ingyenes webkonferencia

2017 március végétől tartom keddenként a webkonferenciákat, melyekben egy-egy Értelmes Biológiai Különprogramot, konfliktus típust, vagy valamilyen orvosilag meghatározott tünet együttest mutatok be a Germán Gyógytudomány fényében.

A bemutató után következő FÓRUM lehetőséget ad mindenkinek a kérdések feltevésére. A válaszokból sokat lehet tanulni.

A koronavírus-karantén során 2020.03.21-től a karantén feloldásáig, naponta tartott webkonferenciával  (összesen 54) igyekeztem a hallgatóságnak az átadott információkkal a félelmét feloldani, a magányosoknak az elhagyatottság érzést enyhíteni. Az időnként több, mint 500-as hallgatói létszám azt igazolta, hogy erre valós igény volt. A webkonferenciák bejegyzéseit 2020 áprilisától kezdtem összeszedni, mert visszaadja az együttlét hangulatát és igazolja azt is, hogy aki nyitott szívvel és józan ésszel hallgatta, az megoldásokat is talált a gyógyulására.

                  Munka közben Réka felvette azt, amint a webkonferenciát tartom. Így legalább nem csak a kivetített anyag látható…

emlékeztetőt kérek a webkonferenciákhoz

Morbi at ipsum ac mi congue maximus. 

a webkonferenciáról mondták

Heni: Jobb kezes 35 éves nő. Skizofréniát diagnosztizáltak nálam egy éve. Voltam a tanfolyamotokon még idén februárban az alap és emelt szinten. Pszichiáterhez kell járjak 2-3 havonta, aki egy főorvos és régebbről ismerjük egymást. Én a Germánnal és Veletek megoldottam a konfliktust. Hallgatom a Hameri zenét. Gyógyszert szeretne szedetni, de nem szedem. Az orvos szerint négyszemközt elmondja, hogy egészséges vagyok, szüljek gyereket. A Germán ellen van teljesen. A kérdésem az lenne, hogy ebből hivatalosan, jogilag papíron gyógyszermentesen hogyan lehet kilépni? Mert hogy papíron sem fogok életem végéig gyógyszert szedni, az fix. Köszönöm!

Eszter: MOST értettem meg, hogy miért görcsölt a hasam egész életemben a menstruáció alatt! Visszagondolva az első alkalomra tökéletesen úgy is van, ahogyan most itt hallottam, de kár, hogy nem tudtam erről, mit összeszenvedtem emiatt… Köszönet a megvilágosodásért!!!

T. Laci (2020.12.01.): SM tüneteket állapítottak meg 6 éve! Nem voltam földobva, de a család sem! Karesz azt mondtad szedjem össze magam. Jobb bízni, mint félni. 3 éve fegyveres biztonsági őr vagyok 24 h szolgálatban! Puszi nektek: Klárika Laci Geri!

Bíborka: Kedves Karesz! 4 hónapja volt egy konzultációnk a lányommal kapcsolatban. Azóta nem voltunk kórházban, és a gyógyszerei negyedét kapja csak. Lassan már abszolút nem fog " gyógyszereket" szedni. Vannak kisebb szemmozgások és pár napos csak ölben jó megmozdulásai, de egyébként jól van. Egy pár állat hangját utánozza és néhány szót is mond. Feláll bútor mellett! Ismét KÖSZÖNÖM! ***Bíborka: 2020.12.01.Kedves Karesz! Csupán jó hírként szeretném megosztani, a mi 2 éves kislányunk (Szofi), a sok konfliktusát nagyon ügyesen oldja. Végre szerek nélkül, egészségesen fejlődik. Van megoldás mindenki számára.

Nagy Kati: Kedves Réka és Karesz. Hálásan köszönöm a tartalmas előadást.. Márciusban futás közben lesérült a térdem és persze az orvosok műtétet javasoltak. Természetesen nem egyeztem bele. Mindennap hallgattam az előadásotokat, hallgattam a Hamer zenét és kistávokkal újra kezdtem szaladni. Múlt hétvégén lefutottam a maratont, ami 42km es csodálatos volt. Azért is hálás vagyok mert előadásaitok által nő az önbizalmam, és végre azt csinálhatom, amit a szívem diktál. Túl vagyok 9 maratonon, büszke vagyok magamra nagyon köszönöm nélkületek nem lett volna.

Márti: Márciusban volt konzultáció, COPD azóta sincs, viszont Hameri zene párom allergiaját teljesen elmulasztotta. Ha nem szól a zene, nem tud aludni hiányzik neki…

N. Kati (2020.10.20.): A ma esti előadás Nekem készült. Most értettem meg igazán a kb. 15 évvel ezelőtti anémiámat. Akkor még nem ismertem a GNM-et, de saját akarattal jutottam ki ebből a gödörből, nehezen, de megérte. Helyre tettem magam, megkerestem a helyem. Élek és élvezem! Része vagyok a világnak! Nagyon sokat tanultam ma este is! Köszönet és hála Réka és Karesz!

Blanka és Zsolt (Kolozsvár): a mai tanítás: közelebb kerülni ahhoz, hogy megértsük többek vagyunk, mint a testünk, amelyet most kültéri maszk használtra köteleznek a korona hisztéria miatt itt Kolozsváron... Titeket hallgatva hétről hétre tovább tudunk lépni, és megérteni, tudatosítani többek vagyunk, mint a fizikai testünk... Köszönjük, hogy ablakot nyittok nekünk

Tímea Székelyudvarhely (2020.10.20.): Kedves Réka és Karesz! Nagyon találó nálam, hogy AZ ÉN MEGÉLÉSEMTŐL FÜGG HOGYAN ÉLEM AZ ÉLETEM! – ÖNMAGAMBA VETETT BIZALOM VISSZASZERZÉSE. Pár napja valami csodálatosan változik bennem, naponta azon veszem észre magam, hogy olyan dolgokat látok meg önmagamban és értékelek, ami eddig nagyon természetesnek tűnt. Aztán rájöttem nem is annyira az és milyen értékes vagyok. A tükörterápia valami csoda lett, hamarabb nyakon csípem magam és kinevetem, megtalálom a tanítást. Gyermekeimmel közösen zárjuk a napot az általatok tanított mondattal és láss csodát ADHD-s fiam egyre nyugodtabb, egyedül tanulni nehezen akaró lányom, váltott és egyre érdeklődőbb, egyedül tanul 2 hete. Élek és élvezem! Hálás köszönet mindenért, amit tőletek kaptam és kapok. Szeretettel ölellek benneteket. Tímea Székelyudvarhelyről

Szilvia (USA) 2020.09.15: Örültem hallani Benneteket! Írom e-mailt. Lányom is kigyógyult a paranoid skizofréniából. Rengeteget tanultam általatok! Együtt gyógyultunk Balin. Ott találtam műtőorvost, aki hajlandó volt kemo nélkül kivenni a fél éve büdös, 8 cm átmérőjüvé nőtt, lebontásban lévő folyó tumort kemo nélkül.

Biemer Ilona, Cila (2020.08.04.): Kedves Réka és Karesz! Őszinte hálával köszönöm azt a szívből jövő szeretetet, odafigyelést, törődést és segíteni akarást, amit az elmúlt hétvégén a szegedi oktatáson kaptam Tőletek!! Számomra egy életre szóló tanítás és oktatás volt! Most jöttem rá, így 62 évesen, hogy eddig homályban éltem!! Te jó ég! Köszönöm, hogy megmutattátok, hogy hogyan lehet másként... békében és egységben élni önmagunkkal és a világgal! Most még vannak fájdalmaim, de tudom, hogy hamarosan újra egészségesen élhetek. Szuper "házi feladatokat" kaptunk!! Máris érzem a testemben a "gyógyulás" különböző tüneteit. és már egy csöppnyi félelem sincs bennem. Kívánok sok erőt, jó egészséget ehhez a nemes munkátokhoz! Ha lesz Nyíregyházán 3 napos képzés újra találkozunk, mert ezt számomra nem elég egyszer hallani! Szeretettel, Cila

Dr. Kocsis Ilona: Köszönöm a fantasztikus előadást! Saját esetemről szólnék. Ezelőtt 20 évvel pajzsmirigy göböket diagnosztizáltak. Műtétet, gyógyszerkezelést ajánlottak, de semmit sem fogattam el. Mióta a GNM-et megismertem és a Hameri dallamot hallgatom, ezek betokosodtak és köszönöm jól vagyok. Tehát ez a konfliktusaim megoldását jelentette.

N. Kati: A múlt héten két kérdezőnek (Parkinson kór, és a klimax utáni feloldás, hogy fiatal lányként kell keresni a konfliktust) elmondottakat hallgatva, kirázott a hideg és fura érzelmi állapotba kerültem. Rájöttem két konfliktusra, ami közel 47 évi kézremegésemet, megfelelési kényszeremet tartotta fenn. (jobb kezes vagyok, nyugtatót nagyon az elején /fiatalon/ használtam, de rájöttem nem jó!) Azután, hatalmas nyugalom áradt el a testemben. Elgondolkoztam mire is tanított meg a konfliktusom. Megköszöntem, megbocsátottam nekik és hálával zártam/zárom a napot. És tudatosítottam magamban, hogy nem leszek még egyszer 14 éves... Azóta nagy boldogságban vagyok. Igaz időnként még berebben a kezem, a testemben hatalmas nyugalmat érzek. Tanfolyamon sajnos még nem voltam, mindig hallgatom a webkonferenciákat, és mióta az online ügyelet van, itt vagyok! Nagyon-nagyon hálás vagyok Karesznek és Rékának a sok-sok tanításért. A Hameri zene fél éve állandóan szól. 3 éve hallottam először a Germán Gyógytudományról, azóta megváltozott az életem. Ez egy csoda! Hála és köszönet a tanításokért! Nagyon sokat tanulok minden este!

Melinda: Szép estét! Tegnapi kérdésem volt, hogy mi okozhatja a szívdobogás érzést, és a kellemetlen remegést a mellkasban, szédüléssel, gyengeséggel párosulva. Köszönöm a választ, és...ma reggel erős fejfájásra ébredtem, ami délutánig tartott. Egész nap a WC-re járkáltam, nagyon sokat pisiltem. Délután olyan fáradtság tört rám, le kellett feküdjek, el is aludtam, utána a fejfájás elmúlt. Szédülök, ez a repkedés még érezhetően megvan, de jó kedvem van…talán azért, mert gyógyulok! Bármi is történik, azt elfogadom, félelem nélkül, örömmel. Szeretettel, hálával köszönöm!

Mária: Sok tünetem elválasztási konfliktusból ered. A Hameri zene egésznapos hallgatása utáni második napon egyszer csak hirtelen bevillantak a megélt konfliktusok szinte időrendben. Tisztáztam magamban, hogy mindegyik segített abban, hogy olyanná váltam, aki vagyok, de mindegyik a múlté…

Ildikó: Köszönöm, hogy megismertelek BENNETEKET!!! Szeptemberben leszek 4 éves melldaganattal műtött sugárral kezelt… a Budai szuperpárossal történt kezelés elgondolkodtatott és magamba szálltam!!! Erősnek érzem magam, gyógyultnak érzem magam, hála a Fentieknek és Nektek Karesz!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Márti: Van ilyen? Ma egy fújás spray nem kellett a tegnapi konzultáció után. 8 éve használtam a sprayt, sem tegnap sem ma nem kellett egyetlen beszélgetés után, még a klinikai halálban sem értettem meg amit láttam. Tegnap igen! Örök hálám dr. Úr!!!!

Ildi: Kedves Karesz! Köszönöm, hogy tartod bennünk a lelket. Ha nem lennének ezek az esti konferenciák, akkor itthon depiznék a 89 éves édesanyámmal, és halálra aggódnám magam. Amit a múlt héten válaszoltál a kérdésemre, az is szóról-szóra stimmel (unja a banánt...) Mindent hálásan köszönök.

Erzsébet: Nagyon szépen köszönöm az előadást, a nagyon hasznos tanácsokat! Hálás vagyok, hogy rátaláltam önökre, minden szavát szívom magamba és biztos vagyok benne, hogy megtaláltam minden problémámra a megoldást! Nagyon köszönöm, nyugodalmas jó éjszakát kívánok!

Ila: Jó estét, lassan úgy el vagyunk kényeztetve minden este, hogy már ha megköveztek is, nem várom a "járvány" végét!

Erzsi: Kedves Réka és Karesz! Szeretném megköszönni azt az önzetlen segítséget, amit minden este tesztek azért, hogy megértsük, ami most van az életünkben és a félelem helyett higgyünk és bízzunk önmagunkban. Februárban az emelt szintű képzés is fantasztikus volt, a konstellációk megértése nagyon sokat segített, hogy a környezetemben levő személyek viselkedését másként lássam. Naponta alkalmazom a tanultakat és örömmel mondhatom, hogy az életem sokat változott, mert megértettem, hogy hogyan lehet másként is Élni. Kívánok nektek további erőt a folytatáshoz. Lelkiekben gazdag Húsvéti Ünnepet kívánok sok szeretettel: Erzsi

Edit: hüvelysüllyedéssel kapcsolatos intelmek, tanácsok hasznomra váltak, partnerrel a gondot évekre visszamenőleg megbeszéltük, lement rólam egy teher. Nagyon jó érzés volt. Közben időnként nem kevés fájdalmat tapasztaltam, ami gyorsan eltűnt. Megérzésem szerint állapotom javult. Hálásan köszönöm!

M. Ibolya: húú nekem valami összeállt, miután említetted az asztmás konstellációt. Én nem vagyok asztmás ezért nem is gondoltam erre. Légszomjam van, aztán beugrott és minden sorba előjött. Egy tüdőgyulladással kezdődött (birtokféltés) nagyon sok évvel ezelőtt, amiben halálfélelmet éltem meg, amikor bedagadt a nyelvem és nem kaptam levegőt (rémületfélelem) 6 hétig tartott a gyógyulás, azután még 4-5 tüdőgyulladásom volt mindig karácsonykor, mint az első. Amit az akkori tudásommal meg is magyaráztam… valójában nagyon féltem nehogy megint azt megtapasztaljam. A tüdőgyulladások alatt és kicsit utána még volt légszomj, de amúgy nem. Az utolsó tüdőgyulladásom 2018-ban karácsonykor volt és közben egy autóbalesetem is volt, amiben összetörtem magam, a bordáim és az arcom a bal oldalon. Na azóta van a légszomj, és nem tudtam ezeket a dolgokat eddig összekötni. Mindig csak a balesetre tudtam visszavezetni, pedig korábban kezdődött. Szóval a feloldás sorrendjében szeretnék segítséget kérni. ezek után ismertem meg a GNM-et és nem is volt azóta tüdőgyulladásom, semmi ilyesmi. A balesetek tudom nem a GNM tárgyköre. Köszönöm!

Edit: Köszönöm a bosszankodás témát. jót nevettem! betalált! epekő már megvolt és a műtét is - előtte volt szenvedés bőven. De hogy idetaláltam már más fényben látom a világot. Azóta azért javult jócskán a helyzet. Hálás vagyok!

Bea: Tapasztalatom. Kb. egy hete hallgatom a Hameri gyógyító dallamot, a jobb térd fájdalmam elmúlt (jobb kezes vagyok). Minden éjjel végig szól a zene, illetve napközben is kb. 6-8 órát biztosan, ha lehet többet. Hálás köszönet a munkájáért, segítségéért, köszönöm, hogy átküldte a zenét is.

N.Kati: A Hameri zenét hallgatom már fél éve éjjel-nappal. A múlt héten az ínyem begyulladt, fogaim rágásra fájtak. Elalvás előtt kértem, mutassa meg, a visszafogott düh mire, kire érthető. Eddig soha nem sikerült, de ezalkalommal hajnalban 2 külön történetet álmodtam meg. Az első történetet nem értettem mert én férfi voltam az együttlétben. A második történetet megköszöntem és megbocsájtottam az illetőnek. Felébredve azt vettem észre, hogy nem szorítom a fogaimat össze. Nagyon hálás vagyok, hogy 3 éve egy véletlen összesodort egy GNM-et ismerő hölggyel. De véletlenek nincsenek, minden okkal történik. Köszönet Dr. Hamernek és Nektek Karesz és Réka a tanításokért és a minden esti előadásokért! "Nekem eddig csak jót hozott ez a koronavírus féle maradj otthon! A csoda bennünk van!"

O. Évi: Talált süllyedt a mai előadás túl vagyok két tanfolyamon mióta ismerem a GNM-et azóta sokat segített nekem és általam a családomnak KÖSZÖNÖM! Az is igaz, hogy a másnak adott válaszok is tanfolyam értékűek.

Nagy Kati: Hálásan köszönöm a mai előadást is. Megerőltetésnek és nagyszerű makacsságomnak köszönhetően mind a két térdem kezdett fájni nagyon. Kibékültem magammal és a világgal, elmúlt a térdfájásom. Hála nektek Réka és Karesz, és a GNM-nek is!

Ildi: 58 éves modell vagyok. Egy éve csinálom a tükör programot. Két méretet nőtt a mellem, de még sovány vagyok. Vannak még sínen programjaim. A varázsdallamot a régi telefonommal hallgatom, amiben nincs sim-kártya, de a wifi működik anélkül is. Letöltöttem egy zenelejátszót a google play áruházból, amivel végtelenítve le lehet játszani.

M. Márta: Drága Karesz hálával a szívemben köszönöm, hogy a GNM megváltoztatta az életem. A 2018 győri tanfolyam után 2 hónap alatt meggyógyultam, előtte a térdporcot eltüntettem, de meggyógyultam és azóta fájdalom nélkül élem az életem és imába foglalom neveteket. Csodálatos emberek vagytok!!! Mindent úgy csinálok ahogy tanultam!!! Ölellek benneteket nagy szeretettel!!!!

Zsuzska: Most, hogy néhány hete hallgatom az előadásokat, nap mint nap „megvilágosodok”… Szüleim betegségei nyilvánvalóak a GNM alapján, férjem problémája is „logikus”… Barátnőim mozgásszervi bajai „elkerülhetetlenek” voltak… Én viszont most tanulok megszabadulni a maximalizmustól, a hajszoltság érzésétől és azon vagyok, hogy elégedett legyek magammal…. Tudom, még egészségesebb leszek! Recept helyett GNM!

Erzsébet: Tegnap óta felváltva fáj mindkét felső karom külső fele ma egész nap enyhe rosszullét és hányinger érzetem volt, többnyire ágyban voltam és nem volt kedvem semmire. Próbáltam gyakorolni a doktor úr tanácsait és meghallgattam a rekaliza facebook oldalon a ,,Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a lelkemmel”, ami nagyon hasznos tanítás! Hála es köszönet önöknek, már délután jobban éreztem magam. Köszönöm!

V. Kata: Valamelyik nap láttam egy videót, ami nagyon elgondolkodtatott az önleértékeléssel kapcsolatban. Lényegében arról szól, hogy olyan keményen tudjuk magunkat bántani, hogy ezeket senkinek sem mernénk a szemébe mondani. Gyakran halljuk, hogy ne tegyél meg olyat mással, amit magadnak nem kívánsz. Ennek a fordítottja is igaz: magaddal se tegyél olyat, amit mással se tennél.

Zsuzsa Opauszki: Ilyen a világon sehol nincs! Ez a felismerés a tegnapi előadás után úgy jött nekem, mint egy villámcsapás. De nem lett belőle konfliktus. Képzeljétek el a földgolyót rajta majdnem 8 milliárd ember, akik ráadásul több mint négyezer nyelven beszélnek... mit gondoltok, hányan fogják valaha is tudni hogy van egyáltalán GNM? Mi meg itt ülünk, pár százan magyarok és kényelmes otthoni székünkből (akár a világ másik végéből is) részt vehetünk saját anyanyelvünkön Karesz előadásain - és mindezt INGYEN! Még azokat is láthatjuk amiért élőben mások fizettek... Ez elképesztő! Így nézve már egészen más értelmezést kap ez a lehetőség. Mindegy, hogy kerültünk ide, magadtól jöttél vagy a székhez kötöztek - nem számít. Ha már itt vagyunk használjunk ki minden percet, figyeljünk oda, nézzünk meg minden előadást a neten, becsüljük/tiszteljük meg magunkat a tanulással - és ezzel egyben megbecsülésünket fejezzük ki Kareszék és dr. Hamer felé. Ha lassacskán egyre több szabadságot el is vesznek tőlünk, ezt a tudást nem tudják mert az elménkben és a szívünkben őrizzük. "A Germán Gyógytudomány az egyetlen megmaradt lehetőség a szabadságra" (Dr. Ryke Geerd Hamer)

Márti: C0PD - s hölgynek üzenem, hogy semmi pánik, nekem egy konzultációm volt, és a család nem hisz a szemének. Nincs nálam a spray eltették nem hitték el, hogy nem fújok. Nekem nem tudom hogyan, de egy nap múlva nem kellett spray. Napi fél órát futok. Előtte feljöttem a tetőtérbe nem volt levegő, most énekelve jövök fel.

K. Rozália: Nagy szeretettel, meggyőződéssel ajánlom mindenkinek a weblapon található információ tömeget a tőmondatoktól Bruce Lipton, Gregg Braden stb. videóin keresztül, és mire befejezi, garantálom, hogy teljesen megvilágosodik és már csak a tanfolyam hiányzik.

Évica: Jobbkezes vagyok, gerincem, bordáim nagyon fájnak. Ibuprophent szedek minden nap. Lehet ez az 5-ös csontritkulástól? Reumatológus annyit mondott, hogy van, akinek nagyon fáj, van, aki észre se veszi. Prolia injekciót irt fel, érdemes beadatni? Vagy várjak, és viseljem a fájdalmat és rendebe jön. Megfelelési kényszeres vagyok magamra ismertem. Persze vérszegény is vagyok. Méhemet már kivették mert erősen véreztem és vashiányos voltam. Mondta a hematológus, hogy műtét után minden rendben lesz, de nem így lett, ugyanúgy vérszegény maradtam, és most értettem meg hogy miért.

B. Marianna:2017-ben voltam először képzésen akkor már 2 éve fennálló gyomorproblémáim voltak, orvostól orvosig jártam! A tanfolyamon megértettem, hogy tudom megoldani, azóta panaszmentes vagyok! Semmilyen gyógyszert nem szedtem, csak megnyugodtam és meggyógyultam.

N. Kati: 2018 augusztusban 6 hetes bő vérzés után küretet végeztek, és egy időben leletet is vettek vizsgálatra. 5 cm-es miómát fedeztek fel és kiderült a lelet is rossz indulatú. Műtétre írtak elő. Megfogadtam Karesz tanácsát, eldöntöttem végre, hogy mit akarok. Mostanra műtét nélkül felszívódott a mióma, rendszeresen jár a ciklusom, és jól vagyok. Hálás köszönet érte!

F. Piroska Katalin : Drága Isteni Karesz! 4. hónapja gyógyszer nélkül gyógyulok, s ez ilyen is meg olyan is. A fájdalmak bár nem sokkal erősebbek mint mikor a pirulákkal akartam kicselezni azokat, de amikor abbahagytam a szedésüket, több sőt olyan helyen is belobbant ahol addig nem, vagy csak régebben fájt. Vízgyülem nincs, ezért azt gondolom, hogy „gyűjteményem” főként hegesedő fázisokból áll. Kivéve az esetleges ciklikus vagy újabb szerzeményeket. Ma reggel jöttem rá arra, hogy ez azért van, mert a gyógyszerekkel hátráltatott, leállított gyógyulási folyamatok beindultak. Köszönöm, hogy a 4 évtizedes betegség tudatomból kihoztál és megmentettél a biológiai terápiától.

Bíborka: Szép estét! 1 hónapja ismerkedtem meg a GNM-mel. Éjjel-nappal szól a Mein Studentmädchen. Kb. 2 hét múlva eltűnt a bal lábamon az összes visszér. A jobb oldalon még egy pici látszik. Köszönöm!

I-né Erzsike: A GNM-ről hallgatjuk az előadást, és közben az életet tanuljuk...Ez fantasztikus! Hála és köszönet érte! (2020.04.18.)

Kun Rozália: Mire vége lesz a kijárási tilalomnak mindannyian új emberek leszünk, hála Karesznek!

N. Kati: Egy hétig fájt a jobb térdem makacsságomnak köszönhetően. Hallgattam a Hamer zenét és mára annyira meggyógyult, hogy lefutottam 11 km-t az 5 m hosszú irodában. Amióta megjelent ez a Covid nálunk is, azóta tűztem ki magamnak célul. Nagyon boldog vagyok. Az ÉN elismerő oklevelet adott az EGO-mnak. Köszönöm!

Éva: Tisztelt Dr. úr! Szeretném megköszönni az áldozatos munkáját! Segítségével tudtam kigyógyulni a veseelégtelenségből (eGFR:44) és megúszni a diabos-ként a láb darabolást.

Zizi: Éppen egy hete írtam ide kérdést az aznap előjött hólyaghurutommal kapcsolatban. Karesz annyit kért, hogy csak antibiotikumot ne vegyek be. Jelentem, nem vettem be (csak néhány cataflamot a fájdalomcsillapításra). Első nap kellemetlen volt, utána 2 nap már jobb, pénteken azonban beütött a mennykő (vagy az epileptoid krízis). Szörnyű fájdalommal, nagyon piros-véres vizelettel, de kitartottam: Hameri dallam, tükörterápia. Másnapra jobb lett, és ma már teljesen tökéletes. Sajnos a konfliktusra nem jöttem rá, lehet, hogy egy régebbi került most megoldásba. De a lényeg: a GNM működik!

Ani: Jó estét! Jobb kezes nő vagyok, a bal szemgolyóm mellett már régóta van egy sárga folt, ez mit jelent? A jobb szememnél nincs. 2 hónapja volt lézeres szemműtétem, minden rendben volt, bár a bal szemem érzékenyebben reagált a szaruhártya csiszolásra. Rövidlátó voltam gyerekkorom óta, most 35 vagyok. Most jöttem rá a diagnózisomból, amit találtak, hogy 100% igaz a GNM, mert 6 éve váltott frekvenciát apukám, eltűnt a szemem elől, belebetegedtem, nagyon szerettem. Latinul írták a diagnózist: Degeneratio retinae peripherica és Atrophic holes peripheriae retinae. Azt mondta a szemorvos, hogy romlott volna még a szemem, de lézerrel kezelték. Már elfogadtam, hogy nem látom aput, a fényképe 6 éve kint van. Nagyon fájdalmas felismerés, hogy mennyi szemprogramot indítottam el, de most már tisztán látok, szó szerint. Ha a bal szemem érzékeny 2-3 napja, hirtelen lép fel, az minek tudható be, lehet a műtét miatt? Nagyon köszönöm a választ és a türelmét!

Renáta: Kedves Karesz! Fantasztikus volt a mai este, megint rengeteget tanulhattunk belőle! Hála és köszönet áldozatos munkádért! Köszönjük szépen, hogy napról-napra páratlan elhivatottsággal, töretlen lelkesedéssel, önzetlenül tanítasz minket egy jobb és egészségesebb emberré válni!

Vica: Kedves Karesz! Csak megerősíteni szeretném a hólyaghurutról szóló Hameri megállapítást. Házasságkötésünk után 1 évig anyós-após melletti szobában laktunk, s nekem minden hónapban fájdalmas hólyaghurutom volt. 12-szer kaptam antibiotikumot egymás után. Folyamatosan fájt a hasam, azt hittem, gyerekem sem lehet majd. Elköltöztünk az első saját lakásba, s soha többé nem jött elő. Három szép felnőtt gyermekünk van azóta. 30 év után, tavaly tudtam meg Tőled, hogy mi volt ez az egész őrület. (Területkijelölés…)

Baranyai Mária: Kedves Budai Doktor! 8 hete szereztem tudomást a Germán Gyógytudományról kedves közös barátunk által. Azóta hallgatom a Web konferenciákat, az élő konferenciákat. A férjem január 17-én súlyos agyvérzéssel került kórházba. Intenzív osztályon töltött 14 hetet, de közben az elmúlt 7 hétben Hamari zenét hallgatja - amit terápiás zenének neveznek- a kórházban. Követve iránymutatásait, tanácsait a férjemhez videó üzenetben juttattam el azokat (éber kóma, miért akadunk el a gyógyulásunk). 98 nap után elhagyta az intenzív osztályt és megkezdődhet a rehabilitációja. Köszönöm ezt Önnek. Mi a következő feladat, amit közvetíthetek a férjem felé?

Klára: Szép jó estét kívánok! Szeretném megosztani a gyógyulásomat. 2016. januárjában áttétes petefészek rák volt a diagnózisom, és ekkor kaptam meg segítségként a GNM-et, és így már a kemót nem fogadtam el. Márciusban volt, tüdődaganat elbontásom, ami két hétig tartott. Éjszakánként két óra körül mindig felébredtem, és annyira izzadtam, hogy át kellett öltöznöm, illetve nagyon sokat jártam ki, vizeletet üríteni. Rá egy hónapra, elmentem PET CT-re, és már semmi sem volt ott. Meggyógyultam, és köszönöm!

N. Ildikó: Karesz, ma is sok olyan ajtót nyitottál, ahol, dőlt be a fény. Köszönöm.

Mária: Gyorsan telnek a füzetemben a lapok. Jobb kezem hüvelykujja már fáj is, de ez nem egy megélt konfliktus következménye. Köszönöm a tanítást. Jó éjt mindenkinek!

Wittmann Gabriella: Az egyetemista fiam fulladt éjjel, mikor hazajött, még talán tavaly szeptemberben. Mondtad Karesz, hogy epileptiod krízis, mindig itthon kerül megoldásba a félelme. Rákérdeztem, rögtön mondta az okot. Megbeszéltük, többet nem fulladt, sem előtte, sem utána. KÖSZÖNI!!

Adrienn: Tegnap este felhúztam magam azon, hogy a barátnőm mennyire fehér birka. Erre ma reggel tompa nyomással ébredtem a fejemben. Mindjárt tudtam, hogy a biológiám jól működik, teszi rendbe, amit én elrontottam. Tanulság: ha valaki nem akar kilépni a félelem állapotából, abba ne én betegedjek bele.

Mariann és Miklós: 59 éves nő vagyok, akinek a munkahelyén állandó határidők, egyik a másik után, rengeteg rendezvény, előadás van, tehát mindennapos megfelelési kényszer és én mindig az első akartam lenni bizonyítani akartam magamnak és a kollégáknak, tehát pajzsmirigy alul működő programot indítottam, majd a sok jövőtől való félelemmel hideggöböt is növesztettem. Karesz a GNM-mel megtanította, hogy nem kell mindig és mindenkinek megfelelni. Jól érzem magam, jók az eredményeim és 2 éve nem voltam ellenőrzésen, mivel az endokrin szakorvos véleményével soha nem értettem egyet Karesztől kértem mindig megerősítést és tanácsot. Szerencsére mindig csak Rá hallgattam, így nem műttettem magam és jól vagyok! Köszönöm szépen a sok segítséget, míg idáig eljutottam.

S. Tiborné Margó: Kedves Karesz! Neked ez a kényszerpihenő rengeteg munkát adott az önként vállalt küldetésed miatt. Ezért mindannyian szívből hálásak vagyunk, mert ebből sokat tanulunk.

B. Zsuzsa: Csak érdekességképp írom: Tegnap épp egy rágódás konfliktust dolgoztam fel, megbocsátás, megköszönni a tanítást stb. Majd rászántam magam egy félelemoldásra. Ahogy kész lettem, csörgött a telefonom, és épp az illető hívott, rendkívül szeretetteljes, akivel a konfliktus történt. Évente 2-3-szor ha hív...

Bea: Én is tudom igazolni: 3 hete hallgatom éjjel nappal a Hameri zenét, fantasztikus. Azóta nagyon érdekes álmaim vannak, tegnap leültem megírni az adott panaszomról a levelet, megköszönni, megbocsájtani stb. ... olyan dolgok ugrottak be, hogy valami hihetetlen minden, ami azzal a dologgal kapcsolatos volt. Nagyon működik, hallgassa mindenki a zenét. Nagyon köszönöm Karesz, hogy elküldte számomra, illetve az összes előadást, munkát!

mulegy: Nem kérdés, csak eset: Mindig, amikor elmentem az állomásra, vagy akárcsak mellette, elkezdtem tüsszögni. A múltkor ott állok az állomáson, tüsszögök, és azon gondolkodom, hogy mi lehet a sín, mi lehet a sín... És beugrott! A sín (vasúti sín) volt a sín. Apámat elütötte a vonat, úgy halt meg. Abban a pillanatban remegtem, lefőttem, röhögtem egy nagyot, és azóta sem jött elő a tüsszögés!

Timi: Drága Karesz! Korábbi webkonferencián említést tettél a hajmosással kapcsolatban, kipróbáltam most már 3 hete. Ezerszer jobb a tartása a hajamnak. Teremtek és rengeteg apró, új hajam van. És ami még a legcsodálatosabb, jött az AHA élmény, miért volt elválasztási konfl., amit a hajamra éltem meg évek óta. Vártam a szülői ELISMERÉST. Hála NEKTEK, most már tudom KI VAGYOK: isteni Lény!!!

Edit: Megkaptam a Mein Studentenmädchen gyógyító dalt. Köszönöm szépen! Ma délután fájni kezdett a torkom, mintha bedagadt volna. Olvasgattam és közben halkan szólt a dal egy órán át. Most azt kérdezem magamtól, hogy biztos, hogy fájt? Köszönöm! (természetesen egy picit a probléma mögé is kellett néznem)

Gina: Kedves Karesz és Réka köszönöm, sikerült megoldanom a fájdalmas menstruációt és a 18 évig tartott enyhe "napallergiát", eredeti Hameri zene folyamatos hallgatása és a tanfolyamokon tanultak alkalmazásával.

Ila: Drága Zsuzsa! Nem csak a kiskutyáddal vagy, nézd hányan vagyunk itt minden este, ez a második családunk. A tudatalattiban a lelked igen meg akar gyógyulni mert itt vagy velünk. Semmi nem véletlen. Szeretünk!! Jobb élni, van miért!

Ági: Drága Karesz, mára már el is múlt a bordaközi idegzsábám!!! Szóval talált, süllyedt!!!! Egyébként meg az én himnuszom " Őszintén akarok élni!!

Krisztina: Hallgatom a Hameri dallamot, 30 éve tartó fájdalmas menstruációm teljesen normalizálódott, már 3. hónapja semmi gondom vele. Köszönöm a segítséget! Szép sorban minden apróbb-nagyobb problémámra meglelsz a megoldás.

Sz-né Ildikó: Hálás szívvel köszönöm az esti előadásokat. Egy alkalmat sem hagyok ki. A hypochondriából teljesen kigyógyultam, nincs bennem félelem, megértem a biológiám működését. Isten hatalmas áldását kívánom az életükre!

B&Zs: Nagyjából eljutottam arra a szintre, hogy a "karantént" nem nyűgként élem meg, s nem azért bosszankodok, hogy mennyi dolgot nem tudok megoldani...A pánikon is túl vagyok (köszi ezért is a válaszod és Réka videóit 🙂). Már nem várom a gyerekek iskolakezdését sem, és azt sem, hogy lejárjanak az esti Karesz&Rékás "randik". Örülünk, hogy megismerhettünk!

Szász Melinda: Szép estét! Egy aprócska sikertörténetet szeretnék megosztani veletek… a bizonyíték, hogy soha nem késő. Ma kiselőadást tartottam a 80 éves szüleimnek a GNM-ről. Jólesett beszélni róla. Még én is meglepődtem, amikor egyszer csak az anyukám szeme felcsillant, és mesélni kezdett. Emlékezett valamire. Kb. 30 éves korában történt, hogy nem túl kedvelt rokonok voltak látogatóban náluk, és szokás szerint felbosszantották őt valami ostoba pletykával. Még aznap egy erős migrénes fejfájása kezdődött, ami csak nagyon nehezen akart múlni. Aznap a menstruációja is megjött, erre pontosan emlékezett. Ettől a naptól fogva, minden hónapban erős fejfájása volt a menstruációja kapcsán. És megkérdezte tőlem, hogy akkor ez volt a sín? Ezek miatt a pletykás némberek miatt fájt neki évekig a feje, minden hónapban? Ha Ő ezt tudta volna! Szerintem megértette a lényeget. Sokat beszélgettünk még erről utána, és holnaptól sorra vesszük a videókat is. Köszönöm, hogy leírhattam!

J.né Judit: Hát ez az.....!! Ilyen kiváló szabadegyetem nem sok van!! Van, aki a sorozatok miatt hagyja félbe, amit csinál...Mi pedig várjuk a 9 órát, hogy együtt legyünk! Rácsodálkozunk a tanításokra, ami pofon egyszerű és ettől olyan szép. A végén pedig mindig van boldogságbomba. Szerintem sokan együtt éneklünk.

Éva: Teljesen megváltoztatta az életemet a Germán Gyógytudomány megismerése és a varázsdallam hallgatása. Nagyon várom a tanfolyamot! Hálás vagyok minden este, hogy hallhatlak!

Emese: 10 évig tartó fekély- és vastag bélgyulladásból jöttem ki a 3 napos tanfolyam és sok videó nézése után. Hálásan köszönöm nektek!

András: Már tegnap megdöbbentett, hogy Hamer dr. több, mint 10 év kutatás után fedezte fel a kvinteszenciát. Neked is évekbe került, amíg magadévá tetted. Én több, mint 6 éve hallottam róla először. Azok, akik naponta itt vannak nem mind tudják, hogy mekkora ajándék (Quantum Ugrás) ez az alkalom (napi GNM online ügyelet).

Ildi: Kedves Karesz! 30 évig mumus volt a csabai kolbász. Egy éve voltam tanfolyamon. Húsvét óta pusztítom a mumust. Ennyit nem ettem egész életemben. Nincs epés panasz, hányás, stb... örök hálám!

R.Ilona: Balkezesként nemrég a bal szemem belső szélén egy pattanás kezdett növekedni, valamint a bal fülemben mintha folyadékszerű hurútosság lenne. Néhány nap alatt mindkettő elmúlt. Lehet ez a két tünet annak a konfliktusa, hogy néhány hét kerülgetés után végre vettem a bátorságot, hogy végig hallgassam Ghis előadását a valóságról és meglássam az összefüggéseket? Erre tudtam asszociálni, mivel a világban folyó eseményeket támadásként éltem meg és féltem szembenézni ezzel. (válasz: igen!)

gyurii: Az összes kedd esti és mostani webkonfikat megnézem. 1,5-2 éve éjjel nappal szól halkan a Mein Studenten. Hálás szívvel köszönöm az önzetlen segítségét. Kettes cukorbetegként kigyógyultam az összes szövődményből. köztük a vese elégtelenségből is. 81 évesként újból egészségesnek érzem magam és jól érzem magam a bőrömben!

Valéria: Nagyon–nagyon egyetértek, kedves Karesz „Die Biologischen Konflikte sind quasi „Luxuskonflikte", (Dr. Hamer), azaz ÉBRESZTŐ!!!

mulegy: Nem kérdés, csak eset. Egyik nap korcsolyáztam a fiammal (8 éve), és elesett, beverte a fogát egy műanyag terelő kúpba, és pont láttam. Gyorsan odasiettem és átöleltem, szegény nagyon sírt, vérzett. Másnap iszonyú csontfájdalmam lett, csak a bal felkaromban?? Megerőltettem, vagy mi...?? Aztán rájöttem, hogy mikor átöleltem, ott ért hozzá a karom a fiamhoz. Két napig tartott a fájdalom, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt! (jobb kezesnek a gyermekkel megélt konfliktusa bal oldali tünetet fog okozni)

Anikó: Kedves Karesz! Mit tehetünk egy családtagunkért, aki nem fogadja el a GNM-et és mi hozzátartozók szenvedve nézzük végig, ahogy ő szétszedi magát a félelem miatt? Beindítunk így mi is egy DHS-t, ördögi körbe kerülünk? Hogy kezeljük ezt a helyzetet? Nézzük végig tétlenül, hogy frekvenciát vált egy szerettünk? Köszönöm.

Baranyai Mária: Kedves Budai Doktor! Az én férjem, aki 98 nap után elhagyta az intenzív osztályt, ahol hallgatta a varázs dallamot. Azóta 1 hét tel el. Mozgatja a végtagjait, felül, feláll kis segítséggel, 3 lépést tett járókerettel, beszél, telefonál. Most is hallgatja Hamer doktor varázsdallamát. A jövő héten megkezdődik a rehabilitációja. Köszönöm előadásait, amiket csodálattal hallgatok, tanácsait, amikből mindig sokat és újat tanulok. Megváltozott a gondolkodásom. Köszönöm Makkai Dórinak, aki megismertette velem a Germán Gyógytudományt és segíti botladozó lépéseimet.

Lengyel Gabi és Attila: CSODÁS VOLT HALLGATNI BARANYAI MÁRIA TÖRTÉNETÉT!!! ÉN IS NAGYON ÖRÜLÖK!!!

NKati: Gratulálok Máriának és férjének! Újabb gyógyulást! Csodálatos!

S. Tiborné Margó: Kedves Baranyai Mária, örömmel tölt el a bejegyzése, főleg azért, mert arra is emlékszem, hogy a férje éber kómában is volt. Önnel együtt érzem, hogy mennyire megváltoztat bennünket a gondolkodás módunk változtatása. Gratulálok!

Garay Ferenc: Tisztelt Karesz! Nem ismerem sem Önt, sem Baranyai Máriát, de most kirázott a hideg (jó értelemben)!

Zizi: köszönöm a választ a fiam csípőjével kapcsolatosan! Bingó! Mindig ő kell, hogy a legjobb legyen (a kosárpályán biztosan), ha nem úgy van, az "elviselhetetlen". Igen, a térde is rendetlenkedik, sőt a bokája is! Ismeri a GNM-et, hallgattatom vele az előadásokat is, még hosszú az út, de nem reménytelen! Mivel a kosárlabdát imádja, biztos vagyok benne, hogy a gondolkodása megváltoztatása lesz a könnyebb, mint a sport feladása! Köszöni ő is nagyon!

Wittmann Gabriella: Kedves Karesz! Régebben kérdeztem, mi lehetne a megoldás kislányomnak berepedezett az ujjvégére, nagyon fájdalmas volt neki állandóan fájt, akármihez nyúlt. Mondtad, hogy elválasztási konfliktus. Együtt rájöttünk, hogy akkoriban költözött el itthonról és nem tudta a szeretett kiskutyáját simogatni. Ez egy hétvégén történt. Pótolta a kimaradt simogatást. Hétfőn telefonált, hogy meggyógyult az ujja. Köszönjük!

Kati: Kedves Karesz és Réka! Egy kis számolás! 2020.március 21-től van online ügyelet, ami a számításaim szerint ma van a 40. nap (kiesett a húsvét hétvége) (én 6 estét hiányoztam), ez 2 órájával 80 óra, de inkább 3 órát lehetne számolni, tehát 120 óra, ami megfelel egy OKJ-s tanfolyamnak. Szerintem sokan sikeres vizsgát tettünk. Még online buliztunk is! Igazán hálásak vagyunk Neked és Rékának ezért a sok-sok tudásért, amit átadtok Nekünk. A koronavírusból a legjobbat hoztuk ki, szerintem! Hála, köszönet és szeretet!

Dr. Kocsis Ilona: Egy rövid esetről szeretnék szólni. Egy iskola igazgatónő, síró hangon telefonom hívott a tegnap előtt este, hogy mindkét keze már jó ideje fáj éjjel -nappal. Közösen megkaptuk a konfliktusait, mit nem tudd kézben tartani, anya-gyerek és partner oldalon is. Megkértem írja le őket sorban. Már az este folyamán megcsinálta. Ma boldogan hívott, hogy minden rendben van, semmi se fáj, mintha semmi sem történt volna és csodálkozott, hogy ilyen gyorsan hatott, amit ajánlottam neki. Igen, csodalatos a Germán-Gyógytudomány!

Viktória: A mai webkonfi nagyon „betalált” nálam, egyszerűen jó kedvem lett, olyan átölelném a világot érzés. Lehet, most értettem meg valamit. Ezerszer köszönöm.

Zámbori Mária: Én csak egy hete ülök itt Veletek, és hallgatom az előadásokat, de már rengeteg, a gyakorlatban kiválóan hasznosítható ismeretet gyűjtöttem össze. Nagyon örülök, hogy itt lehetek!

Mariann és Miklós Debrecen: Anyák napja előestélyén minden édesanyát szeretettel köszöntök így az én 84 éves anyukámat is! 5 évvel ezelőtt az anyu nagyon rossz állapotban volt, lefogyott, bepisilt, állandóan szédült és akkor ismerkedtem meg a GNM-mel és KARESSZEL. Minden webkonfin fenn voltam, mindent lejegyzeteltem, amit megbeszéltem az anyuval. Elkezdtünk algát enni kb. 3 hónap után, mikor megkérdeztem, hogy van, azt válaszolta, hogy „úgy kihúzza magát” Aztán folyamatosan letette a „gyógyszereket”, amikor 9 algát evett, Karesztól megkérdeztem, hogy nem lehet-e baja, a válasz az volt, hogy „ez táplálék” Közben mi 4 tanfolyamot elvégeztünk és a GNM-ben tanult sok hasznos információvak megnyugtattuk az anyukámat. Most húsvét előtt Ő idejét beosztva egyedül takarította ki a házat, ablakot, függönyt mosott, főzött és mindent megcsinált a ház körül. ”Gyógyszert” nem szed, csak algát, így havi kb. 30 000Ft-ot takarít meg. Jól van és én hálás vagyok a GNM-nek Rékának és Karesznek, hogy az éltünket minőségi életté változtatták! Örök hála!

Suhaj Tiborné Margó: Hála, bennünket nem a vírus fertőzött meg, hanem Karesz online ügyelete a Germán Gyógytudományról.

Leona: Édesanyám 77 éves székely asszony, március végétől egy hónapon keresztül itt ragadt nálunk. Esténként együtt hallgattuk az online webkonferenciát. Szeptember óta hasmenése van, a háziorvos ultrahang alapján megállapította, hogy az epéje nincs rendben és vastagbél gyulladása van. Szeptember óta szedi a gyógyszereket, de nem szűnt a hasmenése. Kiderítettük, hogy augusztusban rendeződött a több éve húzódó rokoni perpatvar a földek miatt, amit még édesapám hagyott maga után. Kiderítettük, hogy bosszankodást és "nagyon szarul érzem magamat" érzett emiatt. Megbeszéltük, hogy jó is, mert túl öreg ennyi földhöz, örüljön, mert könnyebb lesz neki és az igazságtalanság részén is túl tudja tenni magát. Beszéltünk a háláról, megköszönésről. Megkértem, hogy a gyógyszer szedését hagyja abba. Két hete haza ment és ma mesélte, hogy egyáltalán nem megy a hasa, nem is fortyog egy csöppet sem. Szívből köszönünk minden pillanatot, amit ránk, emberekre szántok a Rékával.

Erika: Kedves Doktor Úr! A héten az egyik előadáson elhangzott, hogy azért vannak ezek az esti konferenciák, hogy hozzásegítsen minket ahhoz ebben a szokatlan helyzetben, hogy megnyugvással, békével zárjuk a napot. Ez a vállalása fantasztikusan sikerült. Hálásan köszönöm.

Baranyai Mária: Kedves Budai Doktor! Az én férjem, aki 14 hetet volt agyvérzés után Intenzív Osztályon. 10 napja kezelik osztályon. 8-9 hete minden éjszaka hallgatja a Hameri varázsdallamot és azokat a tanácsokat, információkat, amit kaptam Önöktől a webkonferenciákon keresztül. Ezt a tudást életünk tudatos irányítását juttattam el hozzá telefonon, videó üzeneteken keresztül. Ma tudta meg, hogy a baloldala le volt bénulva. Ma járókerettel ki tudott menni a WC-be, - ez 15-20 lépés - természetesen támogatással. Telefonon felhívta a fiainkat és beszélt velük. Kérdésemre, hogy vagy ma Szívem ezt mondta „Nem fogod elhinni, de sokat tudtam meg magamról”. Most csomagol és készül, mert holnap megkezdődig a rehabilitációja. Köszönöm!

Mariann és Miklós Debrecen: Nálunk is Miklóst egy jólirányzott mondatával Karesz ráirányította a srtoke-ból való meggyógyulásához. ez 3 éve volt, azóta újra teljes értékű a párom. Nagyon szépen köszönjük, akkor még nem tudtuk, hogy a hagyományos orvoslás mi kárt tud tenni egy emberben!

Zsuzska: Nagyon szeretek nevetni, ám egy igazi, hangos hahotázás vége köhögésbe fullad… Csak sejtem, mitől lehet, próbálom megoldani, de kíváncsi vagyok az igazi GNM-es magyarázatra. Köszönöm!-Válasz utáni bejegyzése: Zsuzska: „Sírás lesz a vége!” Valóban sokszor hallottam gyerekkoromban, majd életem egy nagyon nehéz időszakában, ha nevettem, magamnak mondtam, hogy elég, sírás lesz a vége… Köszönöm!

Béla : Feleségemnél vashiányos vérszegénységet állapítottak meg, transzferrin értékeknél elég nagy az eltérés a normál értékhez képest. Mi lehet az ok? A válasz utáni bejegyzés:Béla : Köszönjük Karesz, megtaláltuk Feleségemnél az önleértékelési konfliktust a vashiányos vérszegénységgel kapcsolatban!

Vereczkey Kata: Karesz neve előtt a DJ is jól mutatna, nemcsak a Dr!/ Izabella: Lassan nemcsak a tanfolyamaidért, de a zenei összeállításodért is sorba fognak állni./ Etelka: Köszönöm a ma esti tanítást, hangulatot, kikapcsolódást, feltöltődést!/ Barabás Edith: Köszönök mindent!

Leona: Kedves Karesz! Ma valakivel összekülönböztem, igazságtalanul vádolt. Egyértelmű volt, hogy áldozat szerepben él. Hirtelen átsuhant rajtam az, hogy életemen keresztül talán folyton áldozat, bűnbak, utóbbi időben megmentő szerepkörben tündököltem én is. Óriási megkönnyebbülést éreztem, ez a felismerés fantasztikus szabadságot adott a létemnek. Rájöttem, hogy tudatlanul éltem ezekkel a szerepekkel, mindig jó akartam lenni, megfelelni, de egyiktől sem voltam szerethetőbb. Olyan ez az érzés, mintha a lelkem és az agyam szinkronba került volna, a testem súlytalanná vált. Biztos vagyok benne, hogy ez a megvilágosodás, ha nevezhetem annak, a sok-sok ránk szánt tanításotoknak köszönhető. Hálásan köszönök mindent Nektek!

Katalin: Lehet, hogy kezdek becsúszni a megmentő szerepbe. Barátnőm időnként nagyon depresszív, rettentően negatív. Amikor jó kedve van, lelkes, vidám, rengeteget nevetünk. Felkeltette a figyelmét a GNM, de amikor depresszív, körülötte mindenki szemét, senki nem változik semmit, nincs értelme meggyógyulnia, nem érdemli meg. Nem erőltetem rá, hogy jöjjön velem a szegedi tanfolyamra, de ha nem jön el, nem fogom hagyni, hogy nekem nyavalyogjon. Úgy érzem, nem azzal segítek neki, ha sajnálkozom. A megoldás felé próbálom vezetni, de megmondta, hogy érti, de nem akarja elfogadni. Ha ilyen ember jön hozzátok, hagyjátok, hadd morogjon?

Gabi: Én másfél éve minden kedden hallgatlak benneteket hálásan köszönöm, hogy vagytok, de ugye most Nálunk 48-dik napja minden esti program webkonferencia. Így férjem is, ha akarja, ha nem óhatatlanul hallja. Így amikor napközben nem jól cselekszem és újra belépnék a megmentőm szerepbe, azonnal rám szól. mit mondott tegnap is doktor úr? Tessék hagyni tanulni tapasztalni. Tehát a háttérből is beépül, amit mondotok. Köszönjük!

Veronika: Drága Réka! olyan csodálatosan fogalmaztad meg a lélek halhatatlanságát, a lényeget, hogy ennél szebben nem lehetett volna, köszönöm!

Marika: Ilyen szépen, értelmesen nem hallottam még a test és lélek kapcsolatának magyarázatát. Nagyszerű volt Réka! Biztos megnyugvást jelentett Zsuzsának, ill. könnyebbé teszi számára e fájdalmas helyzet elfogadását.

Olivia: Köszönöm a tanítást, fantasztikus volt az előadás és a válaszok, mint mindig. Rékának külön köszönöm a lélekről szóló beszédét. Csodálatosak vagytok!

Baranyai Mária: Kedves Budai Doktor! A férjem, aki 98 napot volt Intenzív Osztályon egy súlyos agyvérzés után. Egy hete a Rehabilitációs Intézetben kezelik. Kilenc hete hallgatja Hameri varázs dallamot és közvetítem felé telefonon a videókban és az esti webkonferenciákon hallottakat. Most arra törekszem, hogy a megismertessem vele azt a gondolkodását, amit a Germán Gyógytudománytól kaptunk. Minden nap mondom neki „Ne múljon el nap a te haragoddal”. Ma azt mondta „béke van a lelkemben”. Jelenlegi állapota: érthetően beszél, telefonál, egyedül étkezik, zuhanyozik, tornázik, szoba biciklizik, sétál a folyóson a gyógytornásszal. Sokán ezt csodának tarják. Soraimat azért írom, hogy csökkentsem a kétkedők táborát. Ha tehetném, kötelezővé tenném az Intenzív Osztályokon a Hameri varázsdallam alkalmazását. Köszönöm kedves Karesz, Réka és Makkai Dórika.

Olivia: Óriási volt a mai előadás, de a mai nagyon különleges volt, itt voltam majd minden webkonferencián, de ez csúcs volt, Karesz, Dr. Budai, köszönöm a tanitásod, tisztelettel, szeretettel, köszönettel, áldás, amit teszel!

Veronika: Kedves Karesz, a múlt héten kérdeztem a kislányom szája szélén megjelenő pici hólyagokról és berepedezésről, szeretném elmondani, hogy megtaláltuk a tárgyat, ami kellemetlen volt, egy piros műanyag pohár volt, amit felajánlottam neki miután egy pár üvegpoharat lazán elengedett. Eldobtuk, elmagyaráztam, hogy többet nem kell innia belőle, ő erre felsóhajtott, átölelt és megszorította a nyakamat... mára már csak egy pici pirosság van, majdnem teljesen meggyógyult. Köszönjük szépen!

Várhidi Éva: 1976-ban kétoldali birtokvesztési konfliktust éltem meg és egyből kórházba kerültem.6 hétig altattak. Egy év múlva jött a shub: 3 hét altatás. Ezután még 8-szor tért vissza az életembe ez a "megoldás”. Hála az Égnek, hogy találkoztunk és rávezettél arra, hogy hogyan gyógyuljak meg! Köszönöm!

NKati: Köszönöm azt a sok tanítást, amit kaptam tőletek az elmúlt 54 nap estéin. Tanultam, megoldottam és azóta is JELEN VAGYOK! Hálás vagyok minden percért, amit itt tölthettem! Csodálatos emberek vagytok mindketten! És köszönet a DJ Karesznek!

Rácz Szabó Ibolya: Kedves Karesz és Réka! Hálás szívvel köszönöm az önfeláldozó munkátokat, segítségeteket a karanténos időszakon át! Minden tiszteletem a Tiétek! Nekem és valamennyiünknek a szívünket melengettétek minden egyes alkalommal... A Fény s a meleget adó tűzhely most Ti voltatok. Isten áldása kísérjen, mint amikor Anya fogja a kis gyermeke kezét, vagy éppen esti mesét mond. Olyan jó volt Veletek lenni és minden résztvevővel!!! Szép emlékeim maradnak a karanténos időszakról, örülök, hogy Titeket választottalak és egy életre szóló utat. Köszönöm Mindenkinek a kellemes együttléteket ❤ További sikereket, jó egészséget kívánok Mindenkinek!!! És még nagyon sok közös tanuló és szórakoztató estét Mindnyájunknak szeretettel!!!

Andrej: Jó volt megint a hétvégi könyvbemutatón hallgatni, ahogy Ti beszéltek a Germán Gyógytudományról! Visszajöttek az első felismerések, érzések a lelkemben! Az első tanfolyamon, amin részt vettem, én is csak néztem a Tudományos Táblázatban a saját értelmes biológiai programjaim egy-egy sorát, ahogy sorba elmondtátok. Csak néztem és néztem, hogy a testem, hogy készített látleletet számomra egy-egy érzelmi megrázkódtatásomról az akkori gondolkozásom miatt. Láttam, a "biológiai utazásom térképét" a Tudományos Táblázaton, múltamról, jelenemről és a jövőmről, ha azzal a tudással éltem volna az életem. Láttam az akkori gondolkodásom, érzelmeimnek a megélésének az "életművét". Bevallom, amikor a Tudományos Táblázatba beletekintettem, olykor láttam azt is, ahogy mondani szoktad Karesz "hol szorít még a cipő"! Néha más képet őriztem magamról, mint amit a biológiai testemen láttam. Rájöttem ott a tanfolyamon, hogy a biológiai testem olyan, mint az előhívott kép a gondolkodásomról, érzelmemről: minden rajta volt. Az is, amit magamban letagadtam, az is, amit az életben megélt érzelmekkel írtam rá. Az is, hogy hol tartottam az elfogadásban, és az egységélmény érzésében. Lehetőséget kaptam, hogy tanuljak a hibáimból. És ugyebár vagy tanulok a múltból, vagy újra átélek mindent újból. Köszönöm, hogy terelgettek és segítettek megtalálnom önmagamat: azt az embert, akinek ebben az életben lennem kell. Hálás szívvel köszönöm, hogy megint lehetőséget kaptam. Az a fényt figyelnem, ami belőletek árad csodákat tud tenni, amikor egy-egy gondolatotok, érzésetek megérint, és felhangolja lelki világomat! Mindent hálás szívvel köszönök, amit megint kaptam Tőletek!