germán gyógytudomány

Életemet és munkásságomat változtatta meg a Germán Gyógytudomány megismerése méghozzá alapjaiban!. 2011-ben Helmut Pilhar által kaptam meg Dr. Med. Mag. Theol. RYKE GEERD HAMER-től a sandefjordi egyetem “ZERTIFICAT”-ját, hogy ezzel foglalkozhatom, ezzel  Őt képviselem. Már előtte is kerestem annak lehetőségét, hogy eredményesebb munkát végezzek a gyógyításban, sok mindennel megismerkedtem… 

A Germán Gyógytudomány az új és tudományos megközelítéssel végre világossá tette mindannyiunk számára a biológiai testünk logikus  működését és megértését.

Erről tényleg MINDENKINEK TUDNIA KÉNE! A gyógyuláshoz viszont a beteg közreműködése elengedhetetlen, ugyanis a lelki, érzelmi konfliktusait csak Ő tudja érzelmileg is feloldani önmagában. Ehhez kell a terapeuta segítsége. A terapeuta feladata a beteget a hozzáállásának megfelelően segíteni a konfliktusainak a feltárásában és azoknak a lezárásában. Ez egy teljesen más hozzáállást jelent mind a beteg, mind a terapeuta részére. 

Sokat küzdöttem az akadémikus tudással magamban, de ismét a gyakorlat volt az, ami bebizonyította számomra az igazságot. Aki hajlandó a gondolkodásán, meggyőződésein változtatni azzal sikeres lesz a megoldás. Ezekről olvashatunk mind a vendégkönyvben, mind a webkonferenciákon írt bejegyzésekben.

Mi is az a germán gyógytudomány?

„A Germán Gyógytudomány halott fiam, Dirk hagyatéka, akinek e világból való távozása révén e természettudományos orvostudomány nyomára bukkanhattam. Őszinte szívvel adom tovább minden embernek, elsősorban a betegeknek, akik a Germán Gyógytudomány segítségével/támaszkodva felépülhetnek.” 

Viva la Medicina Sagrada – Éljen a Szent Orvostudomány!

A Germán Gyógytudomány!

Dr. med. Mag. theol. RYKE GEERD HAMER 1981-1994 között elénk tárta a biológia működésének 5 törvényét és részletesen kidolgozta a Tudományos Táblázatban az egyes szervekre, szövetekre vonatkozó biológiai túlélő programjainknak a lefolyását.

Bővebb tájékoztatót a Germán Gyógytudományról és Dr. Ryke Geerd Hamer személyéről a Tudástárnak a Germán Gyógytudomány menüpontjában talál.  

Amikor egy váratlan, meglepetésszerű lelki, érzelmi konfliktus ér minket, amit egyedül élünk át és nem találunk rá az adott pillanatban a megoldásra (ez a DHS – Dirk Hamer Szindróma) a biológiánkat, a szervezetünket a túlélő programok beindítására késztetik (vagyis Értelmes Biológiai Különprogramok indulnak be a szervezetünkben –ÉBK). Tehát a konfliktus, amit lelki-érzelmi megrázkódtatásként élünk meg egy biológiai félelem valójában. Ez mindig egy olyan váratlan helyzet, ami veszélyezteti a túlélésünket, vagy a faj fenntartását biológiai szinten és ezért az agy közvetítésével elindít egy szervi választ,  elváltozást. A LÉLEK-AGY-SZERV tengely feltárása és Tudományos Táblázatba való rendezése egy paradigmaváltást jelent az orvostudományban (lásd a Tudástárban). Szervi szinten a sejtek felszaporítását, vagy sorvasztását, vagy egy életműködés átmeneti fékezését fogja eredményezni a konfliktus alatt. (ez a Konfliktus Aktív fázis, KA fázis) A konfliktus megoldása után (MK fázis, vagyis megoldást követő fázis) pedig a fenti folyamatok fordítottja zajlik le: lebontjuk a feleslegessé vált sejteket, visszaépítjük a hiányzó sejteket és/vagy helyreállítjuk a sejtek működését. Mindezt TUDOMÁNYOSAN az embriológiai ismereteink igazolják, sejtjeinknek a 3 csíralemezből való eredete… A táblázat színei (sárga-narancs-piros) a sejtek csíralemezek szerinti eredetére utalnak. Nem csoda, hogy senki sem tudta megcáfolni tudományos érvekkel Hamer doktor felfedezését, az 5 természettörvényt, melyek minden élőlényre egyformán vonatkoznak és így REPRODUKÁLHATÓ, előre jelezhető minden, ami a DHS után történni fog!

Ha viszont hónapokig, évekig nem oldok fel egy konfliktust érzelmileg, tudatosan, akkor a folyamat nem tud leállni. Így alakulnak ki a KRÓNIKUS BETEGSÉGEK, melyekben a felszaporodott mikroorganizmusok kimutathatóak lesznek. Ugyanis a BENNÜNK ÉLŐ gombák, baktériumok, gombabaktériumok (TBC) és vírusok a KA szakasz alatt szaporodnak fel, hogy segíteni tudjanak a megoldásban (MK fázis) a sejtek számának helyreállításában – természetesen gyulladás kíséretében történik mindez… Vagyis, nem ők a betegségek okozói, de ha sokáig benne maradunk a konfliktusban, a számuk is kimutathatóan  megnövekszik. A konfliktus pillanatában rögzülnek a SÍNEK, vagyis a körülmények, melyek már újabb konfliktus nélkül is képesek ismételten elindítani a túlélő programokat (ÉBK) és csak akkor oldódnak fel, ha ÉRZELMILEG zárjuk le a konfliktusainkat… Ha ez nem történik meg a középső képen látható Hameri iránytű átalakul attól függően, hogy milyen gyakran kerülünk “sínre” a  mellékelt másik 3 ábra szerint… Így már világos, hogy miként jelennek meg az allergiák, a recidívák, a szűnni nem akaró krónikus gyulladások és az “autoimmunnak” nevezett folyamatok…

Megoldás: lezárni békével a napjainkat, a félelmek tudatos feloldása, figyelni arra, ami VAN és még egy tucat megoldási kulcs, amiről a tanfolyamok szólnak. Hihetetlenül egyszerű az egész, amit akadémikus orvosi gondolkodással nem akarunk elfogadni, de a gyakorlat ezt naponta igazolja. Minden, amit „betegségnek” neveztünk valójában az MK fázis tüneteit takarják, vagyis a gyógyulási szakasz tünetei! Minden ilyen ÉBK-nak ÉRTELME VAN – mert mindig a túlélést és fajfenntartást ért félelmeinkre ad egy túlélő biológiai választ. Ezek csak a főbb alapelvek, tudom, hogy rengeteg kérdése, kételye lehet a leírtakkal kapcsolatban, de mindent megtalál a weblapon, ha a webkonferencia előadásokat megismeri – videók menüpont, vagy elolvassa a részletesebb leírást Dr. Ryke Geerd Hamerről és a Germán Gyógytudományról

összefoglalva

A Germán Gyógytudomány egy olyan TUDOMÁNY, amely tapasztalati tények alapján, és kutatási eredményekkel igazolva érte el létjogosultságát. Vallja, hogy a betegségeinknek lelki okai vannak. Vagyis nem tartoznak a Germán Gyógytudomány tárgykörébe a hiányos táplálkozás, mérgezés, sugárzás, balesetek okozta megbetegedések, hanem csak azok a megélt lelki, érzelmi konfliktusok, melyek biológiai túlélő programokat indítanak el. Ezeket eddig betegségnek neveztük. Kiderül, hogy  legtöbbször a megoldási szakaszban jelentkeznek a betegségszerű tünetek. Ha megtanuljuk feltárni és rövid időn belül megoldani a konfliktusokat, akkor a betegségek, a krónikus betegségek elkerülnek bennünket.