNM tükrében 3. rész (3/4)

Aki végignézi a 4 részes előadást egy mini-tanfolyamot végez el, hiszen a párkapcsolati konfliktusokat széles skálán vagyunk képesek megélni és ugye mindenkinek a saját megélése az egyetlen valóság. Amint a végére érünk, megértjük önmagunkat, megértjük a társunkat és harmonikusabb kapcsolatot építünk ki, ha a javaslatainkat is átviszik a gyakorlatba…

Videó lejátszása

Párkapcsolati konfliktusok a GNM tükrében 4. rész (4/4)

Aki végignézi a 4 részes előadást egy mini-tanfolyamot végez el, hiszen a párkapcsolati konfliktusokat széles skálán vagyunk képesek megélni és ugye mindenkinek a saját megélése az egyetlen valóság. Amint a végére érünk, megértjük önmagunkat, megértjük a társunkat és harmonikusabb kapcsolatot építünk ki, ha a javaslatainkat is átviszik a gyakorlatba…

Videó lejátszása

A nemi szerveket érintő Értelmes Biológai Különprogramok

A GNM online ügyelet alatt került sor a nemi szerveket érintő biológiai különprogramok összefoglalására – röviden. A herpesz, HPV, HIV, candida, gonorrhoea, szifilisz és Condyloma acuminatum, de még a mononucleosis infectiosa mögött is ott vannak a megélt konfliktusok. Amikor a szexualitásban csak az öröm, a kölcsönös elfogadás és az egységélmény a meghatározó érzés, akkor ilyenek nem fordulhatnak elő…

Videó lejátszása

A spontán bűncselekmények illetve bűntettek keletkezése

A spontán bűncselekmények ill. bűntettek keletkezése megmagyarázható a Germán Gyógytudomány biológiai természettörvényei és szabályai szerint! – írja Dr.Ryke Geerd Hamer VERMÄCHTNIS EINER NEUEN MEDIZIN® /az Újmedicina hagyatéka/ könyvéből – II. kötet. Ennek megértéséhez a viselkedés változások alapjául szolgáló konstellációkról is szó van természetesen esetbemutatással.

Videó lejátszása

Birtok-konfliktusok

A birtok kérdésének tisztázásán túl nem csak az ide tartozó konfliktus típusokat fogjuk megismerni a szervi következményeikkel, (infarktus, tüdőödéma, méhnyakrák, asztma stb.) hanem a leggyakoribb viselkedésváltozásokat is. A fel nem oldott rémület-félelem, birtok-féltés, birtok-vesztés, szexuális konfliktusok, birtok-bosszankodások és terület kijelölési konfliktusok kombinációi adják az Autizmust, a kóros bőbeszédűséget, az öngyilkos konstellációt, az agresszív konstellációt és egyebeket. Részletek az előadásban.

Videó lejátszása

Angina Pectoris és mellkasi fájdalmak a GNM tükrében

Tapasztalatból tudom, hogy a beteg a mellkasi fájdalom megjelenésekor rögtön infarktusra gondol és nagyon megijed. Ez az előadás abban segít, hogy meg tudjuk különböztetni a mellkasi fájdalmakat már otthon a megjelenésük és lefolyásuk alapján is. Ha a mögöttes konfliktusokat is felismerjük, akkor meg tudhatjuk, hogy hol tart az Értelmes Biológiai Különprogram, ami a túlélésünkért van!

Videó lejátszása

A szívre ható biológiai programok

A szívizomzatra a túlhajszoltság, a koszorúerekre a birtok-konfliktusok hatnak. A részletekből kiderül, hogyan alakul ki az infarktus, tüdőödéma, billentyűhibák, ritmus és vezetési zavarok. Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól.

Videó lejátszása

Pitvarfibrilláció és szívritmus zavarok megértése a Germán Gyógytudománnyal

Ebből az előadásból megértjük, hogy hogyan alakulnak ki a ritmus és vezetési zavarok, melyek a szinusz tachicardiától és pitvari fibrillációtól a kamrai lebegésig fejlődhet, de választ kapunk a szívbillentyű szűkület, tágulat, prolapsus és a szívizom megvastagodás, elvékonyodás, szívelégtelenség kérdésére is. Bár egészen az ioncsatornákig leásunk, a lényeg mégis az, hogy a megfelelési kényszer és túlhajszoltsággal járó élethelyzeteinket felismerjük és lezárjuk. Természetesen ebben is segítséget ad az előadás. Végül megértjük azt is, mi az ami a szívizomzat programja, mi a koszorúerek biológiai programja és mik azok, amiknek ezekhez nincs köze.

Videó lejátszása

A pulzus, vérnyomás és érelmeszesedés a Germán Gyógytudomány szerint

Amiről itt szó esik, az a pulzus, szisztolés vérnyomás érték, diasztolés vérnyomás érték, normális vérnyomás érték, normális pulzus, szívbillentyű hibák, ritmus és vezetési zavarok, essenciális hypertonia, vese eredetű vérnyomás, érelmeszesedés, koszorúér elmeszesedés, stresszhormonok, birtok vesztés, túlhajszoltság, mezentériális infarktus, érszűkület, vérnyomás emelkedésének okai.

Videó lejátszása

A nehézlégzésről a GNM ismeretével

Ebben az előadásban a nehézlégzés légzőszervi és egyéb légzőszerven kívüli (extrapulmonalis) okait tisztázzuk és a mögöttük feloldandó konfliktusokat. A fel nem oldott konfliktusok okozzák a súlyos, sokszor életveszélyes állapotokat. Vagyis, ha megismerjük az okokat és megoldjuk, a biológiai testünk gyógyulásba kapcsol…

Videó lejátszása

A tüdő biológiai programjai a GNM tükrében

A tüdőt érintő leggyakrabb kórképek kialakulásának okait és folyamatát ismerjük meg, mint a tüdőgyulladás, hörgő gyulladás, tüdőrák, COPD asztma. Ugyanakkor a mellhártya és szívburok biológiai programjairól is szó lesz, ha megnézi az előadást!

Videó lejátszása

Nátha és megfázás GNM szemmel

Vannak, akik folyamatosan szenvednek a náthától, vagy az arcüreg-, homloküreg gyulladástól. Nekik mindenképp nagy segítség, ha tisztázzák a valós hátterét ezeknek és végre megszabadulnak a kellemetlen tünetektől…

Videó lejátszása

Felső légutakat érintő ÉBK és az 1. Természettörvény - GNM online ügyelet

2020 Húsvét utáni vasárnapján nem csak a nátháról, az orrmelléküreg gyulladásokról és allergiákról volt szó, hanem sokkal többről… Az 1. Természettörvény, a rák vastörvényének ismerete megadja a MEGOLDÁST is arra, hogy meg se betegedjünk, ha a közölt javaslatokat megszívleljük…

Videó lejátszása

A Churg–Strauss szindróma GNM szemmel

Ez a medicinában leírt kórkép is érthető és megoldható, ha tudjuk a leírott tünetek mögött meghúzódó konfliktus tartalmakat. Az asztma a birtok konfliktusokhoz, a vasculitis és eosinofilia az önleértékelésekhez tartozik. Hogy mit kéne konkrétan megoldani, az kiderül az előadásból.

Videó lejátszása

A szájlégzés és következményei

Állandó orrcsorgás, krákogás, orrmandula gyulladása, orrmelléküregek gyulladása, orrsövény ferdülése, iköböl gyulladása, fülkürt gyulladása, elzáródása, középfül gyulladása, fogsor ívének átalakulása , a „V” alakú fogsor, előre eső vállak, domború hát, étvágy megváltozása, édes ételek utáni vágy, nyugtalan alvás, figyelem zavara nappal, arckifejezés megváltozása zavarja a napjait? Lehet, hogy Ön is szájlégző?

Videó lejátszása

Allergiás? Tudja meg, hogy mi a valós oka!

Kiderül, hogy az allergia is gyógyítható, ha tudjuk, mihez kötődik, mit kell feloldani ahhoz, hogy végleg eltűnjön az életünkből… Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól. https://drbudai-germangyogytudomany.hu/

Videó lejátszása

Bőrbetegségek megértése a Germán Gyógytudomány ismeretében

Pikkelysömör, vitiligó, ekcéma, scleorderma, övsömör, melanóma, narancsbőr, bőrgyulladások (dermatitis), bőrhámlás és viszketés, szemölcs kialakulásának okait tártuk fel 2019.04-23 -án kedden 21:00-tól.

Videó lejátszása

Elválasztási konfliktusokra adott biológiai válaszok

Az elválasztási konfliktus mindig élőlénnyel kapcsolatosan lép fel: vagy nagyon szeretném egy kellemetlen ember/állat miatt, vagy nagyon nem szeretném, hogy elszakadjon tőlem egy szeretett ember/állat. Ez a konfliktus az állatvilágban többnyire halálos kimenetelű, embernél a bőr felső rétegét érinti és emlékezet kieséseket okoz. Hogyan lehetséges ez? Megtudja az előadásból!

Videó lejátszása

Szemészet GNM szemmel

Ismerje meg a: jégárpa, kötőhártya gyulladás, keratitisz, szürkehályog (cataracta), zöldhályog (glaukoma), macula degerenatio, retina leválás, látóideg betegségek, szemtekerezgés és a szem-mozgás betegségek, száraz szem, távollátás, rövidlátás, tompa látás és egyéb a szemet érintő betegségek valós okait!

Videó lejátszása

Hallás és egyensúlyzavar a Germán Gyógytudomány tükrében

A szükséges minimális anatómiai ismeretek után a leggyakoribb kórképeket megismerjük, melyek a hallást és az egyensúlyérzést befolyásolják: fülcsengés, zajérzékenység, halláskárosodás, Meniere-betegség, otosclerosis, fülváladékozás, cholesteatoma, akusztikus neurinóma, szédülés (vertigo).

Videó lejátszása

Falat-konfliktusok értelmezése a GNM szempontjából

Amikor ráébredünk, hogy nem csak a táplálékfalat okoz falat-konfliktust, akkor jobban odafigyelünk arra, hogy meddig sóvárgunk valaminek a megszerzéséért, megkapásáért… ugyanis az agyunk nem tesz különbséget a valóság, az álom és az illúzió között!

Videó lejátszása

Falatnyi azonosultságaim

Rékaliza előadása segít abban, hogy a falatkonfliktusok megélését okozó azonosultságainkat, szokásainkat, viselkedéseinket felismerjük. Ugyanis, amíg ez nem történik meg, könnyen újraindítunk egy-egy ilyen típusú Értelmes Biológiai Különprogramot.

Videó lejátszása

Szájüregi biológiai programok GNM szemmel.

Az afta, a szájpenész, a herpesz, a leukoplakia, a fekete szőrös nyelv, a Lichen planus, a mandulagyulladás, a nyelv különböző betegségei, a fogínysorvadás, a szuvas, lyukas fog, a kellemetlen szájszag, a nyálmirigy illetve az állkapocs betegségeinek kiváltó okairól hallgathat meg egy GERMÁN GYÓGYTUDOMÁNY WEBKONFERENCIÁT- 2019.04.30-i felvételről.

Videó lejátszása

A garat és a gége biológiai programjai.

Gondolt már arra, hogy mi áll a mandula gyulladás, tonsillitis, mandula tályog, garat, gége, hangszalagok és orrgarat “betegségei mögött”?Mi a rémület-félelem konfliktus? Mitől alakul ki a Quincke ödéma, az angioödéma, a hangszál fekély, a tracheo-oesofagealis fistula, a rekedtség, mitől fejlődik ki a daganat, a gégerák, a gége aztma. Mitől változik meg a hangszín, miért lesz énekesek hangszála begyulladva? Miért akad el a gyógyulásunk?

Videó lejátszása

A nyelőcső és gyomor értelmes biológiai különprogramjai

Az oesophagus varix, nyelőcső rák, nyelőcső vérzés, mellcsont mögötti fájdalom, nyelőcső spazmus, gyomorsav túltengés, gyomor fekély, gyomorrák, reflux, Barret oesophagus, gyomor vérzés, gyomorgörcs, bulimia, anorexia, agresszív viselkedés, autisztikus viselkedészavar valós okairól szóló előadás.

Videó lejátszása

A vékony és vastagbél biológiai programjai

Mitől alakul ki a bélhűdés, paraliticus ileus, colitis ulcerosa, Crohn betegség, irritabilis bélszindróma, áteresztő bélszindróma, étel allergiák, patkóbél fekély, ileitis terminalis, fistula, sipoly, IBD, IBS, szivárgó bélszindróma, bélpolip, diverticulitis, vakbélgyulladás, sigma bél daganat, vastagbélrák, bélelzáródás?

Videó lejátszása

A végbél biológiai programjai

Az aranyér, végbél inkontinencia és végbéldaganat kialakulására és így megoldására kapunk választ ebben az előadásban. Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól. https://drbudai-germangyogytudomany.hu/

Videó lejátszása

A máj, epe és hasnyálmirigy biológiai programjai

Heveny és idült májgyulladás, daganat, májkóma, epe betegségek, és hasnyálmirigy bántalmak, daganatok kerülnek itt megbeszélésre. Ha tudjuk, mi okozza a bajt, akkor el is tudjuk ezeket kerülni! Belépés az Ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól. https://drbudai-germangyogytudomany.hu/

Videó lejátszása

A bosszankodás és rágódás 12 biológiai következménye

A GNM online ügyelet alatt rövid összefoglaló előadásokat tartottam. A bosszankodás és rágódás 12 biológiai következménye nagy figyelmeztetés, hogy ezt a hozzáállást jó lenne 2 percre szűkíteni, ha megjelenik bennünk. Hogy HOGYAN lehetséges ez? Erre is választ kapunk az előadásban.

Videó lejátszása

Krónikus emésztési zavarok összefoglalása

Ebben az előadásban tisztázzuk, hogy miért alakulnak ki a krónikus emésztési zavarok és mit kell tudnunk ezek megoldásához. Végignézzük az egész tápcsatornát és a fel nem oldott konfliktusok okozta viselkedésváltozásokra is felhívjuk a figyelmet…

Videó lejátszása

Diabétesz, ok, terápia,gyógyítás a Germán Gyógytudomány szemszögéből

Az 5 Biológiai Természettörvénnyel és a megbetegedés 3 szinten (lélek – agy – szerv) történő lefolyásának jellemző tüneteinek ismereteivel felvértezve válunk képessé arra, hogy az orvostudományban először reprodukálható, értelmes munkát végezzünk – a cukorbetegség esetében is.- írja Hamer doktor a forrásmunkájában. Az a beteg, aki hajlandó az önmagához és a környezetéhez való viszonyán tartósan változtatni egy más életszemlélettel az meggyógyul, meggyógyult a cukorbetegségből.

Videó lejátszása

A cukorbetegség, vagyis a diabétesz kialakulásának valós okai

Az 5 Biológiai Természettörvénnyel és a megbetegedés 3 szinten (lélek – agy – szerv) történő lefolyásának jellemző tüneteinek ismereteivel felvértezve válunk képessé arra, hogy az orvostudományban először reprodukálható, értelmes munkát végezzünk – a cukorbetegség esetében is.- írja Hamer doktor a forrásmunkájában. Az a beteg, aki hajlandó az önmagához és a környezetéhez való viszonyán tartósan változtatni egy más életszemlélettel az meggyógyul, meggyógyult a cukorbetegségből.

Videó lejátszása

Vélt vagy valós támadások, kisagyi biológiai programok a Germán Gyógytudományban

Az agyunk nem tesz különbséget a valóság, az álom és az illúzió között! Így csupán a támadástól való félelem is elindítja a biológiai programot a túlélésünket támogatva. Kérdés, hogy meddig ülünk a félelemben, mert ez fogja meghatározni a gyógyulási tüneteket is. Ezek az irha programjait (gennyes kelések, herpesz, vagy övsömör, visszatérő orbáncokat, faggyúmirigy túltengéseket) indít el, de ha hashártya, mellhártya, vagy szívburok érintett, akkor ott gyulladást és vízgyülemet fog kialakítani

Videó lejátszása

Von Hippel-Lindau szindróma vagyis intenzív harc a túlélésért és a falatért

A Von Hippel Lindau szindróma szintén egy olyan kórkép, amely kialakulásához sok feloldatlan konfliktus járul hozzá. Ezek közös jellemzője a harc a falatért és a túlélésért. Kiderül, hogy nem a betegség okozza a családok közötti viszályt, hanem a viszály okozza a kialakult tüneteket…

Videó lejátszása

Szisztémás Lupus Erythematodes - SLE -a GNM tükrében

Amint megismerjük a Germán Gyógytudomány 5 természettörvényét és kiderül, hogy minden tünetünk mögött egyetlen fel nem oldott konfliktus áll, meg tudjuk érteni és oldani az “ismeretlen, autoimmun” jelzőkkel ellátott betegségeket is. Itt valójában nagyos sok feloldatlan konfliktus hozza össze szervi szinten a színes tünettant…

Videó lejátszása

Sjögren szindróma megértése a Germán Gyógytudomány ismeretével.

Ebben a videóban a xerostomia, szájszárazság, keratoconjunctivitis sicca, száraz kötőhártya, szaruhártya gyulladás, szaruhártya fekély, reumatoid arthritis, sokizületi idült gyulladás, sicca-szindróma, dermatomyositis, polymyositis, progresszív szisztémás szklerózis, szisztámés lupus erythematodes, SLE, könnymirigy sorvadás, könnycsatorna szűkület, nyelvszél berepedezettsége, ízérzés zavar, cheilitis angularis, szájzúg gyulladása, fogak korai romlása, marginalis caries, tracheitis, bronchitis sicca, improduktív, kínzó köhögés, pharyngitis sicca, rekedtség, torokkaparás, nyelési zavarok, atrophiás gastritis, anaciditas, savhiány, vaginitis sicca, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, pancreatitis chronica, bőrszárazság, gyulladásos izombetegségek, myositis, Szisztémás sclerosis, Antifosfolipid szindróma, Kevert kötőszöveti betegségek okaira találja meg a választ.

Videó lejátszása

Mítoszok és valóság az immunitásról.

Amiről itt szó esik: Hashimoto thyreoiditis, Basedow kór, Crohn betegség, Ileitis terminalis, hasi fájdalmak, görcsök, véres nyákos székletek, fekély, fisztula, Colitis ulcerosa, Szisztémás lupus erythematosus, SLE, Sjögren-szindróma, keratoconjunctivitis sicca, reumatoid arthritis, sokizületi idült gyulladás, dermatomyositis, polymyositis, progresszív szisztémás szklerózis, szisztámés lupus erythematodes, valamint arról is szó esik, hogy mi az, hogy immunológia, antigén, immunválasz, antitest, immunglobulinok, sejtes immunitás, Antibakteriális peptidek, Komplement faktorok, Gyulladásos citokinek, Növekedési faktorok, Hisztamin, Makrofágok, Monocyták, NK sejtek, természetes ölő sejtek, Granulocyták, Hízósejtek, T sejtek, B sejtek, Antigén prezentáló sejtek, elsődleges immunválasz, másodlagos immunválasz, Csontvelő, thymus, embrionális máj, Nyirokcsomók, lép, MALT nyálkahártyához társult nyirokszövet, SALT, bőrhöz társult nyirokszövet, antigénprezentáló sejtek, csecsemőmirigy,

Videó lejátszása

Autoimmunnak nevezett betegségek összefoglalása

Az előadásból kiderül, hogy az autoimmunnak nevezett állapotok mögött milyen okok tárhatóak fel. Amikor megismerjük, hogy milyen biológiai törvények hatnak a sejtjeinkre, akkor azt is megtudjuk, hogy mit tehetünk azért, hogy meg se betegedjünk. Az előadásban a gyulladásos izombetegségek, a dermatomyositis, polymiositis, myositis ossificans, szisztémás sclerosis lett részletezve, de szó esik a Reiter szindróma, kollagenózis, sjögren szindróma, vészes vérszegénység, scleroderma, SLE (Szisztémás Lupus Erythematodes , SM (sclerosis multiplex), RA (reumatoid artritis) és autoimmun pajzsmirigy betegségről is.

Videó lejátszása

Ritka kórképek GNM szemmel Sézary szindróma, Mycosis fungoides és Rasmussen szindróma

Ha az 5 biológiai természettörvényt ismerjük, akkor meg tudjuk fejteni a Sézary, a Rasmussen szindróma, Mycosis fungoides és más olyan kórképet is, ami az akadémikus gondolkodásnak még ismeretlen eredetű, gyógyíthatatlan, vagy épp rosszindulatú… Vagyis a gondolkodásunk megváltoztatásával érthetővé válnak olyan folyamatok, melyekről azt feltételezik, hogy tévedett a biológia… ezek szerint a Teremtő is?

Videó lejátszása

Hormonális rendszer összefoglalása.

Ebben az előadásban teljes képet kapunk erről a szabályozó rendszerről és egyes részeiről érdekes részleteket is. A pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, mellékvese, vércukorra ható hormonok részletes tárgyalása külön előadásokban érhető el részletesen. Viszont az agyalapi mirigy, tobozmirigy, neuroendocrin tumorok itt kerülnek bemutatásra.

Videó lejátszása

Neuroendokrin daganatok

A Neuroendokrin daganatok közös jellemzője, hogy a sejtek citoplazmájában ún. szekretoros granulumokat lehet felismerni. Ezekben tárolódnak azok a hormonok, biogen aminok, peptidek, amelyek vérpályába történő ürülésük utána a jellegzetes klinikai tüneteket eredményezik. Nagyon sok szervben előfordulhat, de van bennük valami közös, ami megadja a kulcsot a megértéshez és a megoldáshoz…

Videó lejátszása

Az agyalapi mirigy hatása GNM szemmel a szervezetünkre

Az agyalapi mirigy továbbítja az idegrendszer impulzusait a hormonális rendszer felé és így valósul meg a szervezet szabályozása bizonyos hormonok közvetítésével. A növekedésre, nemi hormonok termelésére, a pajzsmirigy és mellékvesekéreg működésére, a szoptatásra, szülésre és víz háztartásra kifejtett hatások így valósulnak meg az agyalapi mirigy közvetítésével. Rövid összefoglaló ez, amit az online ügyelet alatt foglaltam össze emlékeztetőül. Bővebb információt a Hormonális rendszer összefoglalásában találnak.

Videó lejátszása

Pajzsmirigy biológiai konfliktusai.

Az előadás rámutat, hogy melyek azok a fel nem oldott konfliktusok, hibás életfelfogások (másolt viselkedésminták) melyeknek köszönhető ennyi embernek a pajzsmiriggyel kapcsolatos problémája: túlműködés, pajzsmirigy alulműködés, pajzsmirigy daganat, stb. Természetesen azt is megértjük mihez van és mihez nincs köze a pajzsmirigynek, hogyan okoznak a következménykonfliktusok újabb szervi elváltozásokat (betegségeket).

Videó lejátszása

A mellékpajzsmirigy a GNM szerint

A “falat” megszerzéséhez gyorsnak és erősnek kell lennünk. A gyorsaságot a pajzsmirigy hormonja, a tiroxin az ügyességet a mellékpajzsmirigy hormonja a parathormon biztosítja. A parathormonnal ellentétes hatású a kalcitonin, amit a pajzsmirigy termel. Az összefüggések és konfliktusok az előadásból kiderülnek. Ne feledjük, hogy minden “falat” a szervezetünk számára, amiről azt hisszük, hogy KELL NEKEM! MEG KELL SZEREZNEM…

Videó lejátszása

Félelem a jövőtől és ennek szervi következményei golyva és non Hodgkin limfóma

A Non-Hodgkin limfóma és golyva mellett a végbélsipoly kialakulásának a magyarázatát is megtaláljuk ebben az előadásban. Amikor a döntést a sorsunkról, az életünkről, az egészségünkről ismét a kezünkbe vesszük, akkor már nem kell félnünk a jövőtől sem. Többek között ezért is érdemes ezt az előadást megnézni. 2020-ban ez nagyon aktuális…-szerintem.

Videó lejátszása

Asperger szindróma a Germán Gyógytudomány értelmezésével

Asperger szinrómáról Önnek is eszébe jut , Albert Einstein, Isaac Newton, Michelangelo, Charles Darwin? Tudja meg, hogy mi áll a hátterében, de ebből az előadásból az is kiderül, hogy mi a konstelláció, az autizmus, a mitoman konstelláció, mit értünk birtok-féltés, identitás-konfliktus, rémület-félelem konfliktus alatt. Mitől lesz valaki workaholikus, munkamániás, aszociális viselkedésű. Hogyan hat a biológiánkra az érzelmi kiégés, illetve ez mitől alakul ki. A sztereotip és repetitív mozgások, chorea minor okait is megismerheti.

Videó lejátszása

Tourette szindróma és tejre kialakuló ekcéma.

A két kórkép kialakulásának ugyanaz a mechanizmusa, ezért kerültek egy előadásba. Megtudjuk a saválló baktérium, Helicobacter pilori, kimutathatóságának a feltételét és a grimaszok, tikek, rángatózás, dadogás, hunyorgás, nyelvnyújtogatás, szipogás, hörgés, káromkodás, figyelemfelkeltő viselkedés hátterét is, ami mögött a a függő gyógyulás, policiklikus lefolyás, rémület félelem, bűzkonfliktus, birtok féltés áll. A Mein Studentenmädchen itt is segít a megoldásban.

Videó lejátszása

Parkinson kór

Először Pápai Páriz Ferenc írja le a kórt (1649-1716), aki akkor a Bethlen kollégium (Nagyenyed) és Apafi Mihály fejedelem orvosa, – az első magyar nyelvű orvosi könyvében (1690). Amikor rádöbbenünk arra, mit kéne megoldani, lezárni érzelmileg ahhoz, hogy a remegéssel és egyéb tünetekkel járó kórkép meggyógyulhasson, akkor csak az a kérdés marad mindenki számára, hogy mikor hajlandó ezt meg is tenni? A gyógyszerekkel “egyensúlyban tartott állapot” kényelmesebb és azt a hamis érzetet adja, hogy ezzel meg van oldva… A múlt fájó emlékeit lezárva viszont a biológia helyreállítja a működést! … ki kéne legalább próbálni és rádöbbennénk, hogy Hamer doktornak ismét igaza van!

Videó lejátszása

Skizofrén agytorzsi konstellációk és esetbemutatás Dr. Ryke Geerd Hamer Aranykönyvéből

A konstelláció a Germán Gyógytudományban két Hameri Góc jelenléte miatt kialakult viselkedésváltozást jelenti. Ez, ha az agytörzs szintjén alakul ki, akkor a teljes zavartság, tájékozatlanság állapotát idézi elő. Ha megnézik az előadást, kiderül hogy ez is a túlélést szolgálja biológiai szinten és ehhez Hamer doktor könyvéből egy orvosházaspárral megtörtént esetet és annak megoldását tudhatjuk meg.

Videó lejátszása

ADHD és ami mögötte van a Germán Gyógytudomány ismeretével

A Germán Gyógytudomány rámutat az ADHD (figyelemhiányos hiperaktív zavar – Attention Deficit Hyperactivity Disorder) tünetei mögötti viselkedésváltozások valós okára, azokra a fel nem oldott konfliktusokra, félelmekre és konstellált állapotokra, melyek ezt a zavart és nem betegséget meghatározzák. Ugyanakkor az okok ismeretében már adott a helyzet a valós megoldásra is ezekről is hallhat mindenki, aki végig nézi az előadást.

Videó lejátszása

Homoerotikus skizofrén beteg gyógyulása

Az esetismertetés Hamer doktor alapművéből készült, “Az Újmedicina hagyatéka” két kötetes művéből. Rámutat arra, hogy “A skizofrénia, mint ismertetőjegy vagy tulajdonság nem létezik! Csupán skizofrén konstelláció létezik, amely alapvetően átmeneti és bármikor megoldható!” – Dr. Ryke Geerd Hamer. Vagyis nem a karakter „normalizálódik” a skizofrén konstelláció megoldásával, egyszerűen csak megszűnik a skizofrén konstelláció.

Videó lejátszása

Depressziós és mániás hangulatváltások megértése és megoldása másként, mint eddig

A depressziós hangulat folyamatosan lehangolt állapotot jelent, melyben megjelenik az önbizalom elvesztése, a lelkesedés elvesztése és már nem lelünk örömet azokban a tevékenységekben, melyeket azelőtt kedvvel csináltunk. Nem a külső tényezők miatt vagyunk vagy maradunk ebben a hangulatban, hanem ezek csupán emlékeztető körülmények egy fel nem oldott konfliktusra, félelemre. A depresszió a férfias birtokzóna lezárása miatt keletkezik, vagyis a konfliktusok feloldásával megoldható. Az előadásban a megoldási javaslat is szerepel.

Videó lejátszása

Pánik, szorongás, hipochondria

A bizonytalanság, a jövőtől való félelem és a betegségektől való félelem korszakát éljük napjainkban. A félelem ezért szorongást, pánikot kelt az emberekben. Ha megismerjük az ilyen érzések mögötti valós okokat, segíteni tudunk önmagunkon is, meg másokon is. Erről szól ez az előadás.

Videó lejátszása

Skizofrén kisagyi konstelláció esetbemutatással Hamer doktor könyvéből

A skizofrén kisagyi konstelláció akkor alakul ki, ha az aggódást-veszekedést vagy épp a vélt vagy valós támadást megéljük mind az anya/gyermek, mind a partner oldalon és természetesen nem zárjuk ezt le… Az esetismertetés Dr. Ryke Geerd Hamer könyvéből való, melyben a pszichózisokkal is foglalkozik: Az Új Medicina hagyatéka 2. kötet.

Videó lejátszása

Központi és Paracentralis konfliktusok és pszichózisok

A centrális becsapódás a két agyfélteke közti részbe történik és mindkét féltekét érinti. pl. érző és mozgató mezők esetében kétoldali alsó végtag reléi lesznek érintettek. Így alakul ki a központi bénulás mindkét alsó végtagban, amikor nincs gerincvelő sérülés. A paracentrális becsapódás központja a két agylebeny belső falához közel helyezkedik el. A skizofrénia soha nem lassan alakul ki, a 2. DHS becsapódásának első másodpercében lép fel, tehát előfeltétele az, hogy már fennáll egy aktív konfliktus az A agyféltekében, amelyet a Hameri Góc jelez, és e mellé társul egy 2. DHS, melynek Hameri Góca a B agyféltekén található…

Videó lejátszása

Újrakezdés új alapokon Minden nap egy új lehetőség

Ezután hozok egy döntést, hogy most már FIGYELEK, hogy ne az ösztönlény, hanem az EMBER nyilvánuljon meg a gondolataimmal, szavaim, viselkedésem és cselekedeteim által. Lezárok minden lelkiismeret furdalást és minden megfelelést, minden harcot és aggódást, minden felesleges beszerzést és bosszankodást, ellenszegülést melyeknek az alapját a biológiai azonosultságomnak köszönhettem….

előadások videói

HA SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE.
KATTINTSON IDE ÉS VÁLASZOLOK!

A Germán Gyógytudomány első biológiai természettörvénye - Dr. Budai László Károly előadása

A Rák Vastörvénye leírja számunkra azt, hogy mi az, ami elindít bennünk egy Értelmes Biológiai Különprogramot (ÉBK) és gyakorlatilag ebben az is benne van, hogy mit tehetünk azért, hogy ezt leállítsuk. Hiszen minden olyan drámai meglepetésszerű esemény, ami egy nagyon súlyos érzelmi konfliktust takar, mindig el fog indítani bennünk egy biológiai választ, főleg, ha magányosan éljük meg és benne maradunk a konfliktusban. Az utolsó két tényezőről csak és kizárólag mi tehetünk, tehát, hogy meddig maradunk egy konfliktusban? A konfliktus témájából kiindulva már körvonalazódik is, hogy addig maradunk benne, ameddig nem tudunk megbocsájtani, elengedni, másképp gondolni, érezni és viselkedni ezzel a dologgal kapcsolatban. Az, hogy meddig ülünk benne a konfliktus által bennünk megjelenő negatív érzésekben, csak és kizárólag tőlünk függ. Ahogyan az is csak rajtunk áll, hogy mennyire magányosan éljük ezt meg, mert a magányosság érzése nagyon súlyosan befolyásolja ezt az egész biológiai programot.

A Germán Gyógytudomány második biológiai természettörvénye. Dr. Budai László Károly

2. Biológiai Természettörvény A második biológiai természettörvény arról szól, hogy minden Értelmes Biológiai Különprogram (ÉBK) két szakaszban zajlik: egy Konfliktus aktív (KA) és egy megoldást követő (MK) fázisból. Ha tudjuk, mit tapasztalunk meg ilyenkor, akkor tudjuk azt is, hogy hol tart a gyógyulásunk.

A Germán Gyógytudomány harmadik biológiai természettörvénye. Dr. Budai László Károly

A 3. Biológiai Természettörvény tehát rámutat arra, hogy az Értelmes Biológiai Különprogramok („betegségek”) kialakulása embriológiai, méhen belüli fejlődésünkkel áll kapcsolatban, ennek ismeretében pedig egy logikus és természettudományos rendszert ismerhetünk meg.

A Germán Gyógytudomány negyedik és ötödik biológiai természettörvénye. Dr. Budai László Károly

A 4. Biológiai Természettörvényben Hamer doktor leírja a mikrobáknak az egyedfejlődési (ontogenetikai) rendszerrel való kapcsolatát. Az 5. Biológiai Természettörvény az, amivel Hamer doktor feltette a koronát a felfedezéseire, hiszen rámutatott arra, hogy azok az úgynevezett „betegségek”, azok nem az Isten büntetései, hanem a természetnek egy Értelmes Biológiai Különprogramja. Értelmes, mert minden a túlélésről és a fajfenntartásról szól. Külön-program, mert mi indítottuk el, különben minden maradt volna harmóniában és egyensúlyban a szervezetünkben is. A fejlődéstörténet szempontjából tehát, (embriológiai szempontból) minden értelmezhető. És gyakorlatilag nem az Isten csapása a betegség, hanem egy nagyon-nagyon lényeges történet. A DHS pont az, ami a biológiánkat arra készteti, hogy a túlélő programjainkat elindítsa.

In Memoriam Dr. Ryke Geerd Hamer...

Megdöbbenéssel vettük tudomásul, hogy 2017 Július 02-án DR. RYKE GEER HAMER befejezte földi pályafutását. Munkásságát tisztességgel és becsülettel folytatjuk!

Videó lejátszása

A DHS és ami mögötte van.

A Dirk Hamer szindróma (DHS) az, ami minden Értelmes Biológiai Különprogramot elindít. Viszont, ha mielőbb lezárjuk ÉRZELMILEG a konfliktusokat, akkor ezek nem fognak szervi elváltozásokhoz vezetni, vagy működés változásokhoz. Így tudnánk élni Falat konfliktusok (víz, levegő, táplálék) Támadás, bemocskoltság, gondozási konfliktusok nélkül is, vagy Önleértékelés, Elválasztási konfliktusok, Birtok konfliktusok nélkül. Ehhez viszont a félelemeket kell feloldanunk, vagy töprenghetünk azon, hogy miért akad el a gyógyulásunk?

Videó lejátszása

A diagnózis-sokk

Akivel már közöltek minden körültekintés nélkül egy bizonytalan jövőképet elővetítő diagnózist, az tudja, hogy mi a diagnózis sokk… Ennek megélésével, következményeivel és feldolgozásával foglalkozunk itt és azzal, hogy hogyan segít itt is a Mein Studentenmädchen….

Videó lejátszása

Lyme kór és a 4 természettörvény.

Louis Pasteur, Antoine Béchamp, Royal Raymond Jr., Wilhelm Reich, Prof. Dr. Günther Enderlein, Gaston Naessens és a szomatoszkóp mind említésre kerülnek itt. Elgondolkodhatunk, hogy valóban kik a kórokozók és kik a segítőink…

Allergiák = sínek (előadás - részlet 2017 Győr)

Az allergiák és a “krónikus betegségek” konfliktusairól és megoldásairól beszélek ebben az előadásban.

A konfliktusok a GNM tükrében - Dr. Budai László Károly összefoglalása

A félelmeinkre a szervezetünk hajszálpontos választ ad minden esetben és ezt foglalta össze Dr. Ryke Geerd Hamer a Tudományos Táblázatában. A biológiai tudatosságot szerezzük meg a Germán Gyógytudomány megismerésével és ezzel a legjobb megelőzést is a megbetegedésekből.

A megoldás csapdájában, avagy mitől akad el a gyógyulási folyamat, és hogyan lehet újra indítani?

Egyik debreceni előadásból kapunk részletet arról, hogy mire figyeljünk a gyógyulási folyamat alatt. Belépés az ingyenes Germán Gyógytudomány webkonferenciára minden kedden 20:30 -tól https://drbudai-germangyogytudomany.hu/

riportok

Ilona háziorvosként nyilatkozik a Germán Gyógytudományról

A 31 éve praktizáló orvos is megfigyelte, hogy a betegek egyre több gyógyszert szednek és egyre betegebbek maradnak. Ezért keresgélt más megoldásokat. A Germán Gyógytudomány segítségével megoldotta a 45 évig tartó köhögését egyetlen nap alatt a kolléganő!

Jankával készült riportom a köddé vált laktóz-érzékenységről....

Genetikusként nem tudta elfogadni, hogy egyszer csak kialakult a laktóz érzékenysége. Amint érzelmileg feloldotta a konfliktusát, ismét ehetett tejet minden panasz nélkül

Ibolya gyermekorvosként a GNM tanfolyamon

A recidívák, visszaesések sokasága arra enged következtetni, hogy másként kéne valamit csinálnunk. Az egészség megőrzése végett a gondolkodás megváltoztatása nélkülözhetetlen. Vallom, tudom, hogy a Germán Gyógytudománynaak nagy jövője van, mert ez a jó gondolkodásmód mind az orvos, mind a beteg részére.

Dr. Földi Imre szülész-nőgyógyász, háziorvos riportja

Ismét egy gyakorló orvos mondja el a véleményét arról, hogy szerinte van-e helye és szerepe a Germán Gyógytudománynak a Magyar orvoslásban.

Orvosriport a Turbo tanfolyamon 2017-ben

A betegségek kezelésének nagy része tüneti és az okokat nem tudjuk kezelni… 25 évvel ezelőtt amikor azt hallottam, hogy a betegségek 100%-a pszichés eredetű, ezt őrültségnek tűnt…

Imre 3 évvel ezelőtti válasza orvosa kérdésére...

Miután helyre tette a gondolkodását dönteni tudott saját sorsáról, megoldotta azt, amit a gyógyszerek, a dialízis nem tud megoldani… pedig azt jósolta az orvos, hogy 3 nap múlva meg fog halni… Azóta 3 év telt el!

Kovács Nikolettel beszélget Dr. Domján László és Dr. Budai László Károly

Ebből a riportból is meggyőződhetünk, hogy a csodák nem rajtunk kívül, hanem bennünk vannak. Csak akkor tudnak megjelenni, amikor megadjuk magunkat az életnek, vagyis kilépünk a félelmekből. Ekkor adjuk meg a lehetőséget a gyógyulásra a szervezetünknek. Vagyis van mit tanulnunk Nikitől, akiről az orvosok lemondtak…

Aki kérdez: dr. Domján László - Agykontroll - Aki válaszol: dr. Budai László Károly

Addig kerestem, amíg a VALÓS válaszokat meg nem találtam. A természettörvények ismerete viszont még nem elég a megoldáshoz… Ahhoz az szükséges, hogy a konfliktusok tisztázása után ÉRZELMILEG oldjuk fel azt a félelmet, amibe benne ragadtunk. Minden tünetünknek egyetlen oka van, tehát annyi konfliktust kell tisztázni, ahány tünetünk van. Jó, ha tudjuk, hogy minden a szervezetünkben a túlélésért történik. Ameddig mi  csupán biológiai lényekként élünk, így határozzuk meg önmagunkat, azonosulunk a biológiai, családi, társadalmi szerepeinkkel, addig lesznek konfliktusok és biológiai válaszok is.

Kívül a biológián azt jelenti, hogy a túlélő programok nem aktiválódnak, mert nincs félelem, ami elindítsa, illetve időben és tudatosan lezárom, ha valami váratlanul és kellemetlenül érint. Ehhez viszont ki kell lépni a félelem fogságából. Ez is természetesen megtörténik akkor, amikor már TUDOM, hogy ki vagyok én valójában… vagyis nem csupán egy biológiai lény! Így már nem aggódom, nem érzem magam elhagyatva, elfogadom a világot és önmagam, úgy, ahogyan van, úgy, ahogyan vagyok!

Egyperces ébresztő

Emlékeztető arra, hogy a gondolatok és az érzések hatnak ránk, a választásainkra, ami kihat a viselkedésünkre ezért a megoldás a gondolkodás, az agymenés átírása lesz…

Emlékeztetőül

Emlékeztető azoknak, akik már voltak nálunk tanfolyamon és gondolatébresztő azoknak, akik még nem voltak.