tudástár

  • Ebben a menü pontban több, mint 120 dokumentumot, olvasható írást, vagy megnézhető pps-t, emlékeztetőt talál 4 mappában a KATEGÓRIÁK alatt.
  • A gyakrabban nézett kulcsszavak alapján is kereshet a
    Mi érdekli Önt? kérdés alatt.
  • További Keresést a dokumentumok között a fénykép alatti mezőben kezdeményezhet. Remélem örömét fogja találni az elérhető információkban!

Kérdéseit, észrevételeit a Kapcsolatfelvétel által levélben, vagy a Vendégkönyvben közölheti. Megköszönöm minden építő szándékú észrevételét!

Flag Counter
Ép testben ép lélek

Tudattalan gondolkodás és beszéd – részlet Kurt Tepperwein HA NEM BOLDOGÍT, ENGEDD EL! könyvéből

Az éveken át beidegződött magatartásminták mélyen bevésődtek, és még ma is (sőt talán még holnap is) meghatározzák az ön viselkedését. De már ma is tudatosabban áll szemben ezekkel, felismeri a negatív gondolatokat, és dolgozik azon, hogy ezek megszűnjenek. Az új öntudata élete változásának alapjait teremti meg.

Tovább >>
Ép testben ép lélek

Szellemi fejlődés – Kurt Tepperwein

Csak akkor fejlődhetünk, ha előzőleg már megismertük önmagunkat. Minden ember azon a fejlődési fokon áll, amely megfelel aktuális tudatállapotának. Az élet pedig rengeteg lehetőséget kínál a tovább fejlődéshez.

Tovább >>
Életmód és egészség

Párkapcsolati bajokról

A jó párkapcsolat kettős pilléren alapul, amelyek nélkül nem létezhet jó kapcsolat:
– hogy csodáljuk a párunkat és
– hogy van közös feladatunk.

Tovább >>
Ébresztő

Az Út benned van! – Kurt Tepperwein

Teljesen mindegy, hol vagy és mit teszel, és az sem számít, hogy kinek hiszed magad. Az sem érdekes, hogy hiszel-e, és mennyire erős a hited. Nem számít, hogy sikeres vagy-e, vagy hogy az életed kudarcok folyamatos láncolatának tűnik-e. Az sem számít, hogy mire áhítozol, vagy hogy mit keresel az életed során.

Tovább >>