könyvek a megértéshez és a megoldáshoz

A tapasztalattól a könyvírásig

Amikor egy orvos úgy érzi, hogy olyan dolgokat tud, amelyekkel segíteni képes az embereknek egészségesnek maradni és /vagy meggyógyulni és szeretné azt maradandó formába is önteni, akkor gondol arra, hogy a könyvét megírja. Így kezdődött ez 2019-ben is, majd jött a folytatás 2020-ban is Hamer doktor születésnapjához kötötten. Nem ígérem azt, hogy nem lesz folytatás…

Hogyan segít a Germán Gyógytudomány egészségesnek lenni és maradni

A könyv első részében bemutatom Dr. med. Mag. Theol. Ryke Geerd Hamer által felfedezett és leírt tudományos bizonyítékokkal alátámasztott rendszerének fontos alapköveit. Ennek ismerete elengedhetetlen az egészségmegőrzés szempontjából.

A második részben feltárom azt, hogy miként alakítja át a gyógyításról alkotott képünket a Germán Gyógytudomány ismerete.

A harmadik részben pedig megismerheti azt, hogy mások mit gondolnak róla, hogyan segített nekik a Germán Gyógytudomány az egészségük visszaszerzésében és megőrzésében

Pszichózisok és viselkedésváltozások a Germán Gyógytudomány fényében

A Viselkedésváltozások megértése a Germán Gyógytudománnyal hozzásegít minket ahhoz, hogy megértsük önmagunk és mások viselkedését, és ahhoz is, hogy tudjuk, mit is tehetünk. Könyvemben a viselkedésváltozások és a pszichózisok bemutatása Hamer doktor hagyatékán, valamint a megismert esetek elemzésén alapszik.

A könyv rendszerbe foglalja mindazt, aminek segítségével megérthetjük, mi áll a viselkedésváltozások hátterében. Segít átlátni és belátni, hogy miért olyan gyakoriak ezek a jelenségek. Ha ezt megértjük, a beazonosított, fel nem oldott konfliktusok ismeretében, akkor legtöbbször tudunk is segíteni a megoldásban.