tudástár

  • Ebben a menü pontban több, mint 120 dokumentumot, olvasható írást, vagy megnézhető pps-t, emlékeztetőt talál 4 mappában a KATEGÓRIÁK alatt.
  • A gyakrabban nézett kulcsszavak alapján is kereshet a
    Mi érdekli Önt? kérdés alatt.
  • További Keresést a dokumentumok között a fénykép alatti mezőben kezdeményezhet. Remélem örömét fogja találni az elérhető információkban!

Kérdéseit, észrevételeit a Kapcsolatfelvétel által levélben, vagy a Vendégkönyvben közölheti. Megköszönöm minden építő szándékú észrevételét!

Flag Counter
Germán Gyógytudomány tudástára

Germán Gyógytudomány terapeuta

A következő felvetésekre szeretnék választ adni:
• Milyen alapon állít ilyet?
• Ki hatalmazta fel terapeutának?
• Honnan szerezte a tudását?
• Annak a forrásnak mennyiben van köze Dr. Hamer eredeti szövegeihez?

Tovább >>
Germán Gyógytudomány tudástára

Dr. Ryke Geerd Hamer és a Germán Gyógytudomány

A Germán Gyógytudomány a betegségek megértésének és gyógyításának tudománya a megbetegedést kiváltó konfliktusok megoldásával. Szeretném bemutatni Hamer doktor emberi arcát, életének fontosabb fordulópontjait, hogy LÁSSUK, milyen ellenszélben fedezte fel számunkra biológiai működésünk megértésének a törvényeit – mindezt röviden és lényegre törően.

Tovább >>
Germán Gyógytudomány tudástára

Mein Studentenmädchen Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer

Ezt a szerelmes dalt Hamer doktor a feleségének, Sigridnek írta és komponálta 1976-ban, huszadik házassági évfordulójuk alkalmával. 1956-ban lobbant fel a diákkori szerelem, ezért viseli a „Mein Studentenmädchen” (az Én diákleánykám) címet. Sigrid Oldenburg ugyanis gyönyörű és nagyon okos kolléganő volt, nem csoda, hogy a még egyetemista Ryke Geerd Hamer azonnal beleszeretett.

Tovább >>
Germán Gyógytudomány tudástára

A Trnavai Egyetem igazolása

Bár az évek során számos orvos 26 nyilvános vizsgálati konferencián már publikálta Dr. Ryke Geerd Hamer természeti törvényeinek valódiságát, melynek során minden esetben, kivétel nélkül hajszálpontosan igazolást nyertek, ezek a dokumentumok mégsem lettek elismerve, pedig még közjegyző is hitelesítette őket.

Tovább >>
Germán Gyógytudomány tudástára

Melldaganat keletkezése és megoldása szoptatás alatt

… köszönöm, hogy írta, nem az én feladatom megmenteni az édesanyámat: közben pont rátapintott a lényegre is, mert szoptatós-gyermekágyas anyuka vagyok (jan. 27-én szültem) és már hetek óta mindig “küzdök” azzal a problémával és mell fájdalommal, hogy túl sok tejem van: kezdem érteni a dolgot…

Tovább >>
Germán Gyógytudomány tudástára

Fémallergia

Kedves Karesz,
köszönöm fáradhatatlan kitartásodat és gyors válaszaidat!

Tovább >>