mellfájdalom

Melldaganat keletkezése és megoldása szoptatás alatt

... köszönöm, hogy írta, nem az én feladatom megmenteni az édesanyámat: közben pont rátapintott a lényegre is, mert szoptatós-gyermekágyas anyuka vagyok (jan. 27-én szültem) és már hetek óta mindig "küzdök" azzal a problémával és mell fájdalommal, hogy túl sok tejem van: kezdem érteni a dolgot...

Üzenet: 2020. 03. 10. 15:05 keltezéssel, … Krisztina írta:

Tisztelt Doktor Úr!
Édesanyámnál agydaganatot diagnosztizáltak 3 héttel ezelőtt. Akkor felgyorsultak az események, szinte azonnal megoperálták. Azóta nem is engedik haza, mert sajnos nem tud lábra állni és a jobb kezét is épphogy csak emelni tudja, ujjait nem mozgatja, bizsergő, tűszúrásszerű érzetei vannak, a karja sokat javult, folyamatosan tornáztatja. Általános állapota nagyon jó, gondolkodása, hozzáállása pozitív, de sajnos kemoterápiára ítélték, és azt hiszem emellé sugárterápiát is, mert állítólag ez egy nagyon agresszív agydaganat.

Mit tehetnék érte? Ha már nincs is sok idő, akkor is javítani a helyzeten, tenni valamit, bármit, ami megkönnyíti az életét ebben a helyzetben…

Köszönöm!

 

Dr. Budai László Károly <konzultacio@drbudai-germangyogytudomany.hu> ezt írta
       (időpont: 2020. márc. 10., K 18:10):

Kedves Krisztina!

Hogy mi van valójában és mi a diagnózis, az két különböző dolog – erre rájön, ha megnézi a Rövid információt az agydaganatokról és az agyvérzésről szóló anyagokat itt:
https://www.youtube.com/channel/UCDnSrd52ploxHbAvHS9_jZQ/videos

Az édesanyjának azt a rögeszméjét kéne elengednie szeretettel, ami sejtszinten ide vezetett. Ebben a kialakult helyzetben nem tudok már mit mondani. Én nem tilthatok meg semmilyen ártó “terápiát” sem… A Germán Gyógytudományt, aki idejében megismeri és ennek a tudásnak a hatására változtat az életén, az meg se betegszik.

A következtetéseket mindenki magának kell levonja a történtekből. Nem az Ön feladata most megmenteni az édesanyját. Ezt a helyzetet Ő teremtette meg magának. Mindezt csak azért írom, hogy most Ön ne építsen fel egy melldaganatot… inkább döntse el, hogy a történtek után több időt fog szánni arra, hogy megismerje a saját működését, amiben SEMMI ROSSZINDULAT NINCS!

Egyetlen segítség, amit adhatok és hathatós is, az Hamer doktor archaikus dallama, amit folyamatosan 24 órában kéne hallgatni és NAGYON HALKAN az édesanyjának. Mindez megoldható, ha erre komoly elhatározás születik… megoldják. Persze azt se ártana tudni, mikor és hogyan hat ez a dallam a gyógyulásunkra, de ezt is ingyen megtalálják a fenti linken. A Mein Studentenmadchen a gyakorlatban a címe.

Köszönöm megtisztelő bizalmát!

2020.03. 11. 10:30 keltezéssel, … Krisztina írta:

Kedves Doktor Úr!

Köszönöm, hogy válaszolt nekem. És azt is köszönöm, hogy írta, nem az én feladatom megmenteni az édesanyámat: közben pont rátapintott a lényegre is, mert szoptatós-gyermekágyas anyuka vagyok (jan.27-én szültem) és már hetek óta mindig “küzdök” azzal a problémával és mell fájdalommal, hogy túl sok tejem van: kezdem érteni a dolgot…

 Édesanyámnak azt mondták az orvosok, hogy nem szedhet semmit és bent kell maradnia a kórházban, mert ott jobban el tudják látni őt, mint otthon, ezenkívül a járvány miatt személyesen nem is látogathatjuk. Tehetetlennek érzem magam=úgy érzem, nincs szükség az én gondoskodásomra, szeretetemre… 

Mit tehetnék ebben a helyzetben? 

 Köszönettel: … Krisztina 

Dr. Budai László Károly <konzultacio@drbudai-germangyogytudomany.hu> ezt írta
      (időpont: 2020. márc. 12., Cs 12:39):

Kedves Krisztina!

A Jövő ott van az ölében! Azzal foglalkozzon. Az aggódással, ha jobb kezes, akkor a bal mellében indított be tejtermelő sejtszaporulatot, ha bal kezes, akkor fordítva. Teljesen mindegy ez jelenleg, a szerencséje, hogy épp szoptat és ezért van több teje. Legalább megtapasztalta, hogy Hamer doktor igazakat mondott, ezért üldözték ebben a hazug világban. Ha egészséges szeretne lenni és maradni, akkor tervezze be a keddi webkonferenciákat, ingyen van, csak meg kell hallgatni. További kérdéseit ott tegye fel kérem. Amikor meg lehetséges, jöjjön el egy 3 napos képzésre.

Várom szeretettel!

 

… Krisztina ezt írta (időpont: 2020. márc. 12., Cs 16:47): Köszönöm!

 Hihetetlen, de miután elolvastam a levelét, megosztottam a férjemmel az aggodalmaimat és pár nap múlva meg is szűnt a túlzott tejtermelés. 

 Köszönöm! 

Ossza meg ismerőseivel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Skip to content