néhány fotó eddigi képzéseinkről

képzésEINK TÍPUSAI

Elmélet fokuszú képzések

Ingyenes tájékoztatás

Alapszintű megoldás-orientált műhely

Emelt szintű műhely (alapszintet végzetteknek)

Elmélet + gyakorlat alapú képzések

Tudatos egészség I. gyakorlat

Tudatos egészség II. gyakorlat

Nyári tábor

Hasznos tudnivalók

Milyen tipusú találkozó való önnek?
TEMATIKÁK

IMG_3120

Ingyenes tájékoztatás

2 órás előadás

Ha ismerkedni, tájékozódni szeretne, hogy mi ez a Germán Gyógytudomány regisztráljon egy ingyenes előadásra. A biológia logikája magával ragadó és végtelenül egyszerű – nem kell hozzá felsőfokú végzettség! S ha rájön egy-két tünetének, vagy múltbéli betegségének is a valós okára, akkor már nem járt ott hiába… 

Hamer dr.

Alapszintű megoldás-orientált műhely

3 napos (09:00 - 20:00)

Első lépésként ez a lépcsőfok szükséges minden további lépéshez. 

Mindenki két kérdést név nélkül letehet az asztalra és így azok az ismeretek lesznek kidomborítva, ami a hallgatóságot alapjában érdekli, amiért eljött. Ugyanakkor minden alaptudást is megkapnak, ami a Germán Gyógytudomány átfogó ismeretéhez szükséges. Nem számít, milyen ismeretekkel érkezik, az alapozással kezdünk!

IMG_1507

Emelt szintű műhely

3 napos (09:00 - 20:00)

Az emelt szintű műhelymunka további tudást ad a GNM megértésében és így több gyakorlati eszközzel is gyarapodhat. Az alapszintű tudást újabb szempontok szerint megvilágítva jobb lesz a megértés és a tudás alkalmazása is. A viselkedés változások, pszichózisok megértéséhez szükséges az alapok ismerete. Az Archaikus varázsdallam összetett hatásainak összefoglalása segít a megértésben és az alkalmazásban. Aki komolyan rá akar kapcsolni a változásra, változtatásra, annak ott a helye. 

Tudatos egészség-1

Tudatos egészség- I. gyakorlati műhely

3 napos (09:00-20:00)

Ha elakadt a megoldások alkalmazásában, vagy szeretné a gyakorlatban nagyobb hatásfokkal alkalmazni az Alapszintű megoldás-orientált műhelyen tanultakat, akkor szánjon rá három napot, megéri… Az azonosultságok, pokoli szerepek feltárásához sokan vakfoltosak vagyunk. Ha megoldjuk a gyakorlatban fellépő akadályokat sikerül a betegségek megjelenését feleslegessé tenni!

IMG_1372

Tudatos egészség- II. gyakorlati műhely

3 napos (09:00 - 20:00)

Ezen a gyakorlati műhelymunkán  esetismertetésekkel segítjük a megoldások elmélyítését. Mindenki a saját problémájával érkezik, elküldi, hogy miben akadt el. Természetesen név nélkül fogjuk megbeszélni az egyes történeteket és a helyzetre vonatkozó javaslatokat adunk a megoldásokhoz. 
Akiben ott van az elhatározás, annak minden segítséget megadunk, hogy célba érjen. 

Kép-turbo tréning Kerepes

Tábor

5 napos rendezvény

A tábor alapvetően arról szól, hogy örüljünk egymásnak néhány napon át, kikapcsolódjunk, beszélgessünk, szórakozzunk és természetesen a Germán Gyógytudományból is felfrissítsük a tudásunkat. Röviden összefoglalva: elmélet, gyakorlat és szórakozás egyenlő mennyiségben ( “ana partes” ha ezt receptre felírnám). Az alapszint ismerete nélkül nem lehet rá jelentkezni, ugyanis itt nem az alapozással fogunk már foglalkozni…

képzések NAPTÁRA

A 2021-es év képzéseiről majd itt lehet tájékozódni, amint ezzel elkészültünk. Addig is köszönjük érdeklődését és türelmét. A Facebook oldalunkat ha követi, azonnal értesítést fog kapni minden változtatásról.

képzések listája

Nr.
Az előadás címe
Képzés típusa
Helyszín
Kezdőnap
Részletek
01
Új könyv
Útmutató az egészéghez
-
előrendelhető
02
Az egészségről tabuk nélkül.
1 napos alapszintű online szeminárium
online
2021.05.16 vasárnap 09-20-ig
03
Vedd kezedbe az egészséged!
4 napos online szeminárium
online
2021.05.29.30- 06.05.06