néhány fotó eddigi képzéseinkről

képzésEINK TÍPUSAI

Elmélet fokuszú képzések

Ingyenes tájékoztatás

Alapszintű megoldás-orientált műhely

Emelt szintű műhely (alapszintet végzetteknek)

Elmélet + gyakorlat alapú képzések

Tudatos egészség I. gyakorlat

Tudatos egészség II. gyakorlat

Nyári tábor

Hasznos tudnivalók

Milyen tipusú találkozó való önnek?
TEMATIKÁK

IMG_3120

Ingyenes tájékoztatás

2 órás előadás

Ha ismerkedni, tájékozódni szeretne, hogy mi ez a Germán Gyógytudomány regisztráljon egy ingyenes előadásra. A biológia logikája magával ragadó és végtelenül egyszerű – nem kell hozzá felsőfokú végzettség! S ha rájön egy-két tünetének, vagy múltbéli betegségének is a valós okára, akkor már nem járt ott hiába… 

Hamer dr.

Alapszintű megoldás-orientált műhely

3 napos (09:00 - 20:00)

Első lépésként ez a lépcsőfok szükséges minden további lépéshez. 

Mindenki két kérdést név nélkül letehet az asztalra és így azok az ismeretek lesznek kidomborítva, ami a hallgatóságot alapjában érdekli, amiért eljött. Ugyanakkor minden alaptudást is megkapnak, ami a Germán Gyógytudomány átfogó ismeretéhez szükséges. Nem számít, milyen ismeretekkel érkezik, az alapozással kezdünk!

IMG_1507

Emelt szintű műhely

3 napos (09:00 - 20:00)

Az emelt szintű műhelymunka további tudást ad a GNM megértésében és így több gyakorlati eszközzel is gyarapodhat. Az alapszintű tudást újabb szempontok szerint megvilágítva jobb lesz a megértés és a tudás alkalmazása is. A viselkedés változások, pszichózisok megértéséhez szükséges az alapok ismerete. Az Archaikus varázsdallam összetett hatásainak összefoglalása segít a megértésben és az alkalmazásban. Aki komolyan rá akar kapcsolni a változásra, változtatásra, annak ott a helye. 

Tudatos egészség-1

Tudatos egészség- I. gyakorlati műhely

3 napos (09:00-20:00)

Ha elakadt a megoldások alkalmazásában, vagy szeretné a gyakorlatban nagyobb hatásfokkal alkalmazni az Alapszintű megoldás-orientált műhelyen tanultakat, akkor szánjon rá három napot, megéri… Az azonosultságok, pokoli szerepek feltárásához sokan vakfoltosak vagyunk. Ha megoldjuk a gyakorlatban fellépő akadályokat sikerül a betegségek megjelenését feleslegessé tenni!

IMG_1372

Tudatos egészség- II. gyakorlati műhely

3 napos (09:00 - 20:00)

Ezen a gyakorlati műhelymunkán  esetismertetésekkel segítjük a megoldások elmélyítését. Mindenki a saját problémájával érkezik, elküldi, hogy miben akadt el. Természetesen név nélkül fogjuk megbeszélni az egyes történeteket és a helyzetre vonatkozó javaslatokat adunk a megoldásokhoz. 
Akiben ott van az elhatározás, annak minden segítséget megadunk, hogy célba érjen. 

Kép-turbo tréning Kerepes

Tábor

5 napos rendezvény

A tábor alapvetően arról szól, hogy örüljünk egymásnak néhány napon át, kikapcsolódjunk, beszélgessünk, szórakozzunk és természetesen a Germán Gyógytudományból is felfrissítsük a tudásunkat. Röviden összefoglalva: elmélet, gyakorlat és szórakozás egyenlő mennyiségben ( “ana partes” ha ezt receptre felírnám). Az alapszint ismerete nélkül nem lehet rá jelentkezni, ugyanis itt nem az alapozással fogunk már foglalkozni…

képzések NAPTÁRA

A 2021-es év képzéseiről majd itt lehet tájékozódni, amint ezzel elkészültünk. Addig is köszönjük érdeklődését és türelmét. A Facebook oldalunkat ha követi, azonnal értesítést fog kapni minden változtatásról.

képzések listája

Nr.
Az előadás címe
Képzés típusa
Helyszín
Kezdőnap
Részletek
01
Testi bajban lelki baj van?
ingyenes bemutató előadás
Budapest
2021.07.29 cs 18:00-20:00
Megtelt
02
Az egészség alapjai
3 napos alapszintű szeminárium
Budapest
2021.07.30-31-08.01
Megtelt
03
04